Відгуки покупців про Дзеркало для підлоги в дерев'яній рамі HomeDeco чорне 170х40
- Козак Н***Відгук від покупця. Продавець: W.W.Style. Колір рами: Білий/Темний дуб. Висота: 170
Уже несколько дней любуюсь этим зеркалом - очень понравилось. Качество отменное и выглядит оно замечательно. В комнате смотрится идеально.
- Переваги:
- Качественное. Деревянная рама, что сейчас редкость. Не искажает. Идеальный размер для меня.
- Недоліки:
- К качеству и продавцу никаких вопросов. Просто имейте ввиду, что доставка НП будет не дешевой, что увеличивает стоимость заркала примерно на 500 грн.
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: W.W.Style. Колір рами: Світло-коричневий. Висота: 170
Дзеркало таке як я і уявляла, гарне
- Переваги:
- Зовні красиве, таке як на фото було
- Недоліки:
- Поки не виявила
- Маргарита І***Відгук від покупця. Продавець: W.W.Style. Колір рами: Світло-коричневий. Висота: 170
Все супер, дякую
- Марина Р***Відгук від покупця. Продавець: W.W.Style. Колір рами: Чорний. Висота: 170
Дзеркало хороше, але приїхало з відлущеною фарбою. Так як замовляла на подарунок цей момент зіпсував враження
- Переваги:
- Хороше дзеркало, стійка підставка
- Недоліки:
- Фарбування не рівномірне
- ДаріяВідгук від покупця. Продавець: W.W.Style. Колір рами: Світло-коричневий. Висота: 170
Товаром задоволена повністю)
- Переваги:
- Хороша якість дерева, зібрано професійно, дзеркало не викривляє, швидко доставили
- Недоліки:
- не виявлено
- Ирина Ж***Відгук від покупця. Продавець: W.W.Style. Колір рами: Чорний. Висота: 170
все ок
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: W.W.Style. Колір рами: Білий. Висота: 170
особлива подяка кур'єру, упаковка надійна, важка, виріб відповідає фото, дякую
- Переваги:
- дзеркало супер, дуже добре запаковане, доставка в оговоренні строки
- Недоліки:
- відсутні
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: W.W.Style. Колір рами: Зелений. Висота: 170
Дуже задоволена дзеркалом, стильне та якісне, чудово вписується в інтер`єр. Замовляла в кольорі графіт-неперевершено! Особлива подяка Вадиму за доброзичливість та уважне ставлення до прохань покупця. Також подяка кур`єрам нової пошти, доставка і спілкування з клієнтом на високому рівні. Рекомендую- будете задоволені!
- Переваги:
- Стильне, якісне, чудово вписується в інтер`єр
- Недоліки:
- не знайшла
- Продавець W.W.Style
Дякую за теплі слова
- ЄлизаветаВідгук від покупця. Продавець: W.W.Style. Колір рами: Білий. Висота: 150
Дзеркалом дуже задоволена. Жодних дефектів на полотні. Дерев'яна рама виглядає дуже гарно, не масивно. Окремо хочу похвалити пакування, міцне і надійне. Взагалі рекомендую!
- Переваги:
- Якість, зовнішній вигляд
- Недоліки:
- Не знайшли
- Николай В***Відгук від покупця. Продавець: W.W.Style. Колір рами: Персиковий. Висота: 170
Очень хорошее зеркало, дочери и жена в восторге.
- Переваги:
- Хорошая рамка (душевная), стекло правильное
- ДарьяВідгук від покупця. Продавець: W.W.Style. Висота: 170
Зеркало сделано качественно. Доставили за 5 рабочих дней. С двумя выходными за 7 дней. Было небольшое недопонимание с менеджером. Он выслал ТТН товара и сказал, что уже отправили. Но потом оказывается они нашли скол в раме и решили заменить. Но мне не сообщили, что товар придёт на 2 дня позже из-за этого. Ничего нереального, но надумала я себе всякого, когда проверяла номер ТТН на сайте Новой почты и не нашла там свою посылку. Менеджер быстро отреагировал, описал ситуацию и извинился. За это плюс. Для тех, кто заказывает Новой почтой доставку курьером будет полезно знать:
-Товар упакован Новой почтой деревянной рамой и деревянными досками. Поэтому, чтобы осмотреть на месте нужна крестовая отвёртка. У курьеров такой нет. Я брала с собой из дома.
- Доставка только до подъезда.
- Товар от магазина упакован в картонную коробку и внутри пенопласт. Чтобы открыть её надо иметь нож или ножницы. У курьера такой имелся. Думаю мне повезло.
Прикрепила фото товара. Зеркало размером 170/50.- Переваги:
- Качественно сделано, зеркало не искажает, менеджер быстро отвечает.
- Недоліки:
- Недостатки скорее Новой почты. Не все смогут осмотреть товар при получении курьером по адресу, так как не будет с собой необходимых инструментов, чтобы его распаковать. Мне пришлось спрашивать у менеджера во что упакован их товар, а потом звонить на новую почту и узнавать у них во что они упакуют зеркало.
Ну и конечно же доставка только до подъезда- не очень удобно.
- Дарья А***
Забыла добавить самую важную информацию. За доставку я заплатила 437 грн.
- Кристина М***Продавець: W.W.Style. Колір рами: Білий. Висота: 150
Доставили в срок, продавец приятный, зеркало выглядит шикарно. Всё понравилось, спасибо ❤️
- Переваги:
- Легкое, красивое, компактное
- Недоліки:
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: W.W.Style. Колір рами: Білий. Висота: 170
Зеркало отлично вписалась в интерьер. Сделано аккуратно и качественно.
Доставка очень быстрая. Упаковано на "отлично". - Вера С***Відгук від покупця. Продавець: W.W.Style. Колір рами: Світло-коричневий. Висота: 150
Пришло быстро. Упаковано супернадежно. Товар и продавца однозначно рекомендую
- Переваги:
- Отличное зеркало. Дочь довольна
- Недоліки:
- Артем Ш***Відгук від покупця. Продавець: W.W.Style. Колір рами: Світло-коричневий. Висота: 150
Отличное зеркало, качественная рама, само зеркало е искажает, прислали новой почтой, хорошо упаковано, доставку пережило успешно
- Афанасьева И***Продавець: W.W.Style. Колір рами: Білий. Висота: 170
Очень довольна товаром.
Ребятам из компании W. W. Style отдельная благодарность: перезвонили, посоветовали, описали.- Переваги:
- Зеркало отлично смотрится в интерьере, аккуратно сделано, имеет деревянную раму
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: W.W.Style. Колір рами: Білий. Висота: 150
красиве та досить міцне дзеркало, було доставлене неушкодженим
- Александра А*** ГнураВідгук від покупця. Продавець: W.W.Style. Колір рами: Білий. Висота: 170
Прекрасное зеркало. Без дефектов. Сделано отлично. Забрала с почты, упаковали максимально для защиты.
- Переваги:
- Все и хорошее качество
- Недоліки:
- Не нашла
- Ольга Я***
Во сколько обошлась доставка?
- Садчикова Л***Продавець: W.W.Style. Колір рами: Білий. Висота: 170
Якість порадувала- надійно, охайно зроблено. Доставили в обговорений термін.
Дякую- Переваги:
- Хороша якість і ціна
- Недоліки:
- Не знайшла
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: W.W.Style. Колір рами: Білий. Висота: 170
Доставили цілим та раніше, ніж обіцяли
- Переваги:
- Дзеркало супер! якість гарна, дерево, чудово вписалось в інтерєр
- Світлана Д***Відгук від покупця. Продавець: W.W.Style. Колір рами: Білий/Темний дуб. Висота: 170
красиво вписалось в интерьер, пользуюсь с удовольствием. Спасибо
- Переваги:
- классное зеркало, деревяная рамка
- Недоліки:
- Георгий Ш***Відгук від покупця. Продавець: W.W.Style. Колір рами: Світло-коричневий. Висота: 150
Все люкс.
- Олексій І***Відгук від покупця. Продавець: W.W.Style. Колір рами: Білий. Висота: 150
Дзеркало дуже сподобалось. Досить стійка і міцна конструкція. Виріб виправдав усі очікування. Дуже вдячні за гарну упаковку, доїхало цілим і неушкодженим.
- Переваги:
- Міцна рама, хороше дзеркало. Стійка конструкція.
- Недоліки:
- не виявлено
- САФРОНКОВА С***Відгук від покупця. Продавець: W.W.Style. Колір рами: Світло-коричневий. Висота: 170
Качество зеркального полотна,рамы,конструкции,индивидуальный подбор цвета по согласованию с изготовителем- все очень и очень порадовало!!! Сегодня получила и распаковала.Упаковано для отправки идеально! Шло из Чернигова в Днепр. Огромное спасибо!!! Всем рекомендую.
- Переваги:
- Все достоинства,которые могут быть у зеркала
- Анна Ш***Продавець: W.W.Style. Колір рами: Світло-коричневий. Висота: 150
Хорошее зеркало в прочной раме, отличное качество и быстрая доставка. Правда цвет светло-коричневой рамы оказался немного темнее, чем на фото. Также товар очень надежно упакован если заказывать доставку нп, но у меня, как у одинокой девушки, у которой в доме нет специальных инструментов, возникли трудности с распаковкой зеркала:) но в целом рекомендую!
- Переваги:
- Хорошее качество, быстрая доставка
- Недоліки:
- Светло коричневый оказался немного темнее, чем на фото
- Ірина Л***Продавець: W.W.Style. Колір рами: Білий. Висота: 150
Дзеркало прекрасне
Я дуже задоволена - Александр Ж***Відгук від покупця. Продавець: W.W.Style. Колір рами: Білий. Висота: 150
В целом хорошее зеркало за свои деньги.
- Переваги:
- Хорошее качество самого зеркального элемента. Устойчиво устанавливается на полу.
- Недоліки:
- Некоторые вопросы вызывает покраска рамы. Небольшие дефекты покраски присутствуют, но в моем случае я не счел их критичными.
- Карина Т***Продавець: W.W.Style. Колір рами: Білий. Висота: 150
Здравствуйте. Подскажите, какой размер самого зеркального полотна, без рамы? И регулируется ли угол наклона зеркала? Заранее спасибо.
- W.W.Style
Ширина рамы 4,5 см.
Уголь не регулируется.
- Алена Я***Відгук від покупця. Продавець: W.W.Style. Колір рами: Білий. Висота: 170
Купила уже второе зеркало,качество на высшем уровне,упаковано отлично,рекомендую
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Не обнаружила
Зеркало отличное,отправили на следующий день,упаковано тоже очень хорошо,спасибо,рекомендую
- Переваги:
- Качество суппер
- Недоліки:
- Не обнаружила
- ЕленаПродавець: W.W.Style. Колір рами: Білий. Висота: 160
Добрый день, а подскажите пожалуйста ширину самого зеркала без рамки? Есть ли возможность ее изменить в заказе? Допустим как на заказ сделать 60см в ширину или 65?
- W.W.Style
Добрый день.
Это указан размер по Крамник точкам, ширина равны 4.5 см.
Да, можно сделать по Вашим размерам. Можете оформить заказ, и обговорим индивидуальные размеры.
- Ольга Ч***Відгук від покупця. Продавець: W.W.Style. Колір рами: Білий. Висота: 170
Дзеркало чудове, стильне, компактне, зручне у використані, підставка стійка, скло якісне.
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: W.W.Style. Колір рами: Білий / Коричневий. Висота: 150
Зеркало удобное.
- Переваги:
- Хорошее зеркало.Доставили в оговоренное время.
- Недоліки:
- Запорожець В***Відгук від покупця. Продавець: W.W.Style. Колір рами: Білий. Висота: 150
Доповнення попереднього коментару. Не якісно пофарбована рама.
Замовили варіант з кріпленням на стіну. все ок, але не якісно пофарбована рама.
Добрый день.
Спасибо за отзыв, а могли бы вы отправить фото что именно плохо покрашено ?
- Елена Ж***Продавець: W.W.Style. Колір рами: Білий. Висота: 150
Здравствуйте! Можно сделать раму в чёрном цвете?
Моего сделать в таком цвете - Ral 7014,7026