Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Форма для льоду Olin & Olin 160 кубів синя 1 х 1 см

Оцінка користувачів 4/5
  • Игорь А***
    Відгук від покупця. Продавець: BARWARE U

Сама форма норм, але не зрозумів для чого використовувати. Думав теж під краш беру, але возитися з цією формою- жах. Залити , а особливо достати ці маленькі шматочки- та ще задача. Не користуюсь. Сам силікон - норм силікон.

Переваги:
    Коментар
    Недоліки:
    Коментар
  • Кулакова А***
    Відгук від покупця. Продавець: BARWARE U

Товар повністю відповідає характеристикам, силікон дуже цупкий і приємний у користуванні)
    Дякую за оперативне відправлення, отримала товар через півкраїни менше ніж за добу

Переваги:
    Гарний матеріал, оперативна доставка
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  BARWARE U

Аліно, щиро дякуємо за розгорнутий відгук Раді були дізнатись, що вам усе сподобалось

• Олексій К***
    Відгук від покупця. Продавець: BARWARE U

спеціально купив такі маленькі кубики для того, щоб робити краш у блендері, розмір для цього ідеальний. сама форма гарно тримає форму, але не подобається, що немає бортів, через це дійсно не дуже зручно її наповнювати, а також через відсутність кришки форми примерзають, якщо ставити їх одна на одну. але мені ці недоліки не критичні

• Продавець  BARWARE U

Олексій дякуємо, що приділили час написати відгук та поділились досвідом використання!
      Нам приємно, що загалом форма задовольнила вас. Постараємось розширити асортимент подібною формою з бортиками та кришечкою

• Дорофєєва К***
    Відгук від покупця. Продавець: BARWARE U

Шикарно. Форма просто 10/10, на диво дуже гарно тримає форму завдяки достатній товщині. Кубики виходять прикольні, дрібненькі. Рай перфекціоніста. Відправили швидко :) Всім задоволена.

Переваги:
    Гарна якість силікону, співвідношення ціна/якість, уважний продавець
    Недоліки:
    Не знайдено
    • Продавець  BARWARE U

Катерина, дякуємо, що високо оцінили якість форми для льоду! Приємного користування)

• Руслан
    Відгук від покупця. Продавець: BARWARE U

Не зашёл. Размер слишком маленький в связи с чем долго приходится возиться для заполнения. Также быстро израсходуется. Проще брать делать дедовским способом «краш» из более крупных кубиков.

Покупал у данного производителя другие формы с большим и средним кубиком - то что надо и на 5 балов!

Недоліки:
    Размер
    Сложность заполнения/опустошения
    Очень быстро тает

Добрий день!
      Щиро вам вдячні за те що знайшли час для написання відгуку.
      Ми особливо цінуємо кожного, хто таким чином допомагає нам ставати кращими, а іншим клієнтам краще зрозуміти товар.

На нашу думку, ця форма для льоду ідеально підходить для будь якого літнього напою, бо велика кількість маленькіх кубів дають максимальну швидкість охолодження та обводнювання, яку фізично не можуть дати форми з середніми та крупними кубами. Ці форми малі за розміром, дешеві і непроливаються. Найкраща практика застосування - мати 2-3 шт і засипати у напої одразу велику кількість того льоду.

• Продавець  BARWARE U

В цій ситуації нам здається ви оцінюєте у 3 бали скоріше невідповідність очікуванням, ніж якість продукту. Водночас, вдячні, що розкриваєте свій досвід у виготовленні краш льоду. Відгуки сильно впливають на вибір клієнтів і не кожен готовий витрачати час, щоб розібратись чому тут 3 зірочки, а не 5. Ми боїмось, що хтось хто шукає собі форму як раз таки для швидкого охолодження та обводнення напою, побачить 3 зірочки через ваш досвід з краш льодом і не купить цю форму, яка йому підійшла би.

• Продавець  BARWARE U

Будь ласка, просимо оцінити саме якість продукту: матеріал, міцність, гнучкість, наявність якихось невідповідних запахів, чи робить ця форма саме такий лід як заявлено або ні. З повагою, команда BarwareU.