Відгуки покупців про Пастка від комарів та комах знищувач антимоскітна лампа з LED підсвічуванням електрична Stop Mosquito 220В

Оцінка користувачів 3.63/5
  • Відгуки про товар продавця DIGSMART
  • Злата М***
    Відгук від покупця. Продавець: DIGSMART

Користуюсь тиждень. Крім мошкари нічого не зловилося. Як нічник можна використовувати.

Переваги:
    Приємне світло.
    Захищена спіралька - дитина пальцями не добереться.
    Безшумна.
    Недоліки:
    Поламана кришка - забрали в надії, що буде ловити мух-комарів. Мріємо далі.
    Кнопка не функціонує - просто безтолковий декор.
    Основну функцію не виконує - гроші на вітер.
  • Ирина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Очень маленький и слабый.Максимум для одноместной палатки

• Продавець  Join Point

Доброго дня! Нам шкода, що Ви не в повній мірі задоволені покупкою. Товар гарної якості за бюджетною ціною. Сподіваємось наступні покупки принесуть тільки приємні враження. З повагою команда JOIN POINТ

• Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: Sattil

Користуюсь кожен день, супер

• Продавець  Sattil

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що антимоскітна лампа щодня вам у користуванні та добре справляється зі своєю задачею.

Бажаємо комфортного використання і надалі!

• Олександра К***

Не рекомендую! Не робочій , мотлох

• Ганна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Дуже рада, що придбала цю лампу ще влітку. Здебільшого знищує маленьких мушок, але траплялися і комарі. Також використовую як ліхтарик під час відключень світла. Дуже зручно, що лампу можна заряджати від мережі. Заряду вистачає на декілька годин, точніше сказати не можу, але всю ніч працювати не буде. За свою ціну хороша функціональна річ, також має петельку для підвішування.

Переваги:
    Знищує комах, працює як ліхтар
    Недоліки:
    Звук розряду доволі гучний
    • Продавець  Join Point

Добрий день! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Бажаємо приємного користування! Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT

• Софія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Feeling

Товар не працює, навіть не такий як на фото

• Олена Л***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Shop24

Добре справляється з своїми завданнями. Жоден комар і жодна муза не виживають.

• Годунько Х***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Shop24

Перестала працювати від акумулятора в перший день, також кабель прийшов одразу пошкоджений

Переваги:
    Вбиває мошок
    Недоліки:
    Не працює від акумулятора
  • Юрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET

Працює норм за добу впіймав одну комаху

Переваги:
    Недоліки:
    Не дуже привабливий для комах
  • Сергій Ч***

викинуті гроші

Переваги:
    розмір
    Недоліки:
    не виконує свої функції
  • Леся К***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Комарі не дуже ведуться на цю пастку.

• Продавець  Join Point

Добрий день! Нам шкода, що Ви не в повній мірі задоволені покупкою. Товар гарної якості за бюджетною ціною. Сподіваємось наступні покупки принесуть тільки приємні враження. З повагою, команда Join Point.

• Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: TinyTron

Не працює, мушка літає навколо і сміється з даного пристрою

Переваги:
    Жодних
    Недоліки:
    Не працює взагалі, просто світить фіолетовим і мушка сміється з даного пристрою
  • Владимир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP

Красивый ночник. Не работает, комары как летали так и летают даже не приближаются к нему.

Переваги:
    Красивый ночник, или подсветка в палатку
    Недоліки:
    Не справляется с поставленной задачей
  • Александр П***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Shop24

Неплохая вещь. От внешнего источника питания может работать всю ночь.
    Заметно снижает количество кровососущих насекомых. Правда, против крупных комаров и мух не эффективна, т.к. они не могут пролететь. в мелкие ячейки лампы.

• Лариса Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET

Нічого не знищує зовсім. Працює лише при вмиканні у розетку, при цьому дротик у комплекті коротенький десь 7-10 см. Пробували вмикати у павербанк, але всеодно не зручно. Кнопки вмикання немає.Тому висновок: конструкція не зрозуміла, абсолютно безтолкова. Викинуті кошти.

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Суцільний недолік.
  • Вячеслав
    Відгук від покупця. Продавець: E-Shop24

Очень классная вещь, но для маленькой комнаты. Мне очень помогла.

Переваги:
    Описание верное, он со своими функциями справляется на все 100%
    Недоліки:
    Ненадежный кабель зарядки, уже через месяц использования ломается. Заряжать можно, но осадочек остался. Нужно перематывать чем-то, и закреплять.
  • Олександр Я***
    Відгук від покупця. Продавець: SnowHome

Не відповідає опису. Працює від usb, 220v не присутнє.

Переваги:
    Ціна, розмір, працює тихо.
    Недоліки:
    Працює від usb, короткий шнур живлення.
  • Микола Д***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Лампа клас, комарів немає

• Продавець  StarLight

• Максим П***

Вона просто працює!

• Продавець  Join Point

Добрий день! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням! З повагою команда JOIN POINT.

• Роман З***

Гарний нічник-ловушка.

• Продавець  Join Point

Добрий день! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT.

• Лариса Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Очень довольна лампой, справляется со своими функциями, не шумный, подсветка не мешает ночью спать, так как лампа маленькая думала только будет ловить одних комаров а нет и бабочки попавшие на нее не выживают. Рекомендую.

Переваги:
    Не шумит, не выделяет токсичных запахов, безопасный.
    Недоліки:
    Длительность заряда лампы не хватает на всю ночь, на ночь включаю в розетку.
    • Продавець  Join Point

Добрий день! Дякуємо за замовлення та 5 зірочок. Бажаємо приємного користування! З повагою команда JOIN POINT.

• Олександра А***

Симпатичний дизайн. Мух вбиває

• Олег Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Italy at your home

Зі своїми функціями справляється. Акумулятора вистачає на одну ніч

• Барбаш Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Хоч і продавець зазначав, що все залежить від регіону, є мошки, які сприйнятливі до ультрафіолету, а є не сприйнятливі. Але принаймні домашні мошки у Запоріжжі(Лівий берег) дуже слабо на нього реагують. По суті це лотерея, як пощастить. Для мене була марною тратою грошей.

Переваги:
    Лише декілька мошок зловив.
    Недоліки:
    Зовсім не працює, навіть впритул мошки не реагують.
    • Продавець  Join Point

Добрий день! Нам шкода, що Ви не в повній мірі задоволені покупкою. Сподіваємось наступні покупки принесуть тільки приємні враження. З повагою, команда Join Point.

• Богдан О***
    Відгук від покупця. Продавець: VPK

Брав для того, щоб позбутися мух. Однак мухи до цього світла байдужі, хоча, коли яка туди залетить - то підсмажиться. Акамулятора вистарчає на 4-6 годин роботи. Може бути як оригінальний нічник. Раз було, що коли пішов був спати, то комар влаштував мені "концерт". Коли мені це надоїло, то ввімкнув лампу і "концерт" припинився ;)

Переваги:
    Легкий, компактний. Літаючу живність знищує на ура. Приємна несподіванка - акамуляторний і заряджається від USB.
    Недоліки:
    Для мух не "цікавий", хоча зальотних знищує. Неприємна несподіванка - без заряднього і кабель короткий.
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: VPK

Це найгірша покупка яка могла бути, просто красива лампочка, комар навіть не думав до неї летіти.

• Руслан П***
    Відгук від покупця. Продавець: KalushVV

Комарики падають як пшениця в полі)

• Продавець  KalushVV

Дякуємо Вам Руслан за позитивний відгук.

• Дмитрий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Ловит уйму дрозофил и один раз поймал большого клопа и пару комаров и моль. Комары как кусали так и кусают. Держу постоянно в сети так как на ночь не хватает аккумулятора. Пытался раскрутить, чтоб заменить на более емкий аккум, но там все сложно.

Переваги:
    НЕ дорогой
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням! З повагою команда JOIN POINT.

• Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: E-Shop24

Работает. Сон стал спокойным.

Переваги:
    Эффективно борется с комарами и мошками.
    Недоліки:
    Малый объём аккумулятора, только его на всю ночь не хватает.
  • Владимир Г***
    Відгук від покупця. Продавець: iGrig

Комаров и мошек убивають но очень слаба батарея есть смысл включать только на зарядке

Переваги:
    Насекомых убивает
    Недоліки:
    Быстро садится
  • Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Не працює від комарів зовсім

• Продавець  Join Point

Доброго дня! Нам шкода, що Ви не в повній мірі задоволені покупкою. Сподіваємось наступні покупки принесуть тільки приємні враження. З повагою, команда Join Point.

• Ирина К***
    Відгук від покупця. Продавець: TRONIX

Дуже задоволенні лампою, працює ефективно, рекомендую

• Надія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Shop24

За 290 гривень... - звісно, дива не сталося.
    Тим не менше - лампа таки працює.
    Якщо у кімнаті 20 мух, то до ранку у лампу потрапить штуки 2 або максимум 3. За 3 дні - десяток.
    Світло приємне. Як нічник - чудово.
    Якщо поставити у кімнаті в якесь затінене місце, то іноді (нечасто!) спіймає навіть вдень.
    Комарів ловить (але у нас їх мало).
    Коли спрацьовує - то це справді гучно. Електричний розряд добряче чути (навіть мені, яка має проблеми зі слухом).
    Чи можу порадити? - навіть складно сказати. Але... подумаю, і може візьму ще парочку таких самих - в інші кімнати. :)

Переваги:
    Ловить комарів, мух, мошок. Симпатична
    Недоліки:
    Мухи не сильно лізуть в лампу.
  • Елена Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart

Товар виглядає по якості нормально може підійти як фонарик, але зовсім не є пристроїм для борьби з комарами вони літають поруч спокійно.

• Вероника М***
    Відгук від покупця. Продавець: EuHub

Очень хорошо работает

• Алина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: P-s Pro

Марна трата коштів вони навіть не реагують на неї