Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Протиударний чохол Avenger case для iPhone X/Xs (02) Midnight green

Оцінка користувачів 3/5
на основі 4 відгуки
  • Відгуки про товар продавця Sattil
  • Олександр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Sky Blue

Дружині сподобалось

• Продавець  Sattil

Добрий день, Олександре!

Дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що протиударний чохол Avenger case сподобався вашій дружині.

Колір Sky Blue виглядає дуже ніжно та свіжо, а посилена конструкція серії Avenger гарантує надійний захист її iPhone X/Xs від випадкових падінь чи подряпин. Це чудовий вибір, що поєднує в собі естетику та безпеку гаджета.

Нехай аксесуар служить довго та дарує лише приємні враження від користування! Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців.

• Вадим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Black

Если товара нет в наличии, то почему на веб-странице магазина он значится как имеющийся?

Переваги:
    На изображении выглядит привлекательно
    Недоліки:
    Оценить не смог, отказали в продаже
    • Продавець  Sattil

Вітаємо!Товар в наявності. Наш менеджер зв`яжиться з Вами для оформлення.

• Людмила Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Lamacaser. Колір: Dark Green

Не рекомендую покупку в lamacaser замовила чохол на телефон, перевірену мною модель, а прийшла інша!!!! працюють вони по передоплаті, тому, щоб не витрачати нерви і час на повернення або обмін, замовлення забрала, але як тимчасовий варіант, бо розрахувала на іншу модель. Для чого ви показуєте одне ? Берете передоплату ? А надсилаєте інше ???

Недоліки:
    Товар не відповідає опису
  • Людмила Д***
    Продавець: Lamacaser. Колір: Blue

Дякую за реакцію на ситуацію, все вирішили ! Продавець відніс ся добросовісно і чохол замінили !