- ПокупательВідгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
Гітара виглядає дуже дешево. Прийшла з дефектом. Продавець відмовляється від своєї провини. Але пакування ціле, так що варіант пошкодження в дорозі відпадає. Моя порада всім майбутнім покупцям, перевіряйте дуже уважно товар на пошті. Тому що потім вам ніхто не поверне ні кошти, ні нерви.
- Переваги:
- Недоліки:
- Перламутровий кант тільки на фото гарно виглядає, в живу все не так ярко. Матеріали з якого зроблена гітара має дуже простий та дешевий вид. Ціна не виправдана та дуже завищена.
- Іван Ф***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
Дуже швидка відправка
- Переваги:
- Якісно зроблено,
- Надія Б***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
Якість хороша, все сподобалось!
- Микола Г***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
За свої гроші, хороша гітара. Через місяць гри недоліків не знайшов.
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
Замовляли для дитини!
Прийшло швидко.
Гарно запакована.
Дякую менеджеру(підказав з комплектом).- Недоліки:
- Софія Б***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
Хороший магазин. Гітара гарно звучить, прийшла добре запакована.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
Замовляв гітару.Пришла дуже бистро.Добре запакована.В ідеал ному стані.Все чудово на вищому рівні.Спасибі
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
Чудова гітара для початківців, стильний зовнішній вигляд. Швидка відвправка. Детальна консультація по товару. Рекомендую!
- Переваги:
- Красива, стильна, доступна по ціні
- ВалеріяВідгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
Гарна гітара, прийшла швидко, все сподобалось
- Переваги:
- Гарний дизайн і звучання
- Яна Ш***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
Для початківців гітара супер. Все сподобалось, прийшло без подряпин та пошкоджень. Нажаль, вилетіла нижня струна, але ми її вдало замінили. Тепер все добре працює, дякую за товар, який прийшов у повній комплектації.
- Переваги:
- Швидкість доставки, повна комплектація, чудова якість товару, пропозиція додаткового набору струн.
- Жиленко Р***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Sunburst
Товар в целом удовлетворил, приятное обслуживание, гитара пришла на следующий день после заказа. Добра и успехов магазину!
- Переваги:
- Скорость обработки заказа, качество, вежливость, лояльность.
- Недоліки:
- Были во время первого звонка, но решили их, по итогу НЕТУ никаких.
- Таня Ш***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
Гітара акуратно запакована, без царапин і подряпин. Вживу має вигляд ще кращий ніж на фото. Донька щаслива і в захваті.
Дякую за оперативне виконання замовлення.- Переваги:
- Ціна, якість, швидке опрацювання замовлення
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Blue
Чудово упаковка та швидко надійшла посилка , все сподобалось .
- Переваги:
- Дешева гарна акустична гітара яка підійде для новачків
- Недоліки:
- Не знайшов
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Natural
Гітара чудова. Гарно звучить. Продавець вчасно проконсультував, швидко доставив, все ок. Рекомендую.
- Переваги:
- Ціна, якість, звук
- Недоліки:
- Поки немає
- Коля Л***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
Брав на день народження дружині, їй дуже сподобалась, дуже довольні :)
- Переваги:
- Якісний матеріал, хороша ціна
- Николай Р***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Sunburst
Добротно и качественно сделанный инструмент. Но дальше есть нюансы по звучанию, все таки сказываются материалы конструкции. Вроде как и с мензурой все в порядке, но не строит. Пробовал 12 и 10 калибр, на разных калибрах не строят разные струны, разные аккорды. Звук глуховатый не хватает яркости... Подходит ли для обучения - вопрос спорный. Если просто выучить аккорды, бой - можно рекомендовать. Начинающий гитарист этого не заметит, но желание играть может пошатнутся.
- Переваги:
- внешность, качество изготовления, цена
- Недоліки:
- звучание
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Sunburst
Гитара сделана ОЧЕНЬ хорошо, как для своей цены, НО. На задней деке нет того перламутра, что на фото. На грифе (там где на краях точки определённых ладов) есть 2 очень маленьких вмятин, но они еле заметны. Краска чёрная на передней деке намного поплыла на светлый цвет.
- Переваги:
- Гитара пришла быстро, хорошо упакованная, долго держит строй
- Недоліки:
- Немного не соответствует фотографиям на розетке
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Natural
Брав для сина як першу гітару. Додатково придбав набір струн. Поки все влаштовує.
- Переваги:
- Гарний сервіс та товар, який відповідає якості
- Недоліки:
- Не було
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Natural
Отличная гитара, взял для обучения, с помощью тюнера быстро настроил
- Переваги:
- Эргономичная
- Недоліки:
- Не нашёл
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Natural
- Денис Н***Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Sunburst
Отличная гитара. Ребенок доволен.
- Переваги:
- отличная гитара
- Недоліки:
- нету
- Денис А***Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Natural
Советую сразу же заменить струны на сталь. А так - отличный инструмент. Подойдёт как новичку, так и гитаристу с опытом. Записал на ней кавер. Ссылку оставляю
- Переваги:
- Очень удобный инструмент, у меня стаж на гитаре 8 лет и могу сказать, что, не смотря на цену, гитара подойдёт, также, и продвинутым музыкантам. Удобная форма, хорошие тактильные ощущения, гриф ровный, порожки гладкие
- Недоліки:
- Из недостатка - заводские струны бронза и не очень хорошего качества
- Продавець MUSIC HOUSE
Спасибі вам велике за відгук :)
З приводу струн я з вами згоден. На бюджетних гітарах заводські струни не видають бажанного звуку, але для навчання дуже добре підходять.
Більш досвідченим музикантам бажано міняти струни на більш дорогі, тоді і якість звуку в рази покращується :) - Дмитрий З***
А как вам качество сборки?