- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 12. Колір: Чорний
Очень миленькая, у меня не протикает.
- Переваги:
- Норм. Качество.
- Недоліки:
- Маленькая, но когда покупаете...то внимательно смотрите диаметр.
- Татьяна Д***
Спасибо за фото!
- Володимир О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 22. Колір: Чорний
Форма досить не погана за свою ціну. Сподобався розмір, щось середнє. Само собою знімне дно. Антипригарне покриття, я завжди змащував маслом, коржі ніколи не пригорали і не прилипали. Фото робив після п'яти випікань.
- Переваги:
- Розмір, ціна, антипригарне, знімне дно.
- Недоліки:
- Немає.
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 22. Колір: Чорний
Классная форма жена торты выпекает,вкусные
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
Олександр, дякуємо, що обираєте нас)
- Юлия А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 26. Колір: Чорний
Писали про клей на дні форми, показую: ото й весь клей) етикетка знялася сама дуже легко, слідів клею не лишилось, помийте і все буде ок. Легка форма, все ціле, на відділенні віддають лише в пакеті і картонці, тому можна все механізми роздивитись.
Юлія, добрий день!
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 26. Колір: Чорний
Пишут , что протекает, просто совет - используйте минимальное кол-во жира.
- Переваги:
- Антипригарное покрытие, универсальная.
- Недоліки:
- Ещё не обнаружил.
- Миколай А***Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 12. Колір: Чорний
Прекрасная форма,всем советую
- Переваги:
- Цена,качество
Николай, добрый день!
Спасибо, что выбираете бренд Krauff!
- Ирина И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 20. Колір: Чорний
- Переваги:
- хорошая форма
- Недоліки:
- Світлана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 20. Колір: Чорний
Форма підходить не лише для випікання, а також для холодних десертів та салатів.
Проста у використанні, не протікає. Оптимальний діаметр форми.- Представник постачальника
Світлана, приємного Вам користування.
- Юлия А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 26. Колір: Чорний
Нормальна форма) кріплення цілі, все працює, легка. Писали про клей, я думала там якийсь жах, то показую: ото й весь клей). Бумажка знялася легко, слідів клею не залишила. Помити форму перед використанням і все буде ок.
Юлія, добрий день!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 20. Колір: Чорний
Форма якісна, метал не фольга, дно прилягає щільно. Дуже задоволена.
- Переваги:
- гарна форма
- Недоліки:
- не бачу
Анна, добрий день!
Дякуємо, що обираєте бренд Krauff! Готуйте із задоволенням!
- Ксения С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 26. Колір: Чорний
Форма гарна, добротна, не гнеться, рекомендую
- Переваги:
- Добротна
Ксенія, добрий день!
Дякуємо за відгук!
- YannaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 22. Колір: Чорний
Якість форми супер, випічка вийшла просто коасс!Дякую!
- Леся Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 22. Колір: Чорний
Так как у меня уже была такая форма только большего размера, без сомнений взяла и эту. Также цена хорошая, акция)
- Переваги:
- Рекомендую!!!
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 20. Колір: Чорний
Хороша форма для багатьох запечених страв. Для готування на дно йде пергамент, фольга або плівка для запікання і рідина не витікає.
- Моисеенко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 20. Колір: Чорний
Не стоит ожидать от этой формы герметичности, но при использовании пергамента эту проблему можно легко устранить. Посторонних запахов при выпекании нет, разбирается и моется легко.
- Переваги:
- За такие деньги лучше формы не найти.
- Недоліки:
- Жидкое тесто без пергамента, скорее всего, будет протекать.
- Юля
Бисквитное тесто протекает ?
- Моисеенко С***
Бисквитное тесто не протекает.
- Оксана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 24. Колір: Чорний
Форма доставлена быстро,повреждений,дефектов нет
- Переваги:
- Беру уже вторую форму этой фирмы.Первую взяла на пробу меньшего диаметра - понравилась в работе.Покрытие качественное,высота формы оптимальная,посторонних запахов нет.Рекомендую!)
- Недоліки:
- Наталья Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 22. Колір: Чорний
Зручний розмір. Якщо на дно покласти пергамент нічого не пригорить. Мені сподобалась.
Добрий день, Наталіє! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що форма для випічки вам сподобалася і ви оцінили її зручний розмір. Використання пергаменту — чудове рішення для збереження ідеального стану форми та приготування смачних страв.
Нехай ця форма допомагає створювати безліч кулінарних шедеврів для вас і ваших близьких. Бажаємо теплих і смачних свят, а Новий рік нехай принесе радість і натхнення!
- Наталія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 22. Колір: Чорний
Форми крутезні правда укр пошта їх трохи погнула але я вже виправила це)
Бомбезні форми- Переваги:
- Набагато дешевше ніж в магазинах та шоурумах
- Недоліки:
Наталія, дякуємо за вибір та винахідливість)
- Юлія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 26. Колір: Чорний
Звичайна форма)) нормальна, все відкривається, застібки цілі, без браку. Писали у відгуках про клей, я думала там якийсь жах, тож показую: ото й весь клей) бумажка убралася легко, слідів клею не залишилось. Помийте перед застосуванням і все буде ок.
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 20. Колір: Чорний
Мне форма понравилась.
- Переваги:
- Хорошая форма.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 26. Колір: Чорний
Прочна сталь, гарний розмір, буде тортик
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 26. Колір: Чорний
Хорошая форма, тесто не пристает, не вытекает
- Вадим А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 22. Колір: Чорний
Норм форма не хлипкая. Тяжёленькая такая. Застёжка тоже вроде норм. Пока не готовий.
Вадим, добрый день!
Спасибо за отзыв!
- Света К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 26. Колір: Чорний
Очень классная вещь для каждой хозяйки.не протекает,не пригорает.не нужно даже маслом смазывать.очень понравилось
- Переваги:
- Незаменимая вещь для тех кто любит выпечку.
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 20. Колір: Чорний
Чудово підходить для випікання бісквітів
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 22. Колір: Чорний
Отличный. Прочитав отзывы здесь, проверила протекает ли, наполнив водой при мытье. НЕ ПРОТЕКАЕТ
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 20. Колір: Чорний
форма якісна добре закривається
- Переваги:
- рекомендую цю фірму
- Недоліки:
- не виявивлено
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: Berling official
- Переваги:
- Искала в магазинах именно такой размер 20 см диаметр. Все соответствует описанию.
- Недоліки:
- Нет.
- gvenihvivarВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 20. Колір: Чорний
Форма покупалась для приготовления чизкейков без выпечки и желейных тортов, чтобы их было удобно доставать из формы. Для этой задачи форма прекрасна.
Выпекать в ней еще не пробовала, но не думаю, что будут какие-то проблемы. Качество формы хорошее.- Переваги:
- Форма разъемная - очень удобно.
- Недоліки:
- Пока не обнаружила.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 22. Колір: Чорний
Хороша форма та якісне покриття.
- Переваги:
- Покриття форми якісне, зручно працювати та мити. Випічка виходить добра. Сподіваюсь, що послужить довго.
- Недоліки:
- Не знайшла.
Олена, дякуємо за відгук.
Приємного Вам користування)
- Артем С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 26. Колір: Чорний
Хорошая форма для выпечки, размер идеальный.
- Переваги:
- Качество, цена, удобство в использовании.
- Недоліки:
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 20. Колір: Чорний
Якісна форма, дякую! Вже випробувала )))
І дякую за швидку доставку! - Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 24. Колір: Чорний
форма прекрасно выполняет свою функции, я довольна
- Мельниченко К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 20. Колір: Чорний
Гарна форма
- Переваги:
- Рекомендую
- Недоліки:
- Алина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 20. Колір: Чорний
Форма сподобалась, якісна, міцна, супер!
- Недоліки:
- Недоліків не виявила.
- Инна К***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official
Чудова форма