- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: ZZSHOP
Работает нак на Samung так и iPhone
- Переваги:
- Использую только макро линзу
- Недоліки:
- Остальные линзы бесполезны
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: ZZSHOP
Выслали быстро)
По отзывам читала, но просто не внимательно смотрели товар, одна линза снимается, их действительно три) качество на эту цену не плохое- Переваги:
- Все хорошо
- Наталія Я***Відгук від покупця. Продавець: ZZSHOP
Дуже дякую!Отримала посилку,все супер.
- Михаил Р***Відгук від покупця. Продавець: ZZSHOP
Замовлення пришло швидко.
Але я замовляв одно а пришло інше (товар с 3мя лінзами а мені пришло 2 лінзи)- Переваги:
- Товар за ці кошти не поганий
- Недоліки:
- Продавец
- Продавець ZZSHOP
Пане Михайло,розкрутіть 2 лінзи,вони з'єднані між собою,кожна з них підписана
- поливиксВідгук від покупця. Продавець: ZZSHOP
все пришло, спасибо за такую штуку, мне все нравится!!
- Переваги:
- модно стильно молодежно
- Недоліки:
- нету
- Аня Р***Відгук від покупця. Продавець: ZZSHOP
Магазин отреагировал на брак при первом заказе, и отправил новый набор в хорошем качестве
- Переваги:
- Хорошее качество
- Аня Р***Відгук від покупця. Продавець: ZZSHOP
Качество линз ужасное, пришло только две, хотя в наборе написано 3,вообще не довольна покупкой
- Переваги:
- Недоліки:
- Нет 3 линзы, плохое качество
- Алина К***
Добрый день! Нам очень жаль, что Вам не подошел товар,но,скорее всего это из-за того,что Вы не обратили внимание в описании товара, что линзы нужно раскрутить - Ширококутна та макролінза складаються в 1 об'єктив. Для макрозйомки необхідно використовувати тільки макролінзу на відстані 10-15 мм від об'єкта. Для знімання з ширококутною лінзою необхідно використовувати дві лінзи одночасно. Зверніть увагу, в комплекті поставки ці дві лінзи від самого початку з'єднані разом, через що, при першому знайомстві з товаром, складається враження, що об'єктивів в наборі всього 2.
- Черно Д***Відгук від покупця. Продавець: ZZSHOP
Магазин отреагировал и выслал новый набор линз, в этот раз хорошего качества.
- Переваги:
- Продавец идёт навстречу покупателю
- Черно Д***Відгук від покупця. Продавець: ZZSHOP
Бесполезная трата денег, ужасное качество товара. Две линзы ради которых и было куплено это нечто просто мутные, в них ничего не видно! Проверяла на нескольких телефонах,на ыронталке и обычной камере, результат один.Это хуже, чем купить что то с алишки!
- Переваги:
- Их нет
- Недоліки:
- Качество отвратительное, линзы бесполезны, две их них просто мутные
- ВладВідгук від покупця. Продавець: kostor
на основной линзе сбоку было несколько царапин. это не критично но сам факт.
Так как я брал эти линзы для камер наблюдения то это не особо принципиально, но если брать для тел то имейте ввиду)- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- качество
- Продавець kostor
Добрий день. Шановний Влад, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!
- Ангеліна С***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Від макро камери очікувала більшого, але ладно… і найбільша лінза нажаль була поцарапа і на фото видно
- Недоліки:
- Одна лінза прийшла поцарапана(
- Продавець kostor
Шановна Ангеліна, нам прикро що у вас виникли проблеми з товаром, у вас є гарантія на товар, зверніться до сервісної підтримки або напишіть нам в питання про замовлення і ми вирішимо ваше питання, гарного дня)
- АртёмВідгук від покупця. Продавець: kostor
Из 3 линз в коробке было только две: рыбий глаз и макро. Меня в целом широкоугольная и не интересовала, но все же не очень приятно. Качество линз хорошее, покупкой доволен.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Недостача одной линзы
- Продавець Ovollovo
Шановний Артем. В комплекті 3 лінзи, якщо уважно придивитися 1 лінза 2в1 там є надписи Macro 0.67X Wide ви їх крутите і отримаєете ширококутну насадку
- Катерина Г***
На місці) придивіться уважно
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Хороша якість
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor
покупкою задоволена
- Переваги:
- Макро лінза супер