- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Teksturia. Відтінок: 019 Зелена папороть база Texturia. Об'єм: 7.5 мл
Доброго дня. Не раджу саме цього кольору базу (хоча не всі інші спробувала). База пузириться, а на наступний день відслоюється (що від нього овочі пластини, що від нарощеного). Просто вздулась база на нігтях.
Молочна база трохи краща.- Недоліки:
- Пузириться і вздувається
- Продавець Teksturia
Добрий день.
Щоб уникнути цієї проблеми, рекомендуємо перед нанесенням топового покриття зняти липкий шар з кольорової бази, а також використовувати підложку з прозорої бази (як вказано в способі застосування).
- Екатерина Р***Відгук від покупця. Продавець: Teksturia. Відтінок: 006 Тілесна база Texturia. Об'єм: 7.5 мл
Получила все добре поки не пробувала.
- Маряна Т***Відгук від покупця. Продавець: Teksturia. Відтінок: 018 Мигдальне печиво база Texturia. Об'єм: 7.5 мл
Камуфляжні бази супер! Якість взагалі бомба, що при нанесенні, що при носінні. Рекомендую
- Недоліки:
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Teksturia. Відтінок: 006 Тілесна база Texturia. Об'єм: 7.5 мл
Все супер.
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Teksturia. Відтінок: 021 Димчаста база Texturia. Об'єм: 7.5 мл
В цілому бази круті, спочатку були сумніви, а тепер буду брати ще
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Teksturia. Відтінок: 018 Мигдальне печиво база Texturia. Об'єм: 7.5 мл
Колір сподобався, консистенція густа, вирішила спробувати покрити чорну тіпсу і була приємно здивована тим, що база добре перекрила. Задоволена ще й тим, що продукт вітчизняний
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Teksturia. Відтінок: 016 Коралово-рожева база Texturia. Об'єм: 7.5 мл
Колір виявився не теракотовим, спочатку подумала, що переплутали баночки, перевірила за номером кольору- все збігається
- Дарина В***Відгук від покупця. Продавець: Teksturia. Відтінок: 001 Молочна база Texturia. Об'єм: 7.5 мл
Замовила базу молочного кольору, покищо не випробувала на нігтях, але відтінок бази красивий, по консистенції густувата. Крім бази замовляла гель лаки вони також красиві. Дякую за нові матеріали.
- Переваги:
- Ціна, якість, виробник Україна, продавець швидко відреагував , та відповів чітко на всі питання маленький подарунок.
- Недоліки:
- Покищо не виявила
- Галуза А***Відгук від покупця. Продавець: Teksturia. Відтінок: 003 Ніжно-рожева база Texturia. Об'єм: 7.5 мл
Отличный материал.
- Переваги:
- Только плюсы
- Недоліки:
- Не заметила
- Людмила Ф***Відгук від покупця. Продавець: Teksturia. Відтінок: 016 Коралово-рожева база Texturia. Об'єм: 7.5 мл
Замечательная база, хорошо носится, легко и приятно с ней работать
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Teksturia. Відтінок: 001 Молочна база Texturia. Об'єм: 7.5 мл
Замовила також 8 різних гель-лаків. Якість відмінна. Окремо хочу подякувати продавцеві за швидкий сервіс (замовлення зробила у неділлю, а у вівторок вже отримала) і подаруночок.
- Переваги:
- гарна якість, не розтікається, вирівнює
- Продавець Texturia
Дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням.
- Анастасия Д***Відгук від покупця. Продавець: Teksturia. Відтінок: 006 Тілесна база Texturia. Об'єм: 7.5 мл
- Виталия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Teksturia. Відтінок: 007 Рожева база Texturia. Об'єм: 7.5 мл
Качество отличное,заказала больше 20 оттенков уже
- Переваги:
- Плотные
- Недоліки:
- Марина Р***Відгук від покупця. Продавець: Teksturia. Відтінок: 001 Молочна база Texturia. Об'єм: 7.5 мл
Отличная база, супер Самовыравнивающаяся, но единственное что цвет немного не совпадает с картинкой если делать выравнивание выходит светло лиловый на фото видно но всё же очень красивый, надеялась на молочный белый с холодным тоном, но всё же полностью довольна, заказываю не первый раз, качестве супер. Самовыравнивающаяся. Быстро чётко составляют и отправляют заказ в тот же день вечером на следующий день уже забрала на почте. В подарок положили нить для декора металическую мелочь но очень приятно спасибо
- Переваги:
- Цвет, самовыравнивающаяся, плотная можно делать выравнивание ничего никуда не потечёт
- Недоліки:
- Немного не соответствует цвет
- Alona B***Відгук від покупця. Продавець: Teksturia. Відтінок: 001 Молочна база Texturia. Об'єм: 7.5 мл
Чудова камуфлююча база! Повністю відповідає опису! Легко наноситься, не розтікається! Ношу вже 10й день. На фото нанесено в 2 слої.
- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець Texturia
Дякуємо за Ваш відгук! Ми стараємось для наших клієнтів.
- Марія Г***
Скажіть будь ласка відтінок
- Марія Ч***Продавець: Teksturia. Відтінок: 006 Тілесна база Texturia. Об'єм: 15 мл
Хочу доповнити свій відгук, дякую за швидку реакцію і зворотній зв'язок, всі питання було успішно вирішено. Буду і надалі замовляти, адже продукція якісна та ще й по акції !!!
Замовила 006- тілесний, а прийшов 015- бузковий, прийшлось відмовитись від товару, а там у замовленні було ще два лаки
- Переваги:
- Швидка доставка, гарно запаковане
- Недоліки:
- Щось наплутали на складі і прийшло не те, на що очікувала, бузковий точно мені не потрібен ще й у об'єм 15мл.
- Продавець Teksturia
Вітаємо!
Питання з клієнтом було вирішено. Відправили нову посилочку з вірними позиціями, компенсувавши зі свого боку витрати на доставку.
Дякуємо за розуміння.