Відгуки покупців про Жіночий спортивний костюм ONIOS Classic Tracksuit Холодний Сірий S 2349
- Ірина Я***Відгук від покупця. Продавець: ONION. Розмір: M. Колір: Світлий сірий
Поносила півтора місяця! По всіх швах дірки!
- Ніна С***Відгук від покупця. Продавець: ONION. Розмір: L. Колір: Світлий сірий
Виглядає як на фото і відео - колір не дуже світлий. Тканина м'яка, щільна, якісна. Пошив якісний. Худі у розмірі Л підходить на ОГ 106, ОТ 95 см досить вільно, закриває сідниці. А штани на ОБ 110 см - в обтяжку, якби трохи ширші. При зрості 160 см, штани якраз потрібної довжини. Комфортний.
- Переваги:
- колір, комфорт
- Недоліки:
- не виявила
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
Ніна добрий ранок!
Дякуємо за відгук. Носіть із задоволенням. Звертайтесь!
Гарного дня вам)
- Лемешко О***Відгук від покупця. Продавець: ONION. Розмір: M. Колір: Світлий сірий
Костюм сподобався, колір приємний, при денному світлу повністю розкривається. Розмір М підійшов на параметри 98/79/102, ріст 163, довжина штанів та рукавів ідеальна.
- Переваги:
- Гарної якості
- Недоліки:
- Для мене немає
- Жанна Я***Продавець: ONION. Розмір: L. Колір: Світлий сірий
колір костюму ненасичений
- Переваги:
- Гарний костюм
- Недоліки:
- колір на фото більш насичений, але в реалі набагато світліший
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Продавець ONION
Доброго дня, нам дуже шкода, що Вам не сподобався колір нашого костюма, але прошу звернути увагу на те, що колір на фотографії і колір наживо залежить від багатьох факторів, наприклад, освітлення в місці примірки костюма, налаштувань кольору Вашого монітора і тд і тп. Фотосесія проводилася при стандартному, студійному кольорі, а фотографії не піддавалися корекції кольору. Підкажіть, яке враження залишив наш костюм у цілому якщо не брати до уваги колір?
- Продавець ONION
Кроме этого прошу заметить что в карточке товара присутствует два видео с этим костюмом.
- Элина К***Продавець: ONION. Розмір: S. Колір: Світлий сірий
Костюм сел классно, цвет обалденный
- Переваги:
- Демисезонный
- Недоліки:
- Так как ещё толком не носила,сказать не могу, но думаю стоит придерживаться рекомендаций по стирке и все будет ок