- Svyatoslav S***Відгук від покупця. Продавець: WARENBEST
Батарея м'яко кажучи не коштує грошей заплачених за неї.
Замовив батарею. Продавець передзвонив і сказав, що яку я замовив триматиме до двох годин, але якщо доплачу триста гривень буде тримати більше. Погодився на дорожчу Але при заряді 90% ноутбук пише що батареї вистачить на 1годину 19хвилин.
Висновок: Продавець брехун! Розетка не слідкує за порядністю продавців.
НЕ РКОМЕНДУЮ, А НІ ПРОДАВЦЯ, А НІ САМУ РОЗЕТКУ.
Пи.Си. Доставка по Україні 4 дні. Довго...- Переваги:
- НЕМА
- Недоліки:
- Малий час роботи
- Продавець WARENBEST
Доброї години.Гарантія 12 міс.
Товар відправляється справним.Згідно законам, справність чи несправність (якість) не вирішує покупець, тому потрібна перевірка товару, і бувають, звичайно, випадки несправності заводу або поломка у покупця для цього є експертиза.
Відправте товар нашому менеджеру прийому повернень на перевірку,обмін,повернення.Відправте запит у вайбер,номер є у гарантії /
Менеджер дасть відповідь як можна швидше, у гарантії написано час відповіді. - Продавець WARENBEST
Скільки часу товар буде тримати заряд ноутбука? Потрібно знати споживання саме вашого ноутбука (струм навантаження) з встановленими вашими программами.
Якщо ноутбук споживає багато, будь-яка ємність працюватиме не довго.
Теоретично можна проводити розрахунок часів роботи за формулою:
t рівно C_ак / I_н, де: t - тривалість «роботи» акумуляторної батареї (ч); Сак - ємність акумулятора (мА * ч); Iн - струм навантаження (мА).
Але, проблема полягає в тому, що при збільшенні навантаження на АКБ, також збільшується швидкість розряду ємності. - Продавець WARENBEST
Ємність всіх батарей однакова. Налаштуйте наш ноутбук по інструкції та перевірте в сервісному скільки ампер він споживає.
Ось відгуки і :
Відгук - Віктор: Доставили быстро. Батарея сделано качественно, зарядил на полную показало 4,3 часа держать будет, за час 25% заряда ушло.
Відгук - Сергій: Пользуюсь второй день. Вложенные рекомендации выполнил. Батарея дежит до полной разрядки 1,5 - 2,5 часа, в зависимости от нагрузки
Відгук - Сергій: Все просто чудово, зателефонували-уточнили-відправили, на наступний день вже стояла в ноутбукі, зробив все що було в рекомендації, 4 години тримає. Дякую
Відгук - Роман : Купил, вставил, все работает. Оценка 4 чисто потому, что корпус аккумулятора не прилегает в пазы ноутбука, описанию товар соответствует, 2 часа фильма по hdmi на телевизор ноут вытягивает
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: WARENBEST
Дякую все прекрасно. Акум підійшов, працює без нарікань. По часу роботи, на збалансованому режимі пише 2,50 год.
- Переваги:
- Все гуд
- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: WARENBEST
Гарно запаковано. Батарея працює
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: WARENBEST
всім буду рекомендувати вас
- Переваги:
- Що стосується продавця- 1.відправили бистро 2.продублювали нову пошту прибуття товара у моє відділення 3.вклали докладну інструкцію по користуванню -- Молодці. Що стосується акумулятора - підійшов добре, виготовлений 3 місяці тому, після зарядки по інструкції - держе 3 години відео -- акумулятором дуже задоволений.
- Недоліки:
- поки немає
- Анатолій Р***Відгук від покупця. Продавець: WARENBEST
Фактичну ємність акумуляторної батареї поки не оцінював. Комп'ютер показує запас на 2-3 години при досить скромному завантаженні процесора і пам'яті. Але ж йому вже 10 років!
- Переваги:
- Точно підійшов до мого ноутбуку, зразу запрацював. Зроблений лише 2 місяці тому.
- Недоліки:
- Не виявив.