- Андрей Ф***Відгук від покупця. Продавець: ABIE
Не качествна полка и не хватает 4 заглушка
- Продавець ABIE
Дякуємо за ваш зворотній зв’язок. Щоб ми краще зрозуміли ситуацію та могли допомогти з її вирішенням, будь ласка, надішліть нам фото тих заглушок, яких не вистачає.
Також ми продублювали повідомлення вам у Viber і з нетерпінням чекаємо на вашу відповідь, щоб якнайшвидше знайти рішення.
Бажаємо гарного та мирного дня!
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: ABIE
Хороша поличка за свої гроші. Зібрали без проблем.
- Переваги:
- Регулюється під розмір мікрохвильовки. Додаткове місце для кухонних дрібничок Гарно вписується в інтер'єр.
- Недоліки:
- Не помічені
- Продавець ABIE
Доброго дня! Щиро вдячні за ваш відгук. Ми раді, що поличка для мікрохвильовки вам сподобалася і відповідає вашим потребам. Бажаємо приємного користування! Гарного та спокійного дня!
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: ABIE
Роздрібна, зручна стійка-полка. Не для тяжкої ваги.
- Переваги:
- Вирішення проблем з простором.
- Недоліки:
- Має пластикові зєднувачі
- Продавець ABIE
Доброго ранку, дякуємо, що залишили відгук. Нам дуже приємно, що вам сподобалася полиця та її функціональність. Бажаємо приємного користування. Гарного і мирного дня!
- Зіна Т***Відгук від покупця. Продавець: ABIE
Полиця гарна, практична, вписується гарно в інтерєр.
- Переваги:
- Полиця можна роздвинути під потрібну ширину та по висоті змінити на свої потреби
- Продавець ABIE
Доброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук. Бажаємо вам приємного користування та гарного, мирного дня!
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: ABIE
Дійсно гарна поличка.але трохи вузькі перемички.
- Переваги:
- Розсувна
- Недоліки:
- Вузькі перемички
- Продавець ABIE
Доброго дня, дуже вдячні за Ваш відгук.
- Кристина Н***Відгук від покупця. Продавець: ABIE
- Переваги:
- Хорошее качество, удобно, что можно менять длину полок
- Недоліки:
- узковаты полочки
- Продавець ABIE
дуже дякуємо вам за відгук, ми робимо все щоб наші клієнти були задоволені якісним товаром та вишуканою роботу менеджерів. Гарного вам дня та мирного неба! Все буде УКРАЇНА!!!
- Ирина Т***Продавець: ABIE
Відмінна етажерка.
Я дуже задоволена.- Продавець ABIE