Відгуки покупців про Набір камені/кубики 8 шт для охолодження напоїв/віскі/ром/коньяк сталеві зі щипцями в пластиковій коробці Whiskey Stones (LB-22835)

Оцінка користувачів 4.44/5
на основі 34 відгуки
  • Відгуки про товар продавця BoxShop
  • Денис К***
    Відгук від покупця. Продавець: BoxShop

Перед купівлею читав, що такі кубики холодять напої гірше ніж звичайний лід, але вирішив спробувати. Не рекомендую, холодять лише десь на 10-20% від звичайного льоду. Тепер просто лежать у мене в морозилці.

Переваги:
    Недоліки:
    Недостатньо холодить
    • Олексій

Нормально воно остужає... Якщо використовувати для охолодження чаю/кави, то треба трохи почекати помішуючи напій, бо це не лід, і температура віддається не одразу.

• Яна Н***

Дуже добре

• Вадим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: BoxShop

Не верьте отзывам, они куплены. Кубики практически не холодят воду. 500 грн на ветер!

Переваги:
    Никаких
    Недоліки:
    Существование
    • Роман Р***

В морозилку пробували класти на півгодинки?

• Тетяна

Товар взяла на подарунок
    Результатом задоволені, 2 години камені тримають холод у келиху

Переваги:
    Легкість та простота використання
    Недоліки:
    Відсутність
  • Олександр Ш***

Привітний продавець

Переваги:
    Якісно зроблено
    • Продавець  BoxShop

Дякуємо за високу оцінку товару.
      Бажаємо Вам успіхів та довготривалої експлуатації!

• Андрей П***

Отримав в чудовому стані. Рекомендую

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Андрію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Це, звичайно, не дерев"яна стильна подарункова упаковка, але для Власного використання практична - в ній і зберігаю в холодильнику.
    В коментарях жаліються, що не охолоджує - Для охолодження напій має рухатись навколо кубіків.

Переваги:
    Практична упаковка.
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Олексій К***

Все добре

• Альона
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Ще не користувались, але враження дуже хороше. Товар не має сторонніх запахів, якісно упакований, навіть кожен кубик запаяно в окреме пакування. Зручно, що футляр, в якому вони продаються, придатний для використання при мінусових температурах, тобто не треба думати в чому покласти кубики в морозилку. Цей комплект гарна штука, як на придбання собі, так і на подарунок. Соромно не буде однозначно. Продавцю окрема дяка за допомогу!

Переваги:
    Ціна, якість, зручність
    Недоліки:
    Ну от нема ))
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Альона! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Яна Ш***

Все добре ! Вже не перший раз замовляю

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Яно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Олексій А***
    Відгук від покупця. Продавець: MoiDecor

Швидко відправили. Виконання бездоганне, зручна коробка.

• Продавець  MoiDecor

Користуйтесь із задоволенням !!!

• Елена Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Усе підійшло. Це те що ми шукали

Переваги:
    Охолоджує та не псує смак напоїв
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олено! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Владимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Хорошие камни, подходят для напитков, которые не хочется разбавлять

Переваги:
    Контейнер щипцы
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Володимире! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Роман В***
    Відгук від покупця. Продавець: MoiDecor

Повна туфта. Не працює. Жахливо охолоджує і зі своїм завданням не впорається. Усі відгуки або проплачені або написані друзями продавця
    Не купуйте. Краще звичайного льоду нічого не буде

Переваги:
    Жодної
    Недоліки:
    Не охолоджує.
    • Максим Ш***

А як ви кубікі охолоджували? і скільки в стакан на 50гр клали? Планую купувати, і думаю або ці, або за каменю. Відгуки як раз читаю і потрібно знати всі нюанси.

• Имя и*** Фамилия.
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Купил, имба тема. Надоело ждать, когда пивас или кола в холодильнике замёрзнет, а с вискарем пушка, кинул три штуки в чашку/стакан на минуту, уже как с холодоса. Продавцу спасибо огромное, обнял, поднял, приподнял, всё ништяк, от души, рахмет-рахмет, сау-бол, волейбол, баскетбол, ганбол, футбол, сыир, бузау, узен, блесен, туда-сюда видал, там джин га-бам, тудыги дыги дыги дан тангур…

Переваги:
    Все прекрасно.
    Недоліки:
    Только д*****б их найдет.
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Раді , що Вам все сподобалось! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Олександр Т***

Швидко, якісно, зручно користуватись

Переваги:
    Контейнер
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Маріанна М***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

До товару і обслуговування нарікань жодних. Хто любить охолоджений нерозбавлений напій - згодиться. Мені більше подобається лід, який, танучи, розбавляє напій волою. Таке. У кого які вподобання. Якщо ви активний смакувач охолодженими міцними напоями - спробуйте.

Переваги:
    Все добре.
    Недоліки:
    Не виявила.
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Маріанно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Николай Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Мне досталась немного поломанная коробка, а так вообще интересная штука!

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Миколаю! Якщо при перевірці товару Ви виявили наявність браку або пошкодження від транспортування товару, то маєте можливість відмовитися від товару при отриманні або протягом 14 днів звернутись до магазину для оформлення обміну, повернення.

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

За свою ціну гарний варіант, користуємось протягом 2х місяців постійно, дорікань немає

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ольго! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Денис Д***

Дякую
    Якість задоволення

• Наталия Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: MoiDecor

Дуже гарна якість і дуже гарне обслуговування

• Продавець  MoiDecor

Дуже вдячні Вам

• Худолєй М***

Товар відповідає опису. Якісний,доставили швидко

Переваги:
    Все чудово
  • Ирина т***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Взагалі не відповідає призначенню , дарма витрачені кошти !!!

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ірино! Перед використанням каміння необхідно помістити у морозильну камеру. Через 30 хв можете покласти каміння в ємність із напоєм. Температура напою залежатиме від кількості рідини та від кількості поміщених до неї каменів.

• Тетяна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Купувала у подарунок. Все сподобалось. Якість відмінна!

Переваги:
    Зручно
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Тетяно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Олександр П***

Все супер!

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Хорошие кубики, холод держат пару часов.

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Товар хороший, відповідає своїй ціні. В бокалі виглядає прикольно. Звичайно що хотілося б щоб довше зберігало холод але за таку ціну і так нормально

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Андрію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Елена О***
    Відгук від покупця. Продавець: MoiDecor

Быстро всё отправили, товар как на фото. Довольна

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Каждый кубик индивидуально упакован. Вес одного кубика - 30 г - Хотя визуально кажется, что должен быть тяжелее, однако они наполнены гелем или чем-то подобным.
    Пластиковая упаковка хорошо защелкивается.
    Размер коробки: 15,5 см х 11,5 см.
    Брала за 395 грн с бесплатной доставкой.

Переваги:
    Индивидуальная упаковка кубиков. Рассматривала такие кубики из стеатита, но они не кажутся мне гигиеничными
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ольго! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Денис И***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Очень хорошо охлаждают, лучше, чем каменные. Легко очищаются.

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Денисе! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Олексій

Дякую!все

• Дмитрий П***
    Відгук від покупця. Продавець: MoiDecor

Все як в описі, мені дуже сподобалось. Рекомендую!

• Мар'яна З***
    Відгук від покупця. Продавець: KV Fashion

Набагато зручніше, ніж пластикові / латексні форми для льоду. Тепер користуємось тільки цими кубиками

• Продавець  KV Fashion

Дякуємо за вашу оцінку!

• Вікторія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MoiDecor

Все сподобалось, продавець клієнтоорієнтований! Все виглядає як на фото. Рекомендую

Переваги:
    Стильні, локанічні