- Yulia G***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 210 x 220
Прекрасный, мягкий, пушистый и приятный пледик!) Пришел быстро, с упаковкой все норм было, цвет соответствовал) нам и коту понравился!))
- Шаталова О***Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Молочний. Розміри: 210 x 220
Красивый и мягкий плед, идеально подошёл по размеру на кровать 160*200. Перед использованием нужно хорошо вытрусить. Покупкой довольна, украсил спальню)
- Елена О***Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Молочний. Розміри: 210 x 220
Заказала два покрывала в оттенке "молочный" - евро и полуторный.
Но приехали два разных оттенка: полуторный был темнее. Написала менеджеру, она объяснила, что так делает производитель и вряд ли мы сможем подобрать полуторное такого же оттенка как евро. Менеджер предложила прислать второе покрывало евро размера, и мол сравните оттенки - если подойдет, то берите второе евро.
В итоге, полуторное я без проблем вернула, и теперь у меня два евро покрывала, зато в одинаковом оттенке))
Учитывайте этот момент, чтобы не тратить доп. деньги на доставку и оплату наложенных платежей.- Переваги:
- Мягкий, пушистый. Менеджер отличная
- Недоліки:
- Быстро "затирается" попами при сидении и несовпадение оттенков у разных размеров
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 210 x 220
Хороший плед за такие деньги ,кровать покрыл полностью ,но не свисает по бокам.Выглядит хорошо
- Переваги:
- Красивый ,мягкий ,хорошая цена
- Недоліки:
- Чуть меньше чем указано
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 210 x 220
Заказ доставлен очень оперативно, на третий день. Большое спасибо!
- Переваги:
- Мягусенькое, соответствует описанию. Хотелось бы размер побольше (220×240 маловат), но его нет.
- Love H*** Shop
Благодарим за высокую оценку!
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 210 x 220
Вопрос: продавец, будьте добры, подскажите, пожалуйста, это оригинальный плед koloco? Спасибо
- Love H*** Shop
Здравствуйте, да конечно, бирки на месте, чемодан оригинальный, до отправки можем предоставить вам дополнительные фотографии на вайбер или любым удобным вам способом.
- Николай Н***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 210 x 220
Очень приятный наощупь, прям как я и хотел.
Спасибо большое)- Переваги:
- Приятный наощупь, хорошая цена. Выглядит чудесно ))
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 150 x 220
Цвет в действительности еще красивее, чем на фото! Обалденный плед!!!
- Переваги:
- Легкий, очень мягкий, приятный наощупь
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Ульяна П***Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Молочний. Розміри: 210 x 220
Товаром довольна!!!
Доставка была НП.
Продавца рекомендую .- Переваги:
- Мягкий и лёгкий !
- Марина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Молочний. Розміри: 150 x 200
Пухнастий та мягенький, дуже приємний на дотик, додає затишку в кімнаті, покупкою задоволена :)
- Переваги:
- Якість-супер!
- Наталья Ж***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 210 x 220
Плед шикарный. Не линяет выполнен хорошо. Приятный нежный на ощупь. Я в восторге
- Переваги:
- Качество. Подошёл по размеру к нашему дивану.
- Недоліки:
- Не нашла.
- Грайворонский Е***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 210 x 220
М'який, приємний на дотик, добре виглядає. Коту сподобалося
- Инна О***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 210 x 220
Отличный плед. Лёгкий, мягкий, красивый. Купила уже пять (обдарила всех). Сначала брала кремовый, а сейчас уже второй раз взяла персиковый. Оба цвета абсолютно соответствуют фоточкам.
Первый плед куплен в марте 2020. До сих пор имеет вид, даже при ежедневном использовании. Используется как покрывало на кровати, в доме есть кошка, которая обожает спать на ней. Также используем как плед, когда смотрим телевизор.
Друзья тоже очень довольны своими подарками.
Сейчас купила маме. Она в восторге от внешнего вида. Думаю, в дальнейшем она также не разочаруется.- Переваги:
- Красивый, мягкий, лёгкий
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Рожевий. Розміри: 150 x 200
Обслуговування оперативне) Рекомендую!
До речі, вдруге купую плед в цього продавця)- Переваги:
- Пледик гарної якості. Колір такий же як і на фото. Запакований в гарненьку сумочку (купувала на подарунок).
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Молочний. Розміри: 210 x 220
Хороший красивый плед. Доставили быстро.
- Юлия Ф***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 210 x 220
Отличное лёгкое покрывало,не сыпется
- Переваги:
- Тонкое,что очень удобно при стирке
- Недоліки:
- Необнаружены
- Love H*** Shop
Спасибо за отзыв!
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 210 x 220
Відправили дуже швидко, дуже приємна якість, м'який і приємний на дотик
- Инна О***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 210 x 220
Отличный плед. На ощупь невероятно нежный и мягкий. Я очень довольна покупкой.
- Переваги:
- Мягкий, нежный, большой, лёгкий
- Светлана М***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 210 x 220
Очень мягкий и приятный на ощупь
- Переваги:
- Практичный легко стирается
Внешний вид не изменился
Цвет тоже - Недоліки:
- Не выявлены
- Безродний Ю***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 210 x 220
Пркольный, приятный до тела, хорошо сохраняет тепло
- Мария П***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 210 x 220
Нереально мягкий и нежный плед. Спасибо, очень довольна)
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 210 x 220
Отличный качественный плед. Очень приятный у телу. Быстрая доставка. Спасибо магазину и побольше покупателей.
- Переваги:
- Цвет
- Лилия Д***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 210 x 220
- Liliya L***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 210 x 220
- Галина М***Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Молочний. Розміри: 210 x 220
Спасибо моей любимой Розеточке за моментальную доставку. Спасибо Продавцу за качественную продукцию
- Переваги:
- Мягусенький, нежнюсенький. Укрылась - кайфую, наслаждаюсь
- Недоліки:
- Пока нет:
- Алла Н***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 210 x 220
Очень крутой плед-покрывало. Взяла два таких и не пожалела
- Переваги:
- Болшой, мягкий, качественный, приятный на ощупь
- Леся М***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 210 x 220
Давно хотела
- Переваги:
- Нежный, легкий, теплый, уютный!!!
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 210 x 220
Очень понравился плед, такой мягкий, буду всем знакомым советовать!
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Колір: Світло-коричневий. Розміри: 220 x 240
Мʼякий, теплий.
Не було бажаного кольору, зателефонували і повідомили про це.
Запропонували інші кольори, які є в наявності - Елена Е***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 150 x 220
Ребенок доволен подарком, я в целом тоже. Цвет очень красивый, нежно-персиковый. Смотрится замечательно.
- Переваги:
- Очень красивый и уютный.
- Недоліки:
- Синтетическая ткань на внутренней стороне, не очень приятная к телу
- Продавець ЗАТИШНА НІЧ
Дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного та тривалого користування!
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Пісочний. Розміри: 220 x 240
Це саме той магазин, який без вагань можна рекомендувати всім. Гарне поєднання якості і ціни. Професійне обслуговування, оперативність і лояльність.
- Переваги:
- все супер!
- Недоліки:
- відсутні
- КарінаВідгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 210 x 220
Подобається колір і якість товару. Єдине що декілька разів після прання він облазив, буває іноді сковзується, ну і коти об нього електризуються, тому треба використовувати антистатик. Купувала 2 роки тому, і він досі в гарному стані.
- Переваги:
- Якість, колір
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Молочний. Розміри: 210 x 220
Красивый цвет. Размер совпадает с тем что указано.
- Юлия Ж***Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Молочний. Розміри: 210 x 220
Дякую за плед❤️Відмінний! Брали на подарунок, іменинниця залишилась задоволена!
- Переваги:
- Швидка доставка, гарна якість та сервіс!
- Гащенко В***Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Молочний. Розміри: 210 x 220
Отличное покрывало, хорошо запаковано. Все отлично. Рекомендую
- Надія Л***Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 210 x 220
Плед очень классный. У нас уже третий. Все разных цветов. Но этот лучше всех, он очень отличается от других на ощупь.
- Продавець Love Home Shop
Благодарим за подробный отзыв, желаем долго пользоваться с удовольствием!