- Сергей Х***Відгук від покупця. Продавець: Sumkarium. Колір: Коричневий
Ну шо?! Зроблено похабно. На рівні китаю 3-го гатунку:
1. Шкірозамісник дуже тонкий(попередня сумка, така ж в мене була, більш товщий і приємніший)
2. Внутрішнє теж - дешевий тонкий матеріал
3. Внутрішніх кишень можна більше б було зробити
4. Ремінь пришитий неправільно(треба знизу, на фото).
Хоча шви рівні- Переваги:
- Я звик до таких сумок, повівся на ціну. Ну як звісно про рибку та юшку... але шви якісні.
- Недоліки:
- На фото!!! Дуже підозрілі матеріали.
- Віталік Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-коричневий
Обман,не шкіряна,а коли замовляв написано було що шкіряна,ціна такої 300 грн., тиждень доставляли,немає слів розетка фу...........
- Переваги:
- Недоліки:
- Всі
- Дмитро Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Отличная сумка (цена-качество)
- Переваги:
- Цена и очень быстрая доставка!!!
- Недоліки:
Представник постачальникаДмитро, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.
- Владимир Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-коричневий
Сумка за свои деньги ТОП
- Переваги:
- Недоліки:
- Довольно хлипкая змейка
Представник постачальникаВолодимир, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук. Бажаємо приємного користування.
З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.
- Геннадій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Сумка понравилась,