Картка Rozetka

Відгуки покупців про М'яке скло рифлене захисне покриття на стіл Dariana 60 х 130 см 800 мкм прозоре (Е-22)

Оцінка користувачів 4.86/5
  • Зубарева А***
    Відгук від покупця. Продавець: Tablecloth Empire. Розміри: 60 x 100. Колір: Прозорий

Дуже гарне покриття на стіл, чудово захищає поверхню і естетично виглядає.

• Продавець  Tablecloth Empire

Анна, дякуємо за позитивний відгук, будемо раді новим замовленням

• Олеся С***
    Відгук від покупця. Продавець: Tablecloth Empire. Розміри: 80 x 110. Колір: Прозорий

Стекло неплохое,но когда заказываешь определённый размер,то ожидаешь что всё будет ровно чтобы потом не подрезать самому. В моём случае стекло неровно порезано.

• Продавець  Tablecloth Empire

Добрий день ,Олеся! Дякуємо Вам за відгук! Коли Ви робили замовлення, ми Вас попередили, щом'яке скло має властивість усадки і ми відрізаємо з запасом. А також надіслали відео, як можна відрізати товар вдома самому при необхідності після місяця використання. Те ,що товар відрізано нерівно дізналися із Вашого відгуку. Прикро, що Ви не звернулися до нас напряму. Ми намагаємось всі питання вирішувати , щоб покупець був задоволений. Якщо можна, надійшліть нам будь ласка фото нерівно відрізанного товару.

• Виктория К***

Вітаю! Замовляла скло для захисту поверхні. Зі своєю функцію справляється. Головне не не ставити щось дуже гаряче. Виглядає гарно. Трохи сповзає, але не критично! В цілому задоволена.
    Консультанту окреме «Дякую». Дуже ввічлива та приємна!

Переваги:
    Захищає поверхню
    Недоліки:
    Трохи ковзає
    • Продавець  Tablecloth Empire

Вікторія,дякуємо за позитивний відгук. нехай клейоночка довго служить. Щоб клейонка не ковзала, можна трішки бризнути антисептиком на стіл і зверху покласти мяке скло, так воно прилипне.

• Виктория К***
    Відгук від покупця. Продавець: Tablecloth Empire. Розміри: 60 x 60. Колір: Прозорий

Товар гарний, відповідає фото, не має неприємного запаху.
    Продавець відповідальний, проконсультував без проблем. Дуже приємно було спілкуватися!

Переваги:
    Гарно виглядає, захищає поверхню
    Недоліки:
    • Продавець  Tablecloth Empire

Вікторія, дякуємо Вам за позитивний відгук! Хай довго служить! Будемо раді новим замовленням.

• Анастасия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Tablecloth Empire. Розміри: 80 x 100. Колір: Прозорий

Гарна альтернатива скатертині.
    До цього брали звичайне м'яке скло, воно від гарячого крутиться, а це ні.
    Рекомендую на кухню

• Продавець  Tablecloth Empire

Анастасія! Дякуємо за позитивний відгук!

• Андрей К***

Лежит на столе. Все удобно.
    Продавец перезвонил и подсказал по заказу.

• Продавець  Tablecloth Empire

Андрій, дякуємо за позитивний відгук, будемо раді співпраці в майбутньому

• Анастасия Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Tablecloth Empire. Розміри: 80 x 130. Колір: Прозорий

Отличная плёнка, хорошо плелегает к столу. Перезвонили по заказу быстро, и доставили в короткий срок ( доставка заняла 2 дня). Присутствует характерный запах, но он быстро, в течении суток, выветрился.

Переваги:
    Хорошо прилегает к столу, рисунок
    • Продавець  Tablecloth Empire

Анастасия, спасибо за ваш позитивный отзыв, будем рады вашим новым заказам