Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Захист на холодильник від дітей Leluno Замок від дітей на холодильник 1 шт 6*6,4 см Білий

Оцінка користувачів 3.5/5
  • Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: FonTop

На другий день після установки на холодильник, уже поламався.

• Продавець  FonTop

Доброго дня! Перепрошуємо за незручності. Блокіратор тримається надійно за умови правильної підготовки поверхні: її потрібно знежирити, висушити та переконатися, що вона чиста і рівна. Перевірено на власному досвіді та наших покупцях — за правильного монтажу фіксація дійсно міцна. Якщо потрібна допомога з установкою — із задоволенням підкажемо.

• Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: FonTop

Єдиний замок котрий діти ще не можуть відкрити

• Продавець  FonTop

Добрий день. Дуже раді що Вас сподобалось. Користуйтесь на здоров'я!

• Лілія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: FonTop

не приклеивается даже после обработки поверхности, можно открыть холодьльник с помощью силы и застежка сама открывается без нажатия на рычажки

Недоліки:
    не приклеивается
    • Продавець  FonTop

Добрий день. Нам дуже прикро це чути, можливо у Вас поверхневість не підходить під цей блокіратор або скотч . Ви можете купити більш міцніший, тоді буде триматись чудово. Адже блокіратор тримається дуже міцно.

• Дмитрий З***
    Відгук від покупця. Продавець: FonTop

Оперативність та якість сервісу магазину- супер!
    Щодо виробу- нажаль холодильник повинен мати рівні поверхні, щоб засіб працював..не підошло до мого холодильнику.
    Також доставка нової пошти вийшла в таку ж ціну як, сам пристрій..доставки в відділень Розетки немає…

Переваги:
    Чудовий сервіс
    Недоліки:
    Не підійшла до мого холодильного обладнання.
  • Анжелика К***
    Відгук від покупця. Продавець: FonTop

Зручний, гарно дивиться, добре тримається

Переваги:
    Ціна - якість супер
  • Елена Л***
    Відгук від покупця. Продавець: FonTop

Хороший ,удобный, пока справляешься со своей функцией.