- Мар'яна С***Відгук від покупця. Продавець: dePaha. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Дитина задоволена
- МартаВідгук від покупця. Продавець: dePaha. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Чудова якість.
- Наталия Х***Відгук від покупця. Продавець: dePaha. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Брали чорного кольору, за пару місяців носіння кольор вицвів, і з чорного перетворився на чорно-рудий.
- Переваги:
- За розміром підійшла
- Недоліки:
- Дуже не стійкий колір, не проносили і одного сезону. За пару місяців носіння кепка втратила привабливість
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: dePaha. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Хороша якість, син задоволений, рекомендую. Дякую.
- Переваги:
- Гарний на вигляд приємний на дотик.хороша якість
- Недоліки:
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: dePaha. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Дитина в захваті.
- Переваги:
- Якість, функціональність.
- Недоліки:
- Не виявлено. Не завадила б можливість регулювання розміру.
- Іраїда П***Відгук від покупця. Продавець: dePaha. Розмір: One Size. Колір: Бежевий
Дитина задоволена і це найголовніше!!!
- Переваги:
- Гарна якість, швидка доставка!!!
Відповідає
- Евгений П***Відгук від покупця. Продавець: dePaha. Розмір: One Size. Колір: Жовтий
Интересная модель
- Недоліки:
- Не регулируется размер
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: dePaha. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Мені попалася трохи розтрьопана всередині, і, на жаль, на мою макітру не налізла Зробив висновок що вона для тінейджерів, тепер думаю кому подарувати.
- Переваги:
- Оригінальна
- Недоліки:
- Малий розмір
- РодионВідгук від покупця. Продавець: dePaha. Розмір: One Size. Колір: Чорний
данну "тюбітейку"я не рекомендую!!!дитяча так!!!не повірили?купляйте)))
- Переваги:
- для дітей
- Недоліки:
- розчарування
Не відповідає
- Продавець dePaha
Доброго дня, Родион!
Розмір універсальний, підходить як дорослим так і підліткам. В вас замовлення було Наложенним платежем, була змога відмовитись на відділенні якщо дійсно маленький розмір. На повернення ви відправили забруднений та з запахом духів товар, тому була відмова. Гарного дня)
- Олексій Ч***Відгук від покупця. Продавець: dePaha. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Кепка на любителя, ну а так крутая кепка.
- Переваги:
- З сонце защитними очками.
- Недоліки:
- Если брать не чорний, а другой цвет то будет не очень красиво.
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: dePaha. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Всем привет Кепка оч классная! Но все же медаль с двух сторон(
- Переваги:
- Многофункцыональная, цена и типо как сп
- Недоліки:
- Не регулируется никак и нету размеров(
- Денис М***Відгук від покупця. Продавець: dePaha. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Мне нравиться эта кепка прикольно выглядит в том числе и цена допустимая спасибо большое
- Переваги:
- Просто крутая вещь
- Недоліки:
- Вроне все норм
Не відповідає
- Поваров И***Відгук від покупця. Продавець: dePaha. Розмір: One Size. Колір: Жовтий
После второй ручной стирки повыпадали окуляры. Но это поправимо.
- Переваги:
- Удобная, оригинальная
- Недоліки:
- Качество
- Продавець dePaha
Добрый день, Иван! Линзы здесь съёмные, для стирки. Это нормально.
- Ренат Б***Продавець: dePaha. Розмір: One Size. Колір: Бежевий
Дуже рукомендую цей товар,загальне враження просто класс,дуже гарна річ особово на літо,усім рекомендую
- Недоліки:
- Ні яких недоліків немає
Відповідає