- Назар Х***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Чорний. Розмір гітари: Повнорозмірна
Хороший чохол за хорошу ціну, зручний, легкий, а головне класно зберігає гітару від пилюки, на якій ніхто не грає
- Євген Ч***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Чорний. Розмір гітари: Повнорозмірна
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Чорний. Розмір гітари: Повнорозмірна
Дуже класний сервіс. Швидко відповіли, оформили замовлення. Товай пийшов гарної якості за доступні кошти.
- Переваги:
- Швидко, доступно, якісно.
- Недоліки:
- Незнайшли
- Дмитрий В***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Чорний. Розмір гітари: Повнорозмірна
Велике дякую за гарний товар по доступнiй цiнi
- Переваги:
- Усе чудово
- Недоліки:
- Вiдсутнi
- Поліна М***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Чорний. Розмір гітари: Повнорозмірна
Непоганий чохол за свої гроші На гітару сів впритул. Загалом чохол перевершив мої очікування. Гітара вдячна
- Максим Ю***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Чорний. Розмір гітари: Повнорозмірна
Нормальний чохол за свої гроші
- Анастасия С***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Чорний. Розмір гітари: Повнорозмірна
Швидка доставка навіть у вихідний день, щіро дякую. Чехол цілком нормальний, на акустичну Cort AD810 в притик, як то кажуть, але все норм застібається. На захист від води якось не довелось перевірити, та й на щастя .
Простий, мінімальний захист, нести - перевозити зручно. За таку ціну, що ще треба?- Переваги:
- Просто, дешево, без проблем.
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Чорний. Розмір гітари: Повнорозмірна
Чудовий товар. Дякую за швидкість і обслуговування.
- Софія Б***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Чорний. Розмір гітари: Повнорозмірна
все сподобалось
- Віра К***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Чорний. Розмір гітари: Повнорозмірна
Все чудово
- Савчук Д***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Чорний. Розмір гітари: Повнорозмірна
Дуже швидко відправили і буквально менше аніж за 18 годин з моменту замовлення я вже його отримав у Києві. Дякую!
- Переваги:
- Дуже гарний чохол за таку якість!
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Чорний. Розмір гітари: Повнорозмірна
Нормальний чохол за свою ціну. На дредноут сів впритул.
- Переваги:
- Зручний, практичний чохол
- Недоліки:
- Не виявив
- Денис Ш***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Чорний. Розмір гітари: Повнорозмірна
Чехол нормального качества, за приятную цену лучше не нашёл, очень удобный и компактный. Продавцом доволен , отправили быстро .
- Переваги:
- Цена , нормальное качество , компактность.
- Недоліки:
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Чорний. Розмір гітари: Повнорозмірна
Всим задоволена
- Леся И***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Чорний. Розмір гітари: Повнорозмірна
Дуже задоволена товаром! Всім рекомендую!
- Переваги:
- Недорого, якість відповідає опису.
- Недоліки:
- Не знайдено
- Денис М***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Чорний. Розмір гітари: Повнорозмірна
Чохол пришоа весь пом‘ятий. Замість однієї ручки(як на фото), на чохлі їх було дві. А застібок не було двох (як на фото) - тільки одна. Чохол не достатньо великий, щоб вмістити гітару - струни випирають.
Мені шкода було тих гроше, які я віддав.- Переваги:
- Недоліки:
- Забагато недоліків
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Чорний. Розмір гітари: Повнорозмірна
Нормальний чохол, але не для повсякденного використання. Мені такий і потрібний був. Для моєї гітари Cort AD880CE підійшов прекрасно.
- Переваги:
- Водонепроникний, ручки й лямка для транспортування.
- Недоліки:
- Які можуть бути недоліки за таку приємну ціну!
- Даниїл П***Відгук від покупця. Продавець: MUSIC HOUSE. Колір: Чорний. Розмір гітари: Повнорозмірна
Чудово підійшов по розміру на гітару; є лямки для транспортування в руці чи на спині.
- Переваги:
- Ціна; зручний чохол для додаткового приладдя
- Недоліки:
- За таку ціну - немає
- Зейналова Т***Відгук від покупця. Продавець: SoundMarket. Колір: Чорний
Чехол получила. Правда пришлось за доставку третью часть стоимости товара оплатить. Чехол был упакован в крупногабаритную упаковку от Новой почты ,хотя можно было сложить вдвое и поместить в упаковку поменьше,но продавцу видимо без разницы ,т.к. оплачивает доставку покупатель.В итоге чехол обошёлся в 400 грн.
- Переваги:
- Качество чехла
- Недоліки:
- Высокая стоимость доставки