- Ірина Є***Відгук від покупця. Продавець: Be A Girl
Ні в якому разі не раджу наносити на шкіру обличчя. Після нанесення почервоніння , печія. Викинула.
Дякуємо за відгук.
Звертаємо увагу, що зазначений набір був придбаний Вами 3 роки тому... Відповідно до інформації виробника, косметичні засоби мають визначений термін придатності та умови зберігання, порушення яких може впливати на дію і переносимість продукту.
Якщо реакція виникла одразу після покупки, залишається незрозумілим, чому повідомлення про це з’явилося лише зараз, коли пройшло три роки. Якщо ж засіб був використаний нещодавно, слід враховувати можливе завершення строку придатності.
Також на кожній етикетці продукції зазначено інформацію про можливу індивідуальну чутливість до окремих компонентів. Саме тому обов’язково проводити алерго-тест перед першим застосуванням. Індивідуальні реакції можливі при використанні будь-якої косметики, незалежно від сегменту.
Окремо зазначимо, що відгук не містить уточнення, який саме із двох продуктів у наборі спричинив реакцію, що ускладнює об’єктивну оцінку ситуації.
У разі надання додаткової інформації номеру партії / дата виробництва на баночці; готові розглянути звернення в індивідуальному порядку.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Be A Girl
Набір купляю вже не перший раз. Мені подобається. Відправили швидко.
Дякуємо вам за замовлення
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Be A Girl
Дуже сподобалось
Дуже дякуємо
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: Be A Girl
Чудовий засіб для використання у домашніх умовах. Гель немає запаху і дієвий. Добре розкриває пори. Маска заспокоює шкіру і забирає червоніння.
- Переваги:
- Гарний результат вже після першого використання.
Дякуємо за відгук
- Інна Т***Відгук від покупця. Продавець: Be A Girl
Набір наче і не поганий, але хотілось би що б краще відкривав пори.Трохи гель липне і створює ефект плівки, при роботі з ультразвуковим скрабером трохи не зручно.
- Переваги:
- Ціна.Відносно не погана якість.
- Недоліки:
- Консистенція гелю.
- Продавець Be A Girl
Дякуємо за відгук, від себе хочу порекомендувати робити наступним чином: тримати гель під плівкою 30 хв, потім відігнути частину плівки і на тому учаснику робити чистку Скрабером, і так по всьому обличчі, поступово відгінаючи плівку щоб гель не сох. Тоді він і не сохне і не підліпає
- Надія В***Відгук від покупця. Продавець: Be A Girl
Чудовий набір для домашнього догляду
- Продавець Be A Girl
Щиро дякуємо
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Be A Girl
Гарний результат з ваккуумним апаратом. Маска ефективна. В цілому задоволена результатом.
- Переваги:
- Маска прибирає почервоніння і звужує пори. Не сушить.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець Be A Girl
Дякуємо Вам за відгук
- Валерія К***Відгук від покупця. Продавець: Be A Girl
Набор супер. Маска бесподобная. Очень все понравилось, неожидала такого качества.
- Продавець Be A Girl
Очень рады что смогли Вас порадовать
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: Be A Girl
Гарний набір. Буду замовляти ще. Однозначно рекомендую!
Дякуємо, нам дуже приємно
- Малюкина Н***Відгук від покупця. Продавець: Be A Girl
Гарно очищає шкіру
- Переваги:
- Нормальна ціна та результат
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець Be A Girl
Дякуємо вам за відгук
- Владислава О***Відгук від покупця. Продавець: Be A Girl
Продавець швидко зв'язався, відповів на всі питання. Продукт ще не тестувала, але думаю буде хороший. Дякую!
- Переваги:
- Приємна ціна. Гарне обслуговування покупців.
- Продавець Be A Girl
Дякуємо Вам за замовлення
- Ирина Ц***Відгук від покупця. Продавець: Be A Girl
Для домашнього догляду підійде. Маска - це любов)
- Наталья Л***Відгук від покупця. Продавець: Be A Girl
Продавець швидко звязався, швидко вислав товар
- Переваги:
- Приємна ціна
Дякуємо
- Артём Ф***Відгук від покупця. Продавець: Be A Girl
Хороший набор
Дякуємо
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Be A Girl
Замовляла вже декілька разів і вкотре віддаю перевагу саме цьому гелю холодного гідрування і саме цій порозвужуючій масці
- Переваги:
- Швидка дія,видимий результат
Дякуємо нам дуже приємно
- Дарина У***Відгук від покупця. Продавець: Be A Girl
Плохо и дорого упаковали.
- Недоліки:
- Пришло с поломанным дозатором и без накладной.
- Продавець Be A Girl
Упаковывает оператор новой почты, т.к. именно новая почта несет ответственность за доставку. Если б упаковывали мы, то в случае разбития товара новая почта не возмещает. Коробка на Новой почте что на 1 кг что на 2 кг стоит одинаково, - 10 грн. .поэтому на расходы ваши никак не повлияла, В пакетах ничего, что может пролиться мы не отправляем, т.к. мы не враги ни себе, ни ВАМ :)За отломаный дозатор вернуть расходы мы предложили, вы отказались, так как без труда нашли у себя дома подходящий дозатор. Сам товар не пролился, но теперь будем каждому писать чтоб посылку открывали на почте а не дома.
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Be A Girl
Дуже сподобалась маска.
Окремо дякую продавцеві,вшидко зв'язались зі мною,швидко відправили.- Переваги:
- Якісь супер,адекватна ціна
- Продавець Be A Girl
Дякуємо!!!! Дуже приємно :)
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Be A Girl
Замовила товар майже опівночі з надією що на наступний день замовлення оброблять але букз через паро хв. зі мною зв'язалися в Viber ,я оплатила,в той же момент відправили ТТН, вранці вже відправили,отримала через 1,5 доби з Харкова -} до Житомирського району. Добре запаковано не пошкодилось. Гель та маску купую вже не вперше,мені подобається,клієнтам також. Дякую)
- Переваги:
- Швидкість доставки,хороша якість гелю та маски,свою роботу виконують.
- Продавець Be A Girl
Дуже дякуємо за ваш відгук! Це нас надихає , в цей не простий час!
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Be A Girl
Маска гарно закриває пори і знімає запалення. Гель шукаю кращий, мені цей не дуже сподобався.
Дякуємо за зворотній зв’язок ️
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Be A Girl
Зразу зв'язалися і швидко доставили
- Переваги:
- Все сподобалось
Благодарим вас за отзыв
- Анастасія Д***Відгук від покупця. Продавець: Be A Girl
Все быстро качественно, спасибо менеджеру за внимание
- Переваги:
- Приятный запах, отлично справляется с поставленной задачей, производится в Украине
Благодарим Вас за отзыв!
- Рудик А***Відгук від покупця. Продавець: Be A Girl
Для домашнього застосування хороші засоби. Справляються зі своєю задачею. Маска гарно заспокоює.
- Переваги:
- Не дорогі
Дуже дякуємо за відгук ️
- Алла Л***Відгук від покупця. Продавець: Be A Girl
Маска - суперефективна! Гель нормально справляється з підготовкою шкіри до очищення.
- Переваги:
- Маска подразнення знімає прекрасно
- Продавець Be A Girl
Спасибо за ваш отзыв!