Відгуки покупців про Комод з дверима та ящиком Еверест Соната-4 венге/білий
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб крафт білий
Комод відповідає опису і фото. Гарно упакований,швидка доставка. Рекомендую.
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Тетяно! Дякуємо за чудовий відгук та гарні світлини!
Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені якістю та виглядом меблів. Бажаємо, щоб вони довго служили та приносили комфорт у Ваш дім!
- Ярослава Г***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома + білий
Гарниий комод за свої гроші
- Антоніна Х***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге темний + Дуб крафт золотий
Комплектація норм, гарний комод
- Переваги:
- Швидкий зв'язок і доставка
- Недоліки:
- Поки не виявили
- Продавець ВерестМ
Вітаємо, Антоніно! Ми дуже вдячні вам, за вашу оцінку та відгук!
Будемо раді Вас бачити серед наших постійних покупців.
- ЗояВідгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге темний + Дуб крафт золотий
Сучасний гарний комод.
Доброго дня, Зоє!
Дякуємо вам за відгук, ми дуже раді що ви залишились задоволені.
Чекаємо вас знову!
- Вероніка К***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома + білий
Перший раз прийшов тріснутий . Повернули . На наступний раз прислали цілий . Всіх деталей хватало ,всі дирочки намічені . Скласти було не важко . Єдине що при другій доставці біля 200 грн тільки за упаковку товару взяли ,це по мімо доставки . Враховуйте .
- ИннаВідгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге темний + Дуб крафт золотий
Спасибо за Вашу работу
- Переваги:
- хороший бюджетный комод, со сборкой немного помучились, но собрали); доставили быстро
- Недоліки:
- Продавець ВерестМ
Огромное спасибо за оценку нашей работы, желаем долгих лет пользования купленной мебелью. Хорошего дня!