- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Білий
Супер качество продукции
- Переваги:
- Супер спасибо
- Недоліки:
- Немаэ
- Наталія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Білий
Гарна форма для випікання, дякую
- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Білий
Отличная форма
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Білий
Форма сподобалась. Гарно запікати.
- Переваги:
- Зручна, гарно миється.
- Недоліки:
- Трошки б бортики вищі.
- Ирина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Білий
Відмінний та якісний товар
- Переваги:
- Зручна форма
- Недоліки:
- Радецкая Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Білий
Получила в подарок от мужа,очень довольна.
- Переваги:
- Качество,размер
- Недоліки:
- Аурэлия З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Білий
Люминарк, как всегда есть на высоте. Пару лет назад купила люминарк квадро набор тарелок чёрный с белым. Блюдо хорошо себя велет в духовке. На столе красиво смотриться с приготовленной в нем едой. Бомба! Рекомендую
- Переваги:
- Прочная, дорого смотрится, ничего не липнет, хорошо моется в посудомойке
- Никита В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Білий
Отличная форма. Запекали в газовой духовке свинину. Температуру в 180-200 градусов держит.
- Переваги:
- Можно сразу ставить на стол. Цена
- Недоліки:
- Рыжко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Білий
Хорошая форма, очень удобно что после приготовления можно сразу в ней подать на стол! Оптимальный размер.
- Переваги:
- Удобно в использовании
- Недоліки:
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Білий
Отличная форма.Ставили на стол в ней "шубу".Удобная,хорошие по высоте бортики.Присмотритесь к ней...
- Переваги:
- Запекать можно прямо в ней.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Білий
Отличная форма. Испытала на лозанье и запекании мяса. Отмывается в посудомоечной машине.
- Переваги:
- Удобный размер. Можно мыть в посудомойке.
- Недоліки:
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Білий
Класс, долгожданная формочка для выпекания. Люблю запекать всякие вкусняшки, эта форма то, что нужно. Спасибо
- Переваги:
- Качество и красота
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Білий
Ёмкость испытали. Приготовили лазанью. На 2листа в ширину. Выдерживает 250°С. Отмылась в посудомойке. Не тяжелая.
- Переваги:
- Удобно, хорошо моется, красиво смотрится, легкая.
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Білий
- ЯковВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Білий
Лёгкая и удобная ))
- Діана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Білий
Люмінарк я завжди робить чудовий посуд, зручний і що неймовірно сподобалася, так те що ця форма чудово відмивається від запеченого бруду. Гарно виглядає на святковому столі.
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Білий
форма подходит абсолютно для всего что позволяет фантазия - тушения, запекания, выкладки салата ,та да же просто для подачи блюда в красивой емкости. Надо крепко держать, что б не уронить, особенно горячее. Рекомедую!
- Карина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Білий
Шикарная форма!На столе отлично смотрится с готовыми блюдами. Готовлю в ней селёдку под шубой и запекаю. Рекомендую! Одни плюсы
- Недоліки:
- Юлия Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Білий
Норм
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Білий
Классная форма для запекания,мне очень понравилась Качество
- Недоліки:
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Білий
Форма
красивая, довольно лёгкая, хороший размер. - НиколайВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Білий
Очень понравилась форма, удобна.Цена, практичностью
- Нина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Білий
Спасибо,Розетка! Как всегда, я довольна покупкой в Вашем магазине!
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Білий
Форма соответствует описанию. Вместительная, не выскальзывает из рук, не тяжёлая. Красивая, можно подавать в ней на стол. Экологичная.
- Марина М***Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Білий
Шикарная форма! Ничего не подгорает, класно смотрится на столе готовыми блюдами. Готовлю в ней всё, селёдка под шубой и запекаю. Рекомендую!
- Переваги:
- Одни плюсы
- АннаПродавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.5. Колір: Білий
Прекрасная форма, удобная, не тяжёлая, можно в ней подавать на стол, легко моется
Описание и размеры соответствуют