- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 23 см. Основний колір: Біло-сірий
Салатник важкий, матовий, великий, але дуже стильний, придбав дружині всіх по одному!
- Переваги:
- Бренд
- Недоліки:
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Нам надзвичайно важливо знати, що ви задоволені.
- Катерина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 23 см. Основний колір: Біло-сірий
Велика миска, гарної якості. Особисто я захоплена якістю і дизайном цього салатника. Матеріал міцний і довговічний.
- Переваги:
- Гарно виглядає на столі
- Представник бренду
Дякуємо Вам за покупку та високу оцінку. Щиро вдячні за те, що поділилися своїми враженнями.
- Лілія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 23 см. Основний колір: Біло-сірий
Миска красива, добротно зроблена. Приїхала добре запакована, без пошкоджень. Рекомендую товар.
- Переваги:
- Гарна якість виробу
- Представник бренду
- Юлия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 23 см. Основний колір: Біло-сірий
Покупала на подарок, получала быстро, все доставлено целое и хорошо упаковано. На столе выглядит очень даже ничего)
- Переваги:
- Керамическая
- Представник бренду
Нам дуже важливо, щоб наші клієнти були задоволені, тому ваш відгук – це цінний зворотний зв'язок для нас.
- Женя К***Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 23 см. Основний колір: Біло-сірий
Очень удобная посуда, для разных салатов отлично подойдёт. Но я иногда и супчик ем с неё и картошку, к примеру.
Очень нравится такой дизайн посуды, вроде бы все просто, но выглядит симпатично.