- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Почнемо з плюсів: скакалка рахує стрибки правильно і цей підрахунок стрибків мотивує займатися більше. Так само скакалка має дійсно дорогий вигляд і тримати її в руках було зручно. Але регуляція довжини скакалки мала максимально колхозний вигляд(( маленькі гумові фіксатори для зайвого шматка троса трималися, тільки якщо їх посунути впритул до ручки, і в підсумку з кожного боку скакалки стирчали шматки троса по 15-20 см. Навіть у дешевих скакалках цей момент враховується і зайвий трос ховається в ручку.
Загалом цей мінус був не надто критичним, але моя скакалка приїхала з дефектом акумулятора - зарядки вистачало тільки на 2 тренування по 10-15 хвилин, що робило використання "розумної скакалки" жахливо незручним. Відправила на гарантійне обслуговування і тут розетка неприємно здивувала - минуло 14 днів і зі мною не зв'язалися, довелося самостійно їм писати і вимагати якихось дій, і "о, диво" за день після того, як я їм написала, з'ясувалося, що брак виправити неможливо, і мені повернули гроші, але осадок залишився, доки не почала писати - вони просто нічого не робили.- Переваги:
- чітко рахує стрибки, мотивує займатися
- Недоліки:
- регулювання довжини, брак акумулятора
- Мар'яна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже задоволена покупкою!
- Переваги:
- Зручна, легко регулюється, рахує стрибки, в комплекті з чохлом
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір: Чорний
Спробував скакалку протягом півтори години приблизно.
Не буду користуватися бо:
1. шпіонський софт на телефоні - хоче доступ до фоток, фалів, локейшену. Якщо не дати доступ - встановити не можливо.
2. Якщо використовувати без софта, на ручці каунтер стрибків працює абсолютно неточно. Може бути 100 стрибків, через хвилину 30, ще через хвилину - 15.
3. шнур боляче б'є по ногам і голові (коли випадково ципляєшся). Без захисних кросівок та захисних штанів небезпечно використовувати. - Галина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Даже гарна скакалка
- Переваги:
- Одні переваги
- Недоліки:
Представник постачальникаГалина, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Демиденко К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличная скакалка, в программе есть челленжи которые подогревают интерес и мотивацию скакать :)
- Переваги:
- Не накручивается, интересное по
- Недоліки:
- Пока нет
Представник постачальникаКристина, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Скакалка автоматично попадає в розряд моїх улюблених спортивних інвентарів, зручні ручки, покриті дуже приємним матеріалом, не скользять, а головне - не потрібно рахувати стрибки самостійно))) єдине, що ціна трохи завищена.
- Переваги:
- Мегазручні ручки, лічильник стрибків
- Недоліки:
Представник постачальникаЛюдмило, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- МарияПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
По цене прям топ) Можно регулировать длину под рост, что я собственно и делаю после парня. Удобно ручки сидят в руке, не выскальзывает.
- Недоліки:
- Вроде бы нет
Представник постачальникаМаріє, дякуємо вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням.
- ИринаПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Прикольная вещица. Не скажу, что без нее нельзя обойтись спортсмену)) Но для разнообразия на тренировке - неплохо. Понравилось, что скакалка с помощью вибрации сообщает, что выполнено заданное количество прыжков, и не нужно считать про себя
- Переваги:
- Больше актиничности в тренировках дома
Представник постачальникаІрино, дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!
- Наталья С***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Скакалку удобно держать,очень эргономичная! Ручки прорезиненные, не скользят совершенно. Сразу отрегулировала скакалку под свой небольшой рост, при этом отрезать ничего не нужно. Пока еще даже не разрядилась)
- Переваги:
- Можно регулировать под рост
Представник постачальникаНаталіє, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Юлия И***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Супер идея для подарка!) Себе немного пожлобилась за такую цену покупать, а вот сестре купила)) Даже испробовала на себе) Длина регулируется, считает прыжки, очень добротная скакалка!
Представник постачальникаЮліє, дякуємо вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням.
- Анна Б***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
У меня такое разочарование :( в скакалке хорошо все, кроме того, что она закручивается после каждой серии прыжков и ее постоянно нужно «выпрямлять». Может, я что-то не так делаю? Но у меня постоянно так, и это ужасно огорчает, конечно.
- Недоліки:
- Перекручивается
Представник постачальникаГанно, доброго дня! Дякуємо вам за відгук. Дана модель скакалки не повинна закручуватися, тому ми рекомендуємо відрегулювати довжину тросу під необхідний вам зріст. У випадку, якщо зазначена вами складність не була усунута, рекомендуємо звернутись до нашого сервісного центру для детальної консультації, за номером телефону 0 800 30-02-45. Дякуємо за розуміння!
- Наталия Х***
У меня такая же проблема, не понимаю, что не так
- АлинаПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Прикольная скакалка, или как сейчас модно “гаджет”) Мне зашла, можно менять длину, считает прыжки, заряд держит хорошо) Да и в зале отличаешься от всех с такой скакалкой, дизайн тоже вечный и крутой)
- Переваги:
- Дизайн, функциональность
Представник постачальникаАліно, дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!
- ВалерияПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Классно, что все качественно, даже тросик стальной. То есть, нигде ничего не оторвется и главное, что можно скакалку регулировать под рост и пожелания. То есть, я со своим мужем могу спокойно на ней прыгать, когда я 152см, а он 193см)
- Переваги:
- Качество, дизайн и функции
- Недоліки:
- Наверное ценник
Представник постачальникаВалеріє, дякуємо Вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням.
- НастенаПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Скакалка классная, можно регулировать длину, считает количество прыжков.
Дороговато правда.- Недоліки:
Представник постачальникаАнастасіє, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- ДашаПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отдать за скакалку столько денег...первое что я подумала, но заинтересовалась. А через неделю парень подарил мне ее. Я скажу так, это не то, что скакалка в обычном представлении, это как персональный тренер какой то, без преувеличения. Регулируется размер, подсчитываются прыжки, статистика занятий в приложении...говорить я могу ооочень долго, но суть одна - она определенно стоит этих денег.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Дарья М***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Больше никогда не хочу возвращаться к обычной скакалке, это вообще прошлый век. На новой скакалке даже прыгать хочется больше))) Так приятно и удобно лежит в руке, есть статистика тренировок, подсчет прыжков, вся инфа в приложении, супер))
- Переваги:
- Первый мой опыт и такой приятный)
- Недоліки:
- Не заметила)
Представник постачальникаДарино, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Бобровник К***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Это лучшее что может быть,один раз зарядил и на пол года забыл про зарядку,скакалка идёт как к скоростным прижкам,точный счётчик прижков
- Переваги:
- Можно подстраивать длину под себя, счётчик,долго держит заряд
- Недоліки:
- Дорогая
Представник постачальникаКонстянтин, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.