Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Письмовий стіл з ящиками Ferrum-decor Оскар 750x1400x600 метал Чорний ДСП Дуб Таверна 16 мм (OSK0027)

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Михайло Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Майк. Колір: Бетон. Ширина: 140

Стіл класний, збирати швидко, можна зробити самостійно, є невеличкі дефекти, але загалом - все чудово

Переваги:
    Ціна, якість виконання
    Недоліки:
    Невеликі дефекти на шухлядках
    • Продавець  Майк

Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням. Ми пошкоджений товар не відпрравляємо. Можливо сталося пошкодження при транспортуванні, можемо зробити заміну за наш рахунок.

• Олег Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Майк. Колір: Білий. Ширина: 120

Гарний стіл, зібраний добре без нарікань. Все рівне нічого не люфтить, не шатається

Переваги:
    Телескопічні направляючі, ящик висувається повністю.
    • Продавець  Майк

Дякуємо Вам за відгук! Користуйтеся із задоволеннм!)

• Иван Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Майк. Колір: Дуб Таверна. Ширина: 140

Користуюсь вже більше року, претензій немає, стіл гарний та міцний

Переваги:
    Великий
    • Продавець  Майк

Дякуємо Вам за відгук!

• Игорь М***
    Відгук від покупця. Продавець: Майк. Колір: Білий. Ширина: 120

Красивый стол.

Переваги:
    Стол хорош.
    Недоліки:
    Нижний ящик приехал с повреждением. Однако, транспортная упаковка была целая. И одно отверстие на ящиках не совпало с ножкой стола. Пришлось сверлить, чтобы закрутить хоть как-то.
    • Продавець  Майк

Дякуємо за ваш відгук ! Усі пошкодження , бузумовно підлягають заміні нашим коштом , що і було зроблено ! Ще раз хочу нагадати правила зборки меблів по-перше треба називати усі болти , а потім протягнути .

• Михаил М***
    Відгук від покупця. Продавець: Майк. Колір: Дуб Сонома трюфель. Ширина: 120

Долго не мог понять почему не могу попасть шурупуом, оказалось что два задних отверствия смещенны. Ни прижать или затянуть посильнее не помогает. Разочарован в качестве

Недоліки:
    Смещенные отверствия, брак
    • Продавець  Майк

Доброго дня!
      З Вами зв'яжется наш менеджер для вирішення ситуації, що склалася.

• Продавець  Майк

Доброго Вам дня ! Будь ласка , при зборі меблів ,з початку потрібно наживити усі болти , а потім їх протягнути , і все у вас буде гаразд ! Гарного вам дня !