Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Чоловічий Комплект Одягу X-Shadow 5 в 1 для бігу, фітнесу, тренувань та спорту XXXL (5GI1XXXL)

Оцінка користувачів 4.75/5
на основі 24 відгуки
  • Роман С***

Норм

• Продавець  UrbanDreams

Щиро раді, що замовлення Вас сподобалось. Дякуємо за відгук :)

• Руслан Б***
    Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Розмір: XXL. Колір: Чорний/Зелений

Погоджуюсь із попередніми коментарями! Треба брати на розмір більше!

Переваги:
    Гарне обслуговування, оперативна доставка
    Недоліки:
    Час покаже, поки не виявлено
  • Дмитро Г***
    Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Розмір: XXL. Колір: Чорний/Зелений

Товар прийшов не повноцінний, замість другого рошгарду який повинен бути в комплекті надіслали другу пару шортів.
    Відписав продавцю в особисті щоб трішки зрозуміти ситуацію і повідомити про їх невелику помилку але замість хоч якогось смс повноцінний ігнор.
    Хоча товар прийшов ще й з полосами бруду наче по ньому ходили ногами.

Переваги:
    Товар в цілому якісний
    Недоліки:
    Проблема з комунікацією, можливо на декількох рівнях
    • Продавець  UrbanDreams

Доброго дня. Нам прикро за дану помилку. Оскільки комплектація вас влаштувала, обмін ми незробили. Надалі будемо уважніше комплектувати набори

• Руслан І***
    Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Розмір: 3XL. Колір: Чорний/Зелений

Станом на зараз планую замовити ще 1! перший пережив більш як 50 циклів прання, тягнеться дійсно класно, але я сам надірвав лосини(((
    Продавець в телефонному режимі не намагався продати ще щось!
    Дуже уважно послухайте продавця розмір дуже маломірний орієнтовно -2 розміри по моїх відчуттях.
    Рекомендую, співвідношення ціна якість на ціну ТОП

Переваги:
    Ціна, комплект, співідношення ціна якість
    Недоліки:
    Маломірить
    • Продавець  UrbanDreams

Щиро дякуємо за замовлення та відгук :)

• Артем К***
    Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Розмір: 3XL. Колір: Чорний/Зелений

Отличный комплект. Спасибо за оперативность. Все подошло. Моя тушка влезла в хххл. ))) ощущения как голый) супер.

Переваги:
    Легкое, быстро проветривается.
    Недоліки:
    После стирки посмотрим. ))))
  • Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Розмір: XXL. Колір: Чорний/Зелений

Довольна я и сын! За такие деньги крутой костюм! Посмотрим как он будет в носке и после стирки!

Переваги:
    Цена и качество
    Недоліки:
    Нету
  • владимир
    Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Розмір: 3XL. Колір: Чорний/Зелений

По размеру угадал, хотя были сомнения и хотел даже меньше размер. Передумал! Набор хороший и качество тоже. Единственный мой бзык-хотелка..., шорты чуть покороче были бы.

Переваги:
    Качество цена. Количество предметов
    • Продавець  UrbanDreams

• Володимир К***
    • Продавець  UrbanDreams

Щиро дякуємо за Ваш відгук :)

• Оля Ч***

• Продавець  UrbanDreams

Щиро дякуємо за Ваш відгук. Раді, що замовлення Вам сподобалось :)

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Розмір: XXL. Колір: Чорний/Зелений

Чудовий костюм. На зріст 182 та вагу 99 кг брав xxl - підійшло чудово. Планую взяти ще один на зміну. Підходить для бігу, занять в залі і велопрогулянок.

Переваги:
    Доволі якісний
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  UrbanDreams

Щиро дякуємо за Ваш відгук. Раді, що замовлення Вам сподобалось :)

• Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Розмір: XL. Колір: Чорний/Зелений

Костюм супер! Я задоволена, чоловік задоволений

• Продавець  UrbanDreams

Щиро дякуємо за Ваш відгук та Вашу оцінку :)

• Людмила М***

Гарне обслуговування. Все підійшло

Переваги:
    Все ок
    • Продавець  UrbanDreams

Щиро дякуємо за Ваш фотовідгук та оцінку :)

• Борис Г***

А який ріс в хлопчика на фото?

• Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Розмір: XL. Колір: Чорний/Зелений

За ці гроші це ідеальний костюм

• Анжеліка Б***

Костюм класний.

Переваги:
    Недоліки:
    Пока не знайшли.
    • Продавець  UrbanDreams

• Юрій А***
    Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Розмір: XXL. Колір: Чорний/Зелений

Костюм дуже гарний, удобний. Є одне НО, маломірить! Ну на спорт це не вліяє!!

• Владислав Д***

Дуже крутий. Рекомендую

• Максим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Розмір: XXL. Колір: Чорний/Зелений

Все добре , костюм зручний для бігу так як кожен день бігаю . Рекомендую.

• Продавець  UrbanDreams

Дякуємо за Ваш відгук та оцінку )

• Виталий Г***

Зручний комплект.

• Продавець  UrbanDreams

Щиро дякуємо за Ваш відгук та оцінку )

• Самчук

Все супер
    Звертайте увагу ,шо комплект іде трохи маломірний.На розмір XL замовили XXL це порадила дівчина з колцентра, уточнивши мої габарити, за що їй дуже вдячний і все підійшло.

Переваги:
    супер

• Катерина О***

Гарний комплект,дякую!
    Все супер
    Звертайте увагу ,шо комплект іде трохи маломірний.На розмір ХХЛ замовили ХХХЛ і все підійшло.

Переваги:
    Все
  • Рожков Р***
    Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Розмір: XXL. Колір: Чорний/Зелений

Чудово підійшов, брав по розмірній сітці. Використовую вже декілька місяців з пранням пару разів на тиждень, немає нарікань на якість

• Лотыш В***
    Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Розмір: XXL. Колір: Чорний/Зелений

За свою цену - отличный комплект.

Переваги:
    Качество ткани приемлемое, швы аккуратные

Щиро дякуємо за Ваш відгук. Раді, що замовлення Вам сподобалось

• Алексей
    Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Розмір: XL. Колір: Чорний/Зелений

На мой размер L, взял размер XL, сел хорошо. Кто любит посвободнее, можно попробовать XXL. Ожидал качество похуже, но был приятно удивлён.

Переваги:
    Лучше чем ожидалось
    Недоліки:
    Не обнаружены
    • Назар М***

А які у вас вага і ріст?

• Алексей Г***

Рост - 1,8 м., вес - 77 кг.

• Арсенй М***
    Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Розмір: XL. Колір: Чорний/Зелений

Обычный стрейч костюм. Норм, единственное максимально маломерит. Кто 2 метра ростом как я берите 2_3xl. Я взял xl - маленькое все кроме шорт.

Переваги:
    Просто китайский стрейч костюм
    Недоліки:
    Маломерка. Для азиатов может и норм.