Відгуки покупців про Лава регульована WCG-005 для тренувань будинку або тренажерних залах розбірна R_R_81

Оцінка користувачів 4.48/5
  • Віта М***
    Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний

Дуже швидка комунікація з продавцем та оперативна відправка. Товар відповідає опису

Переваги:
    Все чудово, товар відповідає опису
    • Продавець  WGroup

Дякуємо, Віто, за ваш відгук! Щиро раді, що ви залишилися задоволені комунікацією, швидкістю відправки та що лава WCG 005 повністю відповідає опису. Бажаємо вам комфортних і результативних тренувань!

• Вадим К***
    Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний

За свои деньги пойдет. Мои 96 кг и две гантели по 30 кг выдерживает легко, не шатается.

Переваги:
    Относительно недорого и качественно
    Недоліки:
    Пока не выявлены
    • Продавець  WGroup

Дякуємо Вам за відгук!
      Раді, що лава виправдала Ваші очікування та Ви залишилися задоволені її якістю та надійністю. Нам дуже приємно, що Ви оцінили співвідношення ціни та якості.
      Бажаємо Вам комфортних і результативних тренувань!

• Дмитро Г***
    Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний

Замовлення прийшло не в повній комплектації.
    Звʼязатися з продавцем не вийшло…

Доброго дня!
      Перепрошуємо за незручності. Нам шкода, що замовлення прийшло не в повній комплектації.
      Ми вже розібралися у ситуації — відсутні деталі подані на відправку та найближчим часом будуть Вам надіслані.
      Дякуємо за зворотний зв’язок та за Ваше розуміння!

• мирон
    Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний

Нормальна штанга, все ок упаковано, млинці в 4 коробки по 10/20кг, і гриф.

Правда млинці 10кг були у якомусь маслі немов олія без запаху чи мастило, і коробка теж масляниста в середині, але на роботу не впливає, помили руки витерли млинці

Переваги:
    затягочний боль на грифі металевий, круто
    Недоліки:
    млинці 10кг були в мастилі
    • Продавець  WGroup

Дякуємо Вам за відгук!
      Раді, що загалом Ви задоволені комплектом, пакуванням і якістю грифа.
      Щодо млинців — на частині дисків справді може бути захисний технічний шар без запаху, схожий на силіконове мастило. Його наносять для додаткового захисту під час транспортування та зберігання. На використання це не впливає, і перед тренуванням його достатньо просто протерти або змити.
      Дякуємо, що поділилися враженням і відзначили металевий затискний болт на грифі. Бажаємо Вам комфортних та результативних тренувань!

• Роман М***
    Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний

Хороша лавка, склали швидко, тримається

Дякуємо Вам за відгук!
      Раді, що лавка Вам сподобалась, а збірка була швидкою та зручною. Також приємно знати, що конструкція надійна в користуванні.
      Бажаємо Вам ефективних і комфортних тренувань!

• Юлія Ч***

Гарна лавка.

Дякуємо Вам за відгук!
      Нам дуже приємно, що лава Вам сподобалась. Бажаємо комфортних і результативних тренувань.
      Дякуємо, що обрали WGroup !

• Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний

Є з чим порівнювати: по якості не уступає дорожчим моделям, меньше кутів нахилу спинки, але цілком достатньо для моїх вправ. Лавка візуально меньше, але комфортно займатися моїм ростом 1.80м і вагою 95кг.

Переваги:
    Ціна однозначно! Якість.
    Недоліки:
    Поки немає
    • Продавець  WGroup

Дякуємо за відгук, Юрію!
      Раді чути, що лава WCG 005 виправдала ваші очікування та за якістю не поступається дорожчим моделям. Ми намагались зробити цю модель компактною, але водночас міцною та зручною для домашніх тренувань, тому приємно, що вам комфортно займатись при зрості 180 см та вазі 95 кг.
      Дякуємо, що відзначили співвідношення ціни та якості — для нас це справді важливо.
      Бажаємо продуктивних тренувань!

• Владимир У***
    Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний

Абсолютно підходить для домашнього користування.

Переваги:
    Гарні ціна / якість
    Недоліки:
    Нема фіксації 90 градусів.
    • Продавець  WGroup

Дякуємо Вам за відгук та за те, що поділилися враженнями!
      Раді, що лава добре підходить для домашніх тренувань і Ви оцінили співвідношення ціни та якості.
      Щодо положення 90° — у цій моделі передбачено кілька регулювань спинки для різних вправ, але вертикальна фіксація 90° конструктивно не передбачена. Також звертаємо увагу, що в комплекті йдуть 2 стержні для регулювання кута, які встановлюються у відповідні отвори рами (на фото видно, що вони були в комплекті).
      Бажаємо Вам ефективних та комфортних тренувань!

• віктор
    Відгук від покупця. Продавець: Будуй тіло. Колір: Чорний

через півтора року не сильних навантажень зламась під час виконання жиму під наклоном

Недоліки:
    гадав, що більш надійніша
    • Продавець  Будуй тіло

Добрий день, зв'яжіться з магазином, зробимо заміну. Або дайте відповідь в телеграмі

• Юлія С***

Сродобалась

Переваги:
    Міцна, не гойдається, акуратна, має 4додаткових роложення для спинки і 1 додаткове для сидіння.
    Недоліки:
    Не зручний спосіб регуляції. Іноді важко попасти фіксатором в отвір.
    • Продавець  WGroup

Дякуємо за відгук і за те, що поділилися враженнями про лаву WCG 005.
      Раді чути, що Ви оцінили її міцність, стійкість та акуратне виконання. Дякуємо також за зауваження щодо регулювання — нам дуже цінний такий зворотний зв’язок, бо він допомагає ставати кращими.
      Щоб фіксатор легше потрапляв в отвір, радимо під час регулювання трохи розвантажити спинку або сидіння та вирівняти положення перед фіксацією. Сподіваємось, надалі користування буде ще зручнішим. Бажаємо Вам комфортних і результативних тренувань!

• Костя Б***
    Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний

Лавка міцна, легко збирається, та виконує свою функцію

• Продавець  WGroup

Дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що лава виправдала Ваші очікування, виявилась міцною, легкою у збірці та добре виконує свою функцію. Бажаємо Вам комфортних і результативних тренувань.

• Євгеній К***
    Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний

Трохи люфтить в місцях зʼєднання, а так поки задоволений.

З мінусів : Спинка не фіксується під 90°

Має дирку на чохлі спинки

• Продавець  WGroup

Дякуємо за відгук і зауваження
      Щодо люфту в місцях з’єднання — підкажіть, будь ласка, якщо він заважає в користуванні: ми підкажемо, як правильно підтягнути кріплення, щоб конструкція була максимально жорсткою.
      Стосовно спинки: у цій моделі фіксація саме під 90° не передбачена конструкцією, але ми розуміємо, що це може бути важливо.
      А от дірка на чохлі спинки найімовірніше могла з’явитися під час транспортування. Ми безкоштовно замінимо пошкоджений елемент (чохол/спинку, залежно від комплектації) та швидко все вирішимо

• Продавець  WGroup

Ми вже зв’язалися з вами, питання узгодили — компенсацію погоджено, тож ситуацію закрито.

• Євгеній Б***
  • Марина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний

Лава прийшла добре запакована, зібралась легко, поки що не використовувала.

• Продавець  WGroup

Ми щиро дякуємо Вам за зворотний зв’язок. Приємно знати, що товар прибув у належному стані та не викликав труднощів під час збирання. Бажаємо комфортного використання, а за потреби — звертайтесь, ми на зв’язку.

• Ярослав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Колір: Чорний

Хороша лавка,все прийшло ціле в повному обсязі,зауважень не маю

• Александр С***
    Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний

Вы не могли бы отправить основную балку скамьи по гарантии?

• Олександр С***

Адекватная обратная связь от продавца, прислали новую балку, установил все замечательно. Спасибо!

• Продавець  WGroup

Дякуємо Вам за відгук! Радий чути, що питання було оперативно вирішено і Ви залишилися задоволені результатом. Завжди готові допомогти у разі потреби.

• Александр С***
    Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний

Я приобретал лавку 13 ноября 23 года и у меня оторвались кронштейны обеих ножек, является это ли гарантийным случаем?

• Продавець  WGroup

Доброго дня! Так, звичайно, це гарантійний випадок. Ми вже організуємо заміну за наш рахунок у найкоротші терміни. Просимо Вас лише підтвердити контактні дані для відправлення.

• Євген Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний

Якісні матеріали, чудова ціна, але вона ж хитається. Важу 80 кг, беру 2 гантелі по 25 і думаю як на ній балансувати щоб не впасти. Доведеться щось шаманити

• Марія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Будуй тіло. Колір: Чорний

Лавка міцна та зручна, відповідає опису. Продавець швидко відправив замовлення, все прийшло добре упаковане.

• сергій с***
    Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний

Віднесу цю покупку до найкращих

Переваги:
    Компактність,легко збирати,матеріал сидіння просто кайфовий,ціна
    • Продавець  WGroup

Дякуємо за такий теплий відгук. Приємно знати, що лава залишила у Вас лише позитивні враження та виправдала очікування по якості, зручності й ціні.

• Олександр А***
    Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний

Регульована лавка WCG-005 дуже якісна... Велике дякую нашим виробникам,які створюють якісні товари...Шановні,побільше... Україна не переможна,коли є такі виробники....

Переваги:
    якісно,зручно
  • Олександр І***
    Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Колір: Чорний

Жахливий продавець. Приїхала лавка без самої головної деталі - фіксатора спинки. Ви як там замовлення збираєте? Насліпо кидаєте в коробку шо в руки попадає? Телефонував в підтримку. Відповідь одна - «очікуйте , будем дивитись». Куда дивитись? Не рекомендую продавця.

• Продавець  ECOproposition

Доброго дня! Нам дуже шкода, що сталася така ситуація. Ми будем більш пристально відстежувати комплектацію товарів. Відсутні деталі Вам були надіслані за рахунок магазину і вже отримані.

• Виктория Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Будуй тіло. Колір: Чорний

Рекомендую продавців ,та лавку...Бистро зв'язалися,відправили.Гарно упакована,легко збирається...Приємно працювати з такими людьми...За потреби,будемо звертатися знов...Дякуємо ..Гарних вам покупців

• Володимир А***
    Відгук від покупця. Продавець: Будуй тіло. Колір: Чорний

Непогана лавка за свої гроші, доволі легка - хто поважче, не знаю чи витримає)

• Євгеній О***
    Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний

Я просто вражений якістю за такі невеликі кошти. Якісне покриття та дуже стійка конструкція. Рекомендую

Недоліки:
    Відсутні
  • Александр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Будуй тіло. Колір: Чорний

За свои деньги - выгодное предложение, качество нормальное, покупкой доволен

Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний

Швидко отримав заміну до вигнутої лавки, РЕКОМЕНДУЮ

Переваги:
    Ціна, Конструкція
    Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний

Отримав отаку вигнуту лавку, не знаю на скільки часу вистачать.
    Лавка не стійка, перехиляється на два різних кути.
    Покупкою не задоволений, не рекомендую

Переваги:
    Недоліки:
    Не рівна конструкція
    • Продавець  WGroup

Добрий день.
      Вибачте за таку ситуацію. Сьогодні відправляємо раму за наш рахунок. і за не зручності Вам у подарунок рукавички.

• Володимир Ш***

Після відгуку зі мною швидко зв'язались та домовились відправити заміну.
      Сьогодні отримав та дуже задоволений, лавка стоїть рівно та стійко.

Рекомендую на всі 100%, хороше ставлення до клієнта це головне, і якщо ви хочете замовити лавку, робіть це в WGroup

• Вадим О***
    Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний

По займався трохи більше місяця, загалом нічого, але метал дуже тонкий,і потребує посилення. У мене по гнулася ніжка, доречі вигнулась назад дуже легко

Недоліки:
    Тонкий метал, слабка конструкція
    • Володімир Л***

У мене навіть лопатись по краям стала, буду уголками підсилювати, правда трохі функционал обмежить, но не дуже

• Вадим О***

В продовження коментаря. Знайшов вихід прикрутивши два уголки на ніжках

• Ілля Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Будуй тіло. Колір: Чорний

найкраща моя покупка за таку ціну

Переваги:
    якість, кількість регулювань
  • Денис М***
    Відгук від покупця. Продавець: Будуй тіло. Колір: Чорний

Все супер, лавка якісна, прийшла вчасно

• Олександр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Будуй тіло. Колір: Чорний

Все сподобалось , дякую )

• Ігор О***
    Відгук від покупця. Продавець: Будуй тіло. Колір: Чорний

Все чудово дуже гарна лава використовую її вже другий місяць доставили дуже обережно всі деталі були на місці єдиний мінус - це в одній балці було трохи криво зроблено отвір у металі погано вставляється металева застібка що повинна тримати лаву. А так все добре не скользить витримує вагу дуже гарно доставили швидко.

Недоліки:
    Криво зроблений отвір під металеву застібку
  • - -***
    Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний

Лавка замечательная. Идеально вписалась в запланированный в квартире уголок для тренировок. Очень порадовало соотношение цена/качество. Девушка занимается уже два месяца - лавка всё ещё в идеальном состоянии (однако, тяжёлый вес не берётся на ней, только грифы).

Спинка фиксируется в 3 положениях (~80, 50 и 25 градусов), сиденье - в двух положениях. Высота лавки позволяет девушке ростом 165 см. даже заниматься качем на бицепс по Скотту (рука до локтя лежит на спинке).

Очень хорошо сварена (я так понял, тут может не повезти, однако, нам повезло), очень приятна эстетически. В комплекте с креплениями даже идут шапочки на болты, чтобы скрыть механические части и сделать вид максимально приятным.

Переваги:
    Отличное соотношение цена/качество. Приятный внешний вид. Многофункциональность
  • Богдан Б***
    Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний

Шкода було грошей на лавку, думав зробити сам, але добре, що знайшов цю. Трохи дорожча, ніж якби робив сам, але точно краща! Ціна-якість топ.

• Богдан Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Будуй тіло. Колір: Чорний

Все прийшло вчасно, легко збирається. Приємний продавець.

Переваги:
    Досить якісна лавка за свої гроші
    Недоліки:
    Покищо не знайшов