Відгуки покупців про Гітара класична 4/4 Olive Tree CG-39 BK (Чохол, Скарбничка, Медіатор, Струна, Ключ)
- AI аналіз відгуків46 відгуків: 97% позитивних, 2% нейтральних, 1% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Ната В***Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Natural
Прийшла цілою , чудова гітара
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Natural
Донька просто в захваті.
Дякую!- Переваги:
- Гарний звук.
Стабільна настройка.
В комплекті набір струн запасна "ми".
футляр для медіаторів і один медіатор.
А наявність ключа просто безцінна. - Недоліки:
- Не виявлені.
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
Замовлення прийшло на наступний день. Гітара дуже сподобалася доньці. Дякую вам)
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Natural
Дякую велике за гітару.Купляла для дитини 11 років. С задоволенням вчиться грати. Доставка швидка.
- ВладВідгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Blue
Все чудово
- Раїса Г***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
Щиро вдячна за гітару. Посилочка прийшла навіть швидше чим очікувалося. Гарно запакована. Реальність 100%. Дякую Вам!
- Недоліки:
- не помітила
- ХристинаВідгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
Брала дочці в подарунок. Гітара дуже гарна, продавець ввічливий. Порадив нам кращу модель, що було приємно. Прийшла гітара дуже швидко. Дочка дуже задоволена.
- Мария Б***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
Замовляли сину на день народження, отримали вчасно, гітара чудова, недоліків немає, дуже сподобалась. Гарний інструмент!
- Дмитрий А***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
Товар якісний,все приїхало ціле та не ушкожене і в комплектації як в описі,
Рекомендую- Недоліки:
- Не має
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
Гарний, якісний товар
- Переваги:
- Для новачків підійде
- Недоліки:
- Не помітив
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
Дитині гітара сподобалася, дякуємо за консультацію і швидку доставку.
- Погребний М***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
Гітара просто супер
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Bordeaux
Покупкою задоволені. Посилка пришла швидко, якісно, продавцем задоволені.
- Світлана Ш***Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
Купувала для навчання дитині, замовлення надійшло швидко, менеджер надав всі консультації, швидко оформили замовлення нарікань ніяких не має. Дякую за Вашу роботу
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
Гітара спободалася.Щирі рекомендації! Приємна співпраця! Дякую!
- Едера П***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
Прийшло все дуже швидко,дуже приємний консультант
гитарою дуже задоволені дитина дуже рада - Лариса Б***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Blue
Продавець швидко зв'язався, відправив добре запаковану гітару, проконсультував щодо налаштувань, заказом цілком задоволена.
- Ілона С***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Natural
Все чудово. Швидка доставка. Привітний менеджер. Товаром задоволена!
- Переваги:
- Швидка доставка
- Олеся Я***Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Natural
Гітару замовляла для доньки. Консультант доступно пояснив і надав всю інформацію по налаштуванню інструменту. Замовлення прийшло дуже швидко. Недоліків поки не виявили
- Переваги:
- Швидка доставка
- Назарій С***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
Все чудово
Прийшла швидко за 1 день. Товар прийшов не ушкоджений.- Продавець MUSIC HOUSE
Дякуємо вам за відгук, завжди раді допомогти
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Natural
Недавно придбав собі свою першу гітару, вибрав саме цю, прямо скажу - не дуже розуміюся в гітарах, тому заказував на свій страх і ризик) Але все прийшло досить швидко непоганна комплектація та комунікативний сервіс, дякую!
- Переваги:
- Швидка доставка
- Продавець MUSIC HOUSE
Дякуємо вам за зворотній зв’язок, приємно бути корисними
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
Син задоволений.
Все в чудовому стані,дякую.- Продавець MUSIC HOUSE
Дякуємо вам за відгук, раді були вам допомогти. Бажаємо вашому сину удачі в нових починаннях :)
- Юля Ш***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Bordeaux
Гітара чудова,прийшла за 2 дні, дякую
- Продавець MUSIC HOUSE
Дякуємо вам за відгук, стараємось максимально швидко та якісно робити свою роботу, незважаючи на відключення світла та повітрянні тривоги :)
- Екатерина Л***Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Blue
Розбита гітара !! Жах просто !!!
Дякуємо вам за відгук.
Кожна наша гітара перед відправкою ретельно перевіряється та запаковується. 99% наших посилок їдуть накладеним платежем, без передоплат, людина оплачує при отриманні після перевірки товару на відсутність пошкоджень. Кожну посилку ми страхуємо на повну вартість, тому якщо Нова Пошта пошкодила товар, вона компенсовує повну вартість, так як ми з Новою Поштою працюємо за договором.
Все що ми просимо від наших клієнтів - це огглядати товар на Новій пошті, всі інші вирішення питань за нами.
В даному випадку Катерина не оглянула товар на Пошті та почала у всіх гріхах звинувачувати продавця. Ми пояснили усю ситуацію, запропонували компенсувати частину від вартості, на що почали отримувати погрози та образи.
Тому, ще раз наголошую, любі наші клієнти, ми дуже ретельно ставимось до свлєї роботи, вас тільки просимо про одне, оглядайте будь ласка товар на Новій Пошті на відсутність механічних пошкоджень.
Якщо щось не так з товаром, одразу набирайте продавця, питання вирішуємо бистро на місці та завжди у вашу користь.
Якщо ви не оглянете товар на пошті, то ми як без рук потім, не можемо нічого доказати Новій Пошті.
Будь ласка, зрозумійте нас, ми працюємо в такий тяжкий час, щоб ви почувалися у комфорті! Не підставляйте нас будь ласка!
- Дмитрий О***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Sunburst
Гітара візуально класна. Радує повнийкомплект всього необхідного на початок. Донька дуже задоволена. Для навчання, я думаю, це ліпший варіант. Настроїмо, доповню відзив стосовно звучання.
- Алина А***Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Natural
Заказувала гітару.Дуже швидко перетелефонували ,проконсультували,порадили яку краще взяти.Відправили дуже швидко.Я залишилась дуже задоволеною.Рекомендую цей магазин.
- Зоя Г***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Natural
Зробила замовлення, гітару для сина. Дуже хвилювалась, так як нічого в цьому не розумію. Мені зразу передзвонили, проконсультували, дуже швидко доставили. Рекомендую, чудовий продавець.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Інна Р***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Sunburst
Дитина задоволена,а це головне. Дякую.
- Алина М***Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
Все сподобалося. Якість чудова, пошкоджень немає. Надійшла швидко. Для мене, як для новачка, в самий раз. Бажаю вам успіхів:)
- Переваги:
- Все бездоганно
- Вячеслав Б***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
Гитара очень классная!
- Переваги:
- Цвет крутой
- Евгения Б***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
Доставили быстро.Гитара супер , ребенок на седьмом небе от счастья.Проконсультировали по настройкам.Сервис на высшем уровне!!Спасибо!
- Дарина А***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
гитара хорошая, для меня, как для новчика, это отличный вариант!
- Переваги:
- хорошее звучание, удобный инструмент
- Настя Б***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
Все дуже сподобалося )усе прийшло цілим хоч і є деякі пошкодження але це нічого).
- Переваги:
- Все прийшле цілим
- Недоліки:
- Є пошкодження
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
- ДмитроПродавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
Хороший сервис
Все понравилось
Покупкой очень доволен- Переваги:
- Быстрая доставка
- Діана Т***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Black
Дитина задоволена, все сподобалось!
- Переваги:
- Гарна якість, доступна ціна, швидка допомога та доставка!