- Виктор К***Відгук від покупця. Продавець: Hammer Fish. Діаметр: 0.128. Колір: Різнобарвний
Гарний і міцний шнур. Сподобався. Побачимо скільки витримає рибалок
- Переваги:
- Тонкий і міцний
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Святослав Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 0.128. Колір: Різнобарвний
Чудовий шнур максимально стійкий до абразиву. Пофарбований проміжками що покращує видимість при закиді приманок .
- Переваги:
- Тонкий та міцний шнур
- Павел Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 0.205. Колір: Різнобарвний
Честно говоря - рвется в легкую даже если сравнивать с более бюджетными шнурами. Но не лохматится, что уже радует, но в целом покупка не очень
- Переваги:
- Павел
- Ярослав П***
Скоріш за все старий шнур попався. В мене такий вже другий сезон ходить і не збирається на відпочинок
- Леонид К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 0.117. Колір: Різнобарвний
Гіршого шнура у мене ніколи не було. Рветься де попало і як попало. Зіпсовано два дня рибалки, зіпсовано настрій, втрачено купу недешевих приманок. Втрачено кілька трофейних риб.
- Переваги:
- Нема.
- Недоліки:
- Дуже поганий шнур...
- ВалерийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 0.117. Колір: Різнобарвний
Отличный шнур, не чета китайским шнуркам. Попробовал на нагрузку - реально выдерживает, даже с запасом в 1 кг. Рекомендую к приобретению
- Переваги:
- Сплошные
- Недоліки:
- Не обнаружил
Відгуки про товар у інших продавців