Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Коректор постави Офіс Комфорт підставка для спини поясничного відділу на крісло та стілець (VS7002155)

Код :  312392077
Оцінка користувачів 4/5
  • Артем В***
    Відгук від покупця. Продавець: Саметой

Брав як доповнення до свого ігрового крісла. Майже всюди крісла йдуть з рівною спинкою, що викликає дискомфорт при довгій роботі, тож ця річ стала у нагоді.
    Якість відповідає ціні. Я б рекомендував тим, хто працює за компʼютером/ноутбуком більше 8 годин на день. Ви точно помітите різницю користуючись ним хочаб тиждень.

Переваги:
    Зменшується втома під час довгого сидіння за монітором.
    • Продавець  Саметой

Дякуємо за Ваш відгук, Артем!

• Іван С***
    Відгук від покупця. Продавець: Саметой

Товар норм за свою ціну, але центральна частина з часом почала відриватись від основної

• Олексій Г***

Не рекомендую

• Продавець  Саметой

Доброго дня, нам прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань, адже було продано багато даного товару - нарікань не було. З моменту коли Ви забрали замовлення пройшло вже більше 3-х років. Ви могли б звернутися раніше, та повернути товар якщо він Вам не підходить. В якості компенсації надаємо Вам знижку 10% на наступну покупку в нашому інтернет-магазині.

• Саша М***
    Відгук від покупця. Продавець: Саметой

Все прийшло гарно запаковано. Легка, універсальна річ, яка допомагає тримати спину рівною. Одразу стало комфортніше! Для тих, у кого на робочому місці звичайні стільці, а не ергономічні крісла, однозначно рекомендую!

Переваги:
    Низька ціна
    • Продавець  Саметой

Дякуємо за Ваш відгук!

• Покупатель
    Відгук від покупця. Продавець: Саметой

Замечательная вещь! Постоянно напоминает, что нужно сесть ровно! И сразу (через 2 дня) перестала болеть поясница! Спасибо продавцу и Розетке!

Переваги:
    мягкий, лёгкий и действительно корректирует положение спины
    Недоліки:

Дякуємо за Ваш відгук!