- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: the Blue Elephant. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Крем супер!
- Марчук М***Відгук від покупця. Продавець: the Blue Elephant. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Чудовий крем,мені дуже подобається.
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: M&O store. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Печуть очі від нього, хоча не мащу там, але з часом коли пітніє обличчя, жахливо починають сьозитися і пекти очі
- Продавець M&O store
Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже шкода, що у Вас виникли подібні відчуття.
Такі симптоми можуть бути індивідуальною реакцією організму на один із компонентів засобу. Ми завжди рекомендуємо уважно слідкувати за реакцією шкіри та у разі дискомфорту припинити використання.
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: M&O store. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Товар прийшов без захисного ковпачка.
- Переваги:
- Не має
- Недоліки:
- Нема захисного ковпачка.
- Мар'яна Ж***Відгук від покупця. Продавець: D&I Retail Group. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Крем працює на 100. Користуюся роками. Задоволена дуже.
- Переваги:
- Наш бренд
- Недоліки:
- Татьяна З***Відгук від покупця. Продавець: M&O store. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Отличная защита. Ровно ложится,не скатывается. Нежная структура.
- Недоліки:
- Ковальчук В***Відгук від покупця. Продавець: D&I Retail Group. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Вже другий рік поспіль замовляю даний крем, бо він чудовий! В минулому році впродовж місяця щоденно перебувала на дуже активному сонці і жодного разу обличчя не згоріло - крем працює! Крім сонцезахисних властивостей, також має чудові доглядові властивості.
- Переваги:
- Діє не тільки як сонцезахист, але й як догляд за шкірою обличчя.
- Недоліки:
- Не виявила.
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: You Are Pretty. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Для сухої шкіри підійшов добре. Користувалась протягом літа. УФ фільтри працюють на відмінно. Рекомендую
- Переваги:
- Ефективний, доступна вартість
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець You Are Pretty
До нових зустрічей у нас в магазині
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: D&I Retail Group. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Крем отличный, заказываю уже третий раз, хватает на долго
- Переваги:
- Качество отличное
- Недоліки:
- Юлія Т***Відгук від покупця. Продавець: M&O store. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Особисто мені дуже подобається.Дуже легенький,гарно наноситься не жирний
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: D&I Retail Group. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Приємний запах, гарна текстура. Задоволена
- Недоліки:
- Вистачає на маленький термін(
Крем отличный, уже второй раз заказываю
- Продавець D&I Retail Group
Дякуємо за ваш відгук і довіру до нашого магазину
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: D&I Retail Group. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Крем супер. Мені дуже сподобалося
- Переваги:
- Легко наноситься
Дякуємо за ваш відгук
- НадеждаВідгук від покупця. Продавець: You Are Pretty. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Дуже хороший крем. Легкий, не липне. На обличчі не відчувається взагалі.
- Переваги:
- Не липне
- Продавець You Are Pretty
До нових зустрічей у нас в магазині
- Наталья О***Відгук від покупця. Продавець: You Are Pretty. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Хороший крем. Приятный, лёгкий запах.
- Переваги:
- Легко наносить.
До нових зустрічей у нас в магазині
- Аделіна З***Відгук від покупця. Продавець: D&I Retail Group. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Дякую за оперативне оформлення мого замовлення.
Чудовий крем, легка тексура, не липне, не обтяжує, приємний запах.- Переваги:
- Легкий, не липкий
Дякуємо за ваш відгук.
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Your best shop. Об'єм: 50 мл
Приємний запах, легка текстура, гарно наноситься.
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Your best shop. Об'єм: 50 мл
Крем супер! Гарний запах,легка текстура
- Недоліки:
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: D&I Retail Group. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Приемний крем. Пахне класно, консистенція приємна.
- Ольховець Ю***Відгук від покупця. Продавець: peacock dream. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Я вражена! Маю дуже чутливу шкіру і цей крем підійшов!
- Переваги:
- Якісь
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Your best shop. Об'єм: 50 мл
Крем супер! Беру вже не перший раз! Легка текстура, приємний запах! Дуже подобається
- Зорина А***Відгук від покупця. Продавець: You Are Pretty. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Добре захищає шкіру
Будемо раді почути Ваші враження після використання
- Сніжана К***Відгук від покупця. Продавець: Your best shop. Об'єм: 50 мл
Гарний крем, не липкий, не жирний. Користуюся із задоволенням.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: D&I Retail Group. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Крем класний, проблем з видушуваням небудо але чітала коменти і перед використаням перевертала і трясла, як для мене то трохі жирний, але в цілому добрий, я задоволеня
- Переваги:
- Все як в описі
- Недоліки:
- Мені трохи жирний
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: You Are Pretty. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Приємний запах , легка текстура
До нових зустрічей у нас в магазині
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: M&O store. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Крем супер! Легка текстура, приємний запах! Купуватиму ще
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: D&I Retail Group. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Класний сонцезахист за свою вартість, на шкірі невагомий, гарний у якості бази під макіяж, не вибілює шкіру. Протягом 2 тижнів використання позитивно себе проявив .
- Переваги:
- Бюджетний ефективний засіб.
- Недоліки:
- Поки не виявлені.
- Юлия Д***Відгук від покупця. Продавець: You Are Pretty. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Крем супер ,нежирний,гарно поглинається, легкий,має приємний аромат.
В мене чутлива шкіра, тому дуже важко підібрати, цей ідеально, рекомендую.- Переваги:
- Легкий, нежирний,на літо те що треба
До нових зустрічей у нас в магазині
Теж спочатку крем не виходив, я вже думала нести його назад як брак((, після разів 100натискань, нарешті виліз). Я дуже здивована якістю і дійсно лице не обгорає, до цього біокон мазала, почало обсипати, а цього я не відчуваю, маю чуйну шкіру, тому ретельно вибирала.
- ДарьяВідгук від покупця. Продавець: Your best shop. Об'єм: 50 мл
Чудовий крем , не залишає білих плям на обличчі,швидко поглинається,приємний запах та текстура. Для моєї сухої та проблемної шкіри підійшов чудово!)
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Your best shop. Об'єм: 50 мл
Спочатку подумала, що флакон бракований. Крем не виходив з дозатора. Допомогли відгуки в інтернеті. Флакон потрібно перевернути і потрясти, після цього починає працювати. Бажано було б додати це в інструкцію
- Переваги:
- Крем гарний, легко вбирається, має ледь помітний аромат. Зі своєю функцією на відкритому сонці впорався на відмінно.
- Недоліки:
- нема інструкції по використанню
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: peacock dream. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
крем має приємний запах, легку текстуру, та не виглядає жирним на обличчі, що для мене було дуже важливо.
- Переваги:
- легкий, швидко впитується
- Недоліки:
- незнала як відкрити дозатор
крем отримала швидко, але я не можу його відкрити і дозатор не працює
- Недоліки:
- не працює дозатор, не відкривається взагалі
- Продавець peacock dream
Доброго дня. В середені балончика вакуум, перед використанням потрібно перевернути потрясти.
- Ольга Б***
після зв'язку з продавцем, дозатор почав працювати.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: You Are Pretty. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Крем сподобався, дякую за швидку доставку
- Переваги:
- Легко вбирається в шкіру, не липкий, приємний запах
- Продавець You Are Pretty
Доброго дня! Користуйтесь із задоволенням ️️️
- Марина В***
Вітаю, підкажіть будь-ласка який крем має запах? На що схожий запах?
- Александра К***Відгук від покупця. Продавець: You Are Pretty. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Хороший крем довольна, упакован был в отдельную коробочку
- Переваги:
- Можно использовать как основу под макияж
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Продавець You Are Pretty
Доброго дня! Користуйтесь із задоволенням ️️️
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: You Are Pretty. Об'єм: 30 мл. Ступінь захисту: 50
Добрый день получила быстро и вовремя
Будемо раді почути Ваші враження після використання