Відгуки покупців про Розумна скакалка з дисплеєм Yunmai Intelligent Training Jump Rope (YMSR-P701)

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Почнемо з плюсів: скакалка рахує стрибки правильно і цей підрахунок стрибків мотивує займатися більше. Так само скакалка має дійсно дорогий вигляд і тримати її в руках було зручно. Але регуляція довжини скакалки мала максимально колхозний вигляд(( маленькі гумові фіксатори для зайвого шматка троса трималися, тільки якщо їх посунути впритул до ручки, і в підсумку з кожного боку скакалки стирчали шматки троса по 15-20 см. Навіть у дешевих скакалках цей момент враховується і зайвий трос ховається в ручку.
    Загалом цей мінус був не надто критичним, але моя скакалка приїхала з дефектом акумулятора - зарядки вистачало тільки на 2 тренування по 10-15 хвилин, що робило використання "розумної скакалки" жахливо незручним. Відправила на гарантійне обслуговування і тут розетка неприємно здивувала - минуло 14 днів і зі мною не зв'язалися, довелося самостійно їм писати і вимагати якихось дій, і "о, диво" за день після того, як я їм написала, з'ясувалося, що брак виправити неможливо, і мені повернули гроші, але осадок залишився, доки не почала писати - вони просто нічого не робили.

Переваги:
    чітко рахує стрибки, мотивує займатися
    Недоліки:
    регулювання довжини, брак акумулятора
  • Мар'яна К***

Дуже задоволена покупкою!

Переваги:
    Зручна, легко регулюється, рахує стрибки, в комплекті з чохлом

Доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.

• Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір: Чорний

Спробував скакалку протягом півтори години приблизно.
    Не буду користуватися бо:
    1. шпіонський софт на телефоні - хоче доступ до фоток, фалів, локейшену. Якщо не дати доступ - встановити не можливо.
    2. Якщо використовувати без софта, на ручці каунтер стрибків працює абсолютно неточно. Може бути 100 стрибків, через хвилину 30, ще через хвилину - 15.
    3. шнур боляче б'є по ногам і голові (коли випадково ципляєшся). Без захисних кросівок та захисних штанів небезпечно використовувати.

• Галина Л***

Даже гарна скакалка

Переваги:
    Одні переваги
    Недоліки:

Галина, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.

• Демиденко К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличная скакалка, в программе есть челленжи которые подогревают интерес и мотивацию скакать :)

Переваги:
    Не накручивается, интересное по
    Недоліки:
    Пока нет

Кристина, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.

• Людмила М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Скакалка автоматично попадає в розряд моїх улюблених спортивних інвентарів, зручні ручки, покриті дуже приємним матеріалом, не скользять, а головне - не потрібно рахувати стрибки самостійно))) єдине, що ціна трохи завищена.

Переваги:
    Мегазручні ручки, лічильник стрибків
    Недоліки:

Людмило, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.

• Мария
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

По цене прям топ) Можно регулировать длину под рост, что я собственно и делаю после парня. Удобно ручки сидят в руке, не выскальзывает.

Недоліки:
    Вроде бы нет

Маріє, дякуємо вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням.

• Ирина
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Прикольная вещица. Не скажу, что без нее нельзя обойтись спортсмену)) Но для разнообразия на тренировке - неплохо. Понравилось, что скакалка с помощью вибрации сообщает, что выполнено заданное количество прыжков, и не нужно считать про себя

Переваги:
    Больше актиничности в тренировках дома

Ірино, дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!

• Наталья С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Скакалку удобно держать,очень эргономичная! Ручки прорезиненные, не скользят совершенно. Сразу отрегулировала скакалку под свой небольшой рост, при этом отрезать ничего не нужно. Пока еще даже не разрядилась)

Переваги:
    Можно регулировать под рост

Наталіє, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.

• Юлия И***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Супер идея для подарка!) Себе немного пожлобилась за такую цену покупать, а вот сестре купила)) Даже испробовала на себе) Длина регулируется, считает прыжки, очень добротная скакалка!

Юліє, дякуємо вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням.

• Анна Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

У меня такое разочарование :( в скакалке хорошо все, кроме того, что она закручивается после каждой серии прыжков и ее постоянно нужно «выпрямлять». Может, я что-то не так делаю? Но у меня постоянно так, и это ужасно огорчает, конечно.

Недоліки:
    Перекручивается

Ганно, доброго дня! Дякуємо вам за відгук. Дана модель скакалки не повинна закручуватися, тому ми рекомендуємо відрегулювати довжину тросу під необхідний вам зріст. У випадку, якщо зазначена вами складність не була усунута, рекомендуємо звернутись до нашого сервісного центру для детальної консультації, за номером телефону 0 800 30-02-45. Дякуємо за розуміння!

• Наталия Х***

У меня такая же проблема, не понимаю, что не так

• Алина
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Прикольная скакалка, или как сейчас модно “гаджет”) Мне зашла, можно менять длину, считает прыжки, заряд держит хорошо) Да и в зале отличаешься от всех с такой скакалкой, дизайн тоже вечный и крутой)

Переваги:
    Дизайн, функциональность

Аліно, дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!

• Валерия
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Классно, что все качественно, даже тросик стальной. То есть, нигде ничего не оторвется и главное, что можно скакалку регулировать под рост и пожелания. То есть, я со своим мужем могу спокойно на ней прыгать, когда я 152см, а он 193см)

Переваги:
    Качество, дизайн и функции
    Недоліки:
    Наверное ценник

Валеріє, дякуємо Вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням.

• Настена
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Скакалка классная, можно регулировать длину, считает количество прыжков.
    Дороговато правда.

Недоліки:
    Цена

Анастасіє, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.

• Даша
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отдать за скакалку столько денег...первое что я подумала, но заинтересовалась. А через неделю парень подарил мне ее. Я скажу так, это не то, что скакалка в обычном представлении, это как персональный тренер какой то, без преувеличения. Регулируется размер, подсчитываются прыжки, статистика занятий в приложении...говорить я могу ооочень долго, но суть одна - она определенно стоит этих денег.

Доброго дня! Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням.

• Дарья М***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Больше никогда не хочу возвращаться к обычной скакалке, это вообще прошлый век. На новой скакалке даже прыгать хочется больше))) Так приятно и удобно лежит в руке, есть статистика тренировок, подсчет прыжков, вся инфа в приложении, супер))

Переваги:
    Первый мой опыт и такой приятный)
    Недоліки:
    Не заметила)

Дарино, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.

• Бобровник К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Это лучшее что может быть,один раз зарядил и на пол года забыл про зарядку,скакалка идёт как к скоростным прижкам,точный счётчик прижков

Переваги:
    Можно подстраивать длину под себя, счётчик,долго держит заряд
    Недоліки:
    Дорогая

Констянтин, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.