- Станіслав Г***Відгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
Замовив вдруге. 2 з 3х пляшечок виявились підробкою. Порівняно зі старою пляшечкою шрифти відрізняються. Найпомітніше це те що на підробках жовтий текст знизу обведено чорним товстіше.
Реакція шкіри на оригінал - зуд та шилушіння, підробка просто водичкою ніби помочиві і консистенція менш масляниста. Пощастило що один в наборі оригінал і десь через тиждень помітив підставу тож можу продовжувати користуватись без особливої шкоди. Тест на випаровування також це показав. Підробка темнішає і довше випаровується, а оригінал залишаю білий наліт. На фотоперша це стара пляшечка, 2-га оригінальна нова і останні підробки. Очікую на вирішення та порядність з боку продавця. Навіть якщо це непорядність постачальника, продавець має знати як відрізнити підробки та не відправляти.- Переваги:
- Засіб дієвий
- Недоліки:
- Підробка
- Надія Б***Відгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
Перше замовлення було добрим, а в другий раз відправили підробку, ніби просто вода зі спиртом
- Недоліки:
- Скам
- B&B C***
Доброго дня! Ми більш 8 років привозимо даний продукт та хочемо вас переконати, що товар у нас оригінальний.
Колір кожної партії може відрізнятись,від прозорого як вода до різних відтінків жовтого. Ми отримуємо товар від заводу-виробника зі Штатів.
Зв'яжемось з вами!
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
При выпаривании остается белый налет.
При контакте с белизной - желтеет.
Трещетка на крышке работает гладко.
Наверное оригинал. - Артур В***Відгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
Замовляв мабуть разів 5. Завжди приїзжав оригінал. В останній раз приїхав бракований, після цього зі мною звʼязався продавець та вислав заміну. Приїхав справжній
- Переваги:
- Оригінал, лояльність до споживачів
4 баночок замовляв, все було ок. На 5 раз надіслали підробку
- Артур В***
Upd
Зі мною звʼязалися та вислали оригінальну заміну
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
Коли баночка прийшла, пофотографував зі всіх сторін, скинув чату джпт і спитав чи оригінал. Він мене запевнив, що так)
Користуюся 2-3 тижні. І у мене результат прям вау. Дуже багато нового волосся. Мені здається, на мені можна знімати рекламу цього засобу
Замовляв одну банку, до замовлю решту курсу і добавлю фото коли вже буде хоча б три місяці
Рекомендую взяти якийсь крем, бо засіб дуже сушить шкіру. Я користуюся звичайним бепантеном. Наношу міноксидил, а за 1-2 години крем- Переваги:
- Швидко
- Недоліки:
- Иван П***Відгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
Так я теж 2 тажні купив у них міноксидил, і мені вислали підробку!!! До цього я у них же замовляв 3 рази під ряд! І то був оригінал, борода росла, але зараз я замітив що він взагали якийсь не такий, вмене небагато залишилось минулого міг оксидилу, і я його скуштував на смак, він був гірким у всіх 3х банках, а цей солодкий, наткнувся я на відео де випалювали цей міноксидил в ложці я просто був в щоці!!! минулий мінокседил прям загорівся і бистро випарувався і лишився білий порошок, а останній що я купив у них 2 тижні назад, капнув на ложку і підігрів, все як в відео говорили, від нього зосталась чорка пляма! ніякого білого порошка не було!! Кусок карамелі чорної зостався, а це 100% підробка, ті навіть спиртом пахли а цей ні! І все началось с того що я замітив що минулі 3 банки всі одинакові! а ця відрізнялась прінтом! я на тиз 3х банках відростив собі шикарну щитину! а тут 2 тижні мажу і взагалі ноль ефекту! Я просто в шоці! Не рекомендую цього продавця, дуже шкода шо я попався на уловку і що цей продавець перейшов на китайське л***о! Та нехай він би став дорожчим але щоб був оригіналом, Я дуже обурений!
- Переваги:
- Немає!
- Недоліки:
- Підробка 1000%
- Арсен М***Відгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
За рік повністю заросла макушка. Казали, що тількі пересадка, але вирішив це спробувати. За півроку вже було видно прогрес. Повний ефект за рік. Кидати не буду, бо може знов деградувати. Така собі підписка на волосся)
- Микола
Без фінастериду?
- В Т***Відгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
Це підробка 100% міноксидил не має ніякої реакції на білизну, а вона повинна пожовтіти як це було з моїм старим кіркландом, плюс волосся від міноксидила повинно ставати трохи ліпким та жорсткішим а тут чисто водичкою волосся намастив, магазин нагло бреше про якихось постачальників і продає вам підробку. Поверніть мені гроші за 2 флакона
- Недоліки:
- Магазин продає підробку
- Иван П***
Так я теж 2 тажні купив у них міноксидил, і мені вислали підробку!!! До цього я у них же замовляв 3 рази під ряд! І то був оригінал, борода росла, але зараз я замітив що він взагали якийсь не такий, вмене небагато залишилось минулого міг оксидилу, і я його скуштував на смак, він був гірким у всіх 3х банках, а цей солодкий, наткнувся я на відео де випалювали цей міноксидил в ложці я просто був в щоці!!! минулий мінокседил прям загорівся і бистро випарувався і лишився білий порошок, а останній що я купив у них 2 тижні назад, капнув на ложку і підігрів, все як в відео говорили, від нього зосталась чорка пляма! ніякого білого порошка не було!! Кусок карамелі чорної зостався, а це 100% підробка, ті навіть спиртом пахли а цей ні! І все началось с того що я замітив що минулі 3 банки всі одинакові! а ця відрізнялась прінтом! я на тиз 3х банках відростив собі шикарну щитину! а тут 2 тижні мажу і взагалі ноль ефекту! Я просто в шоці! Не рекомендую цього продався віднині!!
- Євген В***Відгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
Даю відгук на 5 зірок авансом. Про результати можна буде говорити десь через 4-6 місяців разом з використанням дермароллера.
- Переваги:
- Все добре
- Недоліки:
- Владислав Х***Відгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
Відправили швидко. Адекватна ціна. Стосовно ефективності - поки не знаю, бо робив перерву більше ніж 3 місяці. Із недоліків - прийшов без коробки. Просто замотаний в плівці. Це дивно
- Переваги:
- Швидко отримав товар. Адекватна ціна. Можливість придбати 1 флакон окремо.
- Недоліки:
- Флакон прийшов без коробки. Просто в пухиртячій плівці.
- Інна Т***Відгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
Липнуть волоси, на відчутя грязні.
Ефекта за місяць не видно, користуюсь далі.- Переваги:
- Не бачу.
- Недоліки:
- Липнуть волоси, на відчутя грязні.
Ефекта за місяць не видно, користуюсь далі.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
Пів року користуюсь. 0 ефекту
- Иван П***
я три рази купував у них оригінал а в березні прислали підробку на цьому сайті! дуже прикро! але до цього був у них оригінал і я відростив собі шикарну бороду всього за 3 флакони! .... Не раджу цього продавця, він вийшов з довіри! але прикро те що перевірити якісний міноксидил можна тільки нагріти його в ложці....жаль
- Давид О***Відгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 3. Об'єм: 180 мл
Работает, результат появился спустя месяц
- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
- Не оригинал
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 3. Об'єм: 180 мл
Огромная благодарность продавцу! Быстрая доставка и отличный сервис. Средство действительно работает! Насчёт оригинальности сомнений нет. Результат заметен, рекомендую!
- Сулима А***Відгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 3. Об'єм: 180 мл
Товаром доволен.
По окончанию 2-го месяца применения, виден результат не вооруженным взглядом. - Анатолий П***Відгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 4. Об'єм: 60 мл
Чесно , до того використовував аптечний міноксидил і результат був хороший . Почав використовувати цей - таке собі , волосся стає тоншим , не той ефект як від аптечного . Надіявся що візьму більше і дешевше тут ,но пожалів . Аптечний швидко впітується і робить волосся жостким ,а цей тримаеться на голові годинами і не той ефект . Купляйте аптечний перевірений і все буде добре . В нашій країні всюди н*******о , особливо в інтернеті , ліцензії нема , просто розводняк . Таке враження що там навіть зі спиртом зажали , добавили водичку . Дякую за увагу
- Переваги:
- Не було мігрені
- Андрій
Вітаю.
Що таке аптечний міноксидил?
Дайте повну назву, будь ласка.
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
Один из лучших продавцов из всех платформ в онлайн сегменте, беру вот уже более года и никогда не было сомнений в качестве товара а те люди которые критикуют:банально не осведомлены о спецификации партий и особенностей продукции.
- Переваги:
- Репутация продавца.
- Недоліки:
- Их нет.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
Дозатор пипетки неверный. Подозрительно рано начал заканчиваться флакон, проверил с оригинальной пипеткой, разница примерно 0.25 мл.
Для лекарства, где важна точная дозировка и курс, это выглядит как минимум как халатность. - Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
Все ок
- Павло Я***Відгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
Все супер!
- Станислав Ж***Відгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 3. Об'єм: 180 мл
Товар качественный. Рекомендую
- Переваги:
- Быстрая доставка, цена
- Андрей Н***Відгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
Вважаю бадяга, банка без пломбування, замотана в целофаночку, спиртяка біла. Хто замовляє через поштомат, ризик що підсунуть не оригінал, переливай що хочиш.
- Переваги:
- Не знаю
- Недоліки:
- Сумніви щодо оригінальності
- Богдан Д***Відгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
За перший місяць використання зміни мінімальні, але так і треба бо нормальна борода має з'явитися мінімум через 5 місяців використання
- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
Забрал одну баночку минокса до этого я пользовался(было 2 жидких и 1пена) 2 месяца назад после открытия жидкость жёлтая пахнет спиртом как и тогда , эффект был посмотрим что все пишут не оригинал проверим на личном опыте.
- Переваги:
- С прошлого опыта эффект был отличный как для 3 банок
- Недоліки:
- Пена ппц как щиплет кожу ,
- Пищета В***Відгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
Есть большие сомнения что это оригинал. Под крышкой не было защитной мембраны от чего по её периметру были коричнево желтые разводы. На флаконе не указана страна производитель, пипетка не оригинальная, хотя я просил продавца положить оригинал при оформлении. При тесте на испарение несколько раз воспламенялся, а также образовался коричневый нагар, чего с оригиналом быть не должно.Все фото прикрепляю.
- Переваги:
- Пока не выявлено
- Недоліки:
- Написал выше
- Продавець B&B Company
Доброго дня! Владислав, ми більш 7 років привозимо даний продукт та хочемо вас переконати, що він в нас оригінальний. На даному товарі немає захисної плівки на флакончику, це не передбачено виробником. На флаконі указана назва та адреса компанії- дистрибьютора, а на самій коробці вказана країна- виробник, це Ізраїль.
З приводу піпетки - можливо, при пакуванні випадково поклали не ту, яка зазначена на фото. Проте можемо вам відправити саме ту, що є у замовленні. Зв'яжемось з вами!
- Владислав Ш***Відгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
2 месяца использовал. Результата нет.
- Недоліки:
- Не работает
- Виктор Е***Відгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
Все хорошо, реально волосы пошли в рост!!! Только есть вопрос, побочные эффекты есть? Активизировалось рост волос по всему лицу
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 3. Об'єм: 180 мл
Прийшов у коробці, з піпеткою, все добре, тільки є надія, що це не підробка
- Переваги:
- Пакування
- Недоліки:
- Чи це оригінал?
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
Замовляв 1 баночку, прийшло в комплекті з піпеткою, як і вказано - тому все ок.
Якщо не забуду то доповню відгук через місяць- Віталій С***
І як воно, прогрес був?
- ВикторВідгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
Получил, надеюсь поможет
- Недоліки:
- При отправке завернули в кусок пупырчатой клейонки, неужели нет пакетиков ..... Не хватает инструкции, хотя бы напечатанной на листке......
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
До этого заказывал флакон с желтоватой жидкостью (срок до 09.25) и результатом был доволен. В этот раз заказал( срок до 10.25) - пришел флакон с белой жидкостью, которая такое чувство, соглашусь с предыдущим отзывом, смесь воды, спирта и гликоля. Высыхает за 40 минут (до этого 2 часа сохла) и не вызывает никаких кожных реакций, та и сам прогресс как-будто остановился.
- Продавець B&B Company
Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок, але в нас тільки оригінальна продукція і постачальник не змінюється протягом багатьох років. Відтінок та запах іноді можуть відрізнятися , все залежить від партії.
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 3. Об'єм: 180 мл
В мене сумніви щодо оригінальності, розчин абсолютно прозорий, а не жовтуватий, запаху немає зовсім, звичної реакції на шкірі не викликає. По відчуттях пропіленгліколь з водой
- Продавець B&B Company
Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок, але в нас тільки оригінальна продукція і дуже багато задоволених кліентів. Відтінок та запах іноді можуть відрізнятися , все залежить від партії.
- Марія К***
пройшло 4 місяці, виправляюся. Результат є, хоча консистенція дійсно мені незвична, але засіб працює, шкірна реакція як завжди на міноксиділ також з'явилася згодом. Піпетка зручна. Буду замовляти ще.
- Виталий М***Відгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 3. Об'єм: 180 мл
Все на вищому рівні! Товар оригінальний, швидко відправили,виконали моє прохання.Все просто супер,дякую,рекомендую до покупки саме у цього продавця.
- Продавець B&B Company
Віталій, дякуємо за відгук та бажаємо Вам гарних результатів!
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
К сожалению спустя месяц использования, начались высыпания, уши за ушами, шея, лицо, плечи
- Данило З***Відгук від покупця. Продавець: B&B Company. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
Товар получил, всё хорошо, но зачем на фотографиях товара показывать один дозатор-пипетку, а присылать совсем другую?
- Продавець B&B Company
Доброго дня! Вибачте, мабуть помилково відправили не той дозатор. Зв'яжемось з вами, щоб відправити ту саму оригінальну піпетку.
- Данило З***
Теперь получил тот самый дозатор) Спасибо большое!