Відгуки покупців про Кабель для iPhone Apple Lightning to USB Data Cable зарядний дріт для iPad iPhone iPod IOS провід синхронізації 1М PAVLYSH PC-55

Оцінка користувачів 4.19/5
на основі 193 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    120 відгуків:  65% позитивних, 15% нейтральних, 20% негативних.
    Кабель для iPhone Apple Lightning to USB отримав неоднозначні відгуки: більшість покупців задоволені низькою ціною, швидкою доставкою та якістю роботи, однак значна кількість користувачів стикається з браком, проблемами із зарядкою (особливо повільною або повною відсутністю зарядки), а також з недовговічністю кабеля. Виділяють гарне обслуговування у разі браку, але є й випадки, коли підтримка не реагує або відмовляє у поверненні коштів. В цілому кабель подобається як тимчасове рішення або заради економії, але не підходить для вимогливого користування або швидкої зарядки.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ігор

Ціна-якісь

Переваги:
    Все влаштовує
  • Єгор К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Білий

Заряджає швидко, дані передає без проблем. Дякую!

• Вікторія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Білий

Провід має достатній перетин, щоб забезпечувати швидку зарядку. Дякую!

• Вікторія С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Білий

Не перегинається, контакт не пропадає. Дуже задоволена покупкою!

• Ирина К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Білий

Довжина 1 метр — оптимальна для дому, офісу, автомобіля. Не занадто довгий, але й не короткий

• Станіслав Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Білий

Замовив 2шт, прислали 1. Тиждень чекав 2й кабель за який сплачені кошти - прислали, але чомусь кабель мені не поклав магазин ще один при відправці, а сплатити за доставку ще раз маю я.

Недоліки:
    Сервіс не задовольнив зовсім
    • Продавець  kostor

• Ангеліна К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Білий

Дані передаються швидко, зарядка стабільна. Дякую!

• Поліна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Білий

Кабель мені подобається, працює відмінно!

• Олексій С***

Ок

• Віктор С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Білий

Кабель відмінно працює, хороша якість

• Дар'я Л***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Білий

Надійний і якісний кабель за привабливу ціну. Відмінно справляється зі своїми завданнями без переплати за бренд.

• Сергій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Білий

В перший день чуть не згорілооо

Переваги:
    Довго заряжа
    Недоліки:
    Може горіти
    • Продавець  kostor

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Напишіть нам в особисті для вирішення проблеми.

• Юлия С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Білий

Отличный кабель за адекватную цену. Спасибо!

• Сергей Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Білий

Кабель пропрацював пару днів і здох! Не купуйте !

• Продавець  kostor

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Ми узгодили з вами заміну і пішли вам на зустріч.

• Володимир Р***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 2. Колір: Білий

Отже, замовив я цей кабель, на початку було все добре, але в один момент кабель просто повністю перестав працювати. Оскільки в характеристиках зазначено 3 місяці гарантії, які ще не минули, я написав продавцю. Мені пообіцяли відправити новий, навіть відправили, проте він виявився одразу неробочим, це показала перевірка на новій пошті. Тому я його не взяв, знову написав. Пообіцяли повернути кошти. Потім замість повернення почали мені розказувати, шо нічого зробити не можуть, шо гарантія насправді була 14 днів і ше всяка маячня. Я сказав, що писатиму скаргу, якщо вони не зроблять хоч щось. Сказали, що кошти вже повернули, чого не сталось. Потім знов сказали, що не можуть повернути, бо вже багато часу минуло, тільки прислати новий кабель. Я кажу, що вже байдуже, тільки відправте вже хоча б робочий кабель. Тепер вже 2 дні не відповідають. Короче максимально не рекомендую

Переваги:
    Спочатку працював
    Недоліки:
    Припинив працювати менш ніж за 3 місяці
    • Продавець  kostor

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Дійсно, на товар діє гарантія 3 місяці, але на повернення котштів - 14 днів. Вам відправили заміну у суботу.

• Микола

Продали неробочий кабель

Переваги:
    Погодились поміняти на новий (але цього не сталось, бо я не надіслав дані НП протягом 3місячного терміну)
    Недоліки:
    Людина в дорозі виявила, що кабель не працює
    • Продавець  kostor

Вітаємо! Дуже шкода, що трапилась така ситуація. Можна було вирішити її заздалегіть. Кабель міг прийти і робочий, через такий довгий час - з ним могло трапитись що завгодно.

• Борис
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Білий

Погана якість стиків, занадто жорсткий кабель

Переваги:
    Схожий на оригінал
    Недоліки:
    Зламався через тиждень
    • Продавець  kostor

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Напишіть нам в особисті - допоможемо у вирішенні проблеми.

• Виталий Н***

отлично

• Семен Р***

справний провід

• Мілана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Білий

Кабель чудовий, мені все подобається

• Марина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Білий

Справний кабель, працює відмінно, без нарікань.

• Артем О***

Не передає дані

• Продавець  kostor

Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром - напишіть нам в особисті і ми допоможемо у вирішенні проблеми.

• Анастасія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Білий

Минулий кабель пошкодився, але зі мною звʼязались і швидко відправили новий, який без проблем працює)

• Святослав
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Білий

Вказано, що це дата-кабель, але це лише частково правда. Єдине, що ним реально можна передати, — це фото розміром приблизно 1 мб. Якщо ти хочеш перепрошити телефон, то цей кабель не купуйте. Крім того, він швидко псує батарею й жахливо заряджає телефон. (Купував, щоб перепрошити, бо було написано, що це дата-кабель, але в результаті фіг мені)

Переваги:
    Недоліки:
    швидко псує батарею й жахливо заряджає телефон.
    • Продавець  kostor

Вітаємо! Зв'яжіться з нами через особисті - ми допоможемо.

• Анастасія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Білий

Прийшов швидко, але йому буквально через тиждень користування йому стало погано і через силу працює

Переваги:
    Швидка відправка,
    Недоліки:
    Шнурок через тиждень-два користування відійшов.
    • Продавець  kostor

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація, на фото - механічне пошкодження. Зв'яжіться з нами через особисті - ми допоможемо.

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 2. Колір: Білий

Зарядка працює. Доставили як зазначалось.

Переваги:
    Підійшов до iPad 5
    • Продавець  kostor

• Любов
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 2. Колір: Білий

Гарний кабель, дуже швидка доставка

• Микита В***

добре

• Карина К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 2. Колір: Білий

Працює, все добре, доставили швидко

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 2. Колір: Білий

Працює, тішить довжина кабелю, 2 м, такого вже давно не бачила). Вранці замовила, ввечері вже був у мене.

Переваги:
    Заряджає, гарно запакований.

• Каріна
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 2. Колір: Білий

Кабель від фірми Baseus витримав декілька десятків падінь, цей зламався після першого

Переваги:
    Недоліки:
    Якість
    • Продавець  kostor

• Лариса Л***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 2. Колір: Білий

Кабель просто супер! Швидко доставили, працює добре, дякую!

Переваги:
    Якість, ціна

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
      Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували.
      Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Мария Л***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Білий

Хороший якісний кабель, якраз довгий дуже зручно. Швидка доставка, поки працює добре.

• Роман Г***

Норм кабель

• Янина Г***

Якість хороша, дякую.

• Наталья Л***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Білий

Придбала товар, якістю і ціною задоволена. Рекомендую

Переваги:
    Якість, вартість