Відгуки покупців про Бізікуб дитячий дерев'яний 30×30×30 см SmartTemple Розвиваючий бізіборд для дітей хлопчика Куб іграшка для розвитку моторики сірий

Оцінка користувачів 4.67/5
  • Наталя Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Peoples Temple

Все супер, приїхало вчасно,. Товар якісний і відповідає своїй ціні

• Антоніна
    Відгук від покупця. Продавець: Peoples Temple

Бізікуб гарний без недоліків. Дитині дуже сподобався

• Продавець  Peoples Temple

Добрий день. Ми раді, що вам та вашому малюку все сподобалось. Грайтеся та розвивайтесь з задоволенням

• Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: Peoples Temple

Все дуже гарно. Кутики металеві, жодних скалочок, гарно зашліфовано. Дитина в захваті!!!

Недоліки:
    Не знайдено.
  • Софія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Peoples Temple

Чудовий бізі куб, але та паличка з червоним круглим шариком щоб стукати по музичній драбині не якісно прикріплена, адже малий взяв врот і слава Богу побачили що він відірвав, такі речі краще треба кріпити, а так то зайнятий ним щодня пару разів на день по 30 хв

• Катерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Peoples Temple

Іграшка чудова, дарували на подарунок для малюка, сподобався куб всім

Переваги:
    Якість, різноманітність ігор
  • Ганна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Peoples Temple

Купляли в подарунок для онука! Гарна якісна розвиваюча іграшка для малюка! Грається із задоволенням протягом вже довгого періоду. Велика кількість ігрових зон. У батьків з'явилося трохи вільного часу :)

Переваги:
    Хороша якість виробу, розвиваюча іграшка на довгий період
    Недоліки:
    Не знайшли
  • Ганна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Peoples Temple

Відмінний бізікуб, який дуже сподобався дитині!

Переваги:
    Якість виробу
    Недоліки:
    Відсутні
  • Іванна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Peoples Temple

Дуже сподобалось малечі, зацікавлена. Все в цьому Кубі є, для розвитку саме те.

Переваги:
    Розвиток маляти
  • Дар'я Н***

Куб брали на подарунок.
    Якість дуже потішила, залишилися задоволені
    Малюк від куба не відходив

• Ірина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Peoples Temple

Не очікувала такої реакції дитини. Бо начиталась на різних сайтах, що то лише на 5 хв іграшка. Хочу тепер з власного досвіду сказати, що для моєї дитини ця іграшка стала улюбленою! Перші пів години вивчав елементи. На наступний день також грався з бізікубом. Короче все класно, рекомендую!

Переваги:
    Дитинка зайнята корисною справою) можна перепочити
    Недоліки:
    Не бачу їх
  • Ірина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Peoples Temple

Дуже сподобалось спілкування з менеджером, все розповіла дівчинка та показала. Була можливість додати імʼя! Іграшка сама якісна, нічого не відпало, все міцно закріплено. Гарна кольорова гама! Синочок з першої хвилини зацікавився кубиком і десь пів години точно ознайомлювалася з ним. Також вдячна за швидку доставку, вже на наступний день після замовлення куб був у мене! Раджу всім)

Переваги:
    Швидка доставка, якісна іграшка, доступна ціна, класний подарунок
  • Дар'я К***
    Відгук від покупця. Продавець: Peoples Temple

Побачили у друзів такий кубик, вони порекомендували цей магазин. Дуже швидко відправили наш кубик та швидко доставили. Я була вражена якістю кубика, а дитина просто захоплена іграшками, які на ньому. Дитина не відривається від кубика! Ця іграшка стала нашою улюбленою розвагою. Дуже задоволені покупкою! Дякуємо за чудовий продукт та швидку доставку!

Переваги:
    Якість, зайнята дитина, швидка доставка
    Недоліки:
    не помітили
    • Продавець  Peoples Temple

Дякуємо за відгук)

• Тетяна Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Peoples Temple

Мало того що відпала деталь,так не доробили потрібні елементи,на фото є розетка,фонарь ,а в нашому його немакоштує гарні гроші ,а зроблено аби як
    Як це розуміти,фото виставляєте одне,а приходить інше?

Недоліки:
    Відпала деталь,як тільки принесли додому
    • Тетяна Є***

Хочу спростувати свій відгук,так як компанія швидко і лояльно зреагувала і ми знайшли вирішення данної ситуації на вигідних умовам.Тому попередній коментар є НЕАКТУАЛЬНИМ.Дякую магазину за розуміння та клієнтоорієнтованість!

• Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Peoples Temple

Замовляла двічі, як подарунок йде чудово.
    Відправка та доставка дуже швидка, комунікація приємна, дякую вам!

Переваги:
    гарна якість, швидка доставка, дитина рада)