- Наталия Б***Відгук від покупця. Продавець: ROZIKS. Розмір: 50. Колір: Чорний
Гарна куртка. Купувала доньці-підлітку. Добре сіла, тепла, виглядає якісно. Швидко зв'язались, швидко відправили. Я й не очікувала, бо замовляла в неділю в вечорі. Тож величезне дякую!
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: ROZIKS. Розмір: 44. Колір: Чорний
Куртка супер, відходила цілу зиму залишилась задоволена, не холодна легка
- Продавець ROZIKS
Дякуємо за відгук.Ради що Вам сподобалось!
- МілаВідгук від покупця. Продавець: ROZIKS. Розмір: 54. Колір: Чорний
Гарна і досить якісна куртка на свої 2 тисячі гривень. Ношу вже 2гу зиму. Не жалкую, що купила.
- Переваги:
- Досить тепла, непогано виглядає і не додає об'єму
- Недоліки:
- На початку користування заїдала підкладка у замок при застібанні, але зараз вже наловчилась застібатись і цієї проблеми більше нема
-10°C
- Продавець ROZIKS
носить из задоволенням!Дякуємо за відгук!
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: ROZIKS. Розмір: 44. Колір: Чорний
Отличное качество! Чуток широковата на мне, но я буду носить под поясок и будет всё отлично!!! Молодец производитель, порадовал качеством.
- Переваги:
- Качество
- Граб С***Відгук від покупця. Продавець: ROZIKS. Розмір: 44. Колір: Чорний
Я дуже задоволена!
До цього в мене був Nui Vera, я думала, що зручніше і тепліше бути не може.
Але цей просто космос - був випробуваний морозом(не великим, але я впевнена що до -20 він годний), дощем, вітром. Він як той велетень чоловік -Українець, який обіймає тебе своїми теплими, сильними долонями і захищає від снігу та вітру)))
Беріть, дівчата, не пожалкуєте.
Він нереально теплий. Я під нього вдягаю тоненький гольфік - я поки йду мені навіть жарко.
Дякую за комфорт і якість.
Рекомендую 100%- Переваги:
- Суцільні переваги
- Продавець ROZIKS
Дякуэмо за такий приємний відгук.Носить из задоволенням
- Виктория З***Відгук від покупця. Продавець: ROZIKS. Розмір: 48. Колір: Чорний
Пуховик покупала зимой за свои деньги огонь очень лёгкий но тёплые отходила в морозы на ура, при небольшом дожде не мокнет . Отдельное спасибо Ольге за то что помогла подобрать размер по моим параметрам на рост 183см и сделали рукав длиннее. Спасибо вам огромное за качественный пуховик
- Переваги:
- Цена, качество, сервис
- Продавець ROZIKS
Рады что Вам понравилось! носите с удовольствием!
- Ліля К***Відгук від покупця. Продавець: ROZIKS. Розмір: 48. Колір: Чорний
На параметри 94-74-99 підійшов 48 розмір, але можна і 46)) пальто прямого крою, окантовка приглушено-оранжевого кольору, підкладка не тонка, на зріст 170 трішки нижче колін, люверси на капюшоні кольору темного матового золота. Пальто дуже тепле і комфортне. Мені все підійшло)) Дякую!
- Переваги:
- Дуже тепле і комфортне
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: ROZIKS. Розмір: 58. Колір: Чорний
Дуже теплий і легкий порівняно з дублянкою. Окреме дякую пані Ользі за допомогу з підбором розміру. Сервіс на висоті. Дякую!
- Переваги:
- теплий, не сильно важкий, добре працює блискавка, великий капюшон
- Недоліки:
- поки не виявлено
Завелике
-10°C
- Наталія Т***Відгук від покупця. Продавець: ROZIKS. Розмір: 52. Колір: Чорний
Замовила курточку 52 розміру і прогадала, переоцінила себе, хоча менеджер відразу рекомендувала взяти менший розмір по моїм параметрам, та я не послухала. Помірявши побачила, що потрібно менше розміра на 2. Зв'язалася з менеджером для обміну. З розумінням віднеслися і обміняли. Дякую менеджеру Ользі за чуйне відношення і приємне спілкування.
- Переваги:
- Куртка дуже тепла, якісно пошита, довга( на мій зріст 156см, рр 48, якраз по коліна), гарного трендового фасону.
- Недоліки:
- Не виявила
- Татьяна Н***Відгук від покупця. Продавець: ROZIKS. Розмір: 48. Колір: Чорний
Ткань плотная. Легкий. Неплохая змейка-трактор, карманы нормальной глубины. Спасибо Ольге за помощь в подборе размера. Быстро связались, быстро отправили.
Відповідає
- Черкасова О***Відгук від покупця. Продавець: ROZIKS. Розмір: 52. Колір: Чорний
Отличный пуховик,качественный,спасибо продавцу за консультацию.
- Переваги:
- Удобный,теплый,классный капюшон.
- Татьяна Щ***Відгук від покупця. Продавець: ROZIKS. Розмір: 48. Колір: Чорний
Шикарен.Сидит отлично и очень тепленький.
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: ROZIKS. Розмір: 58. Колір: Чорний
спасибо менеджеру Ольге за помощь в подборе правильного выбора размера и консультацию. Пуховик очень понравился, качестиный материал и пошив, все швы ровные , нигде ничего не тянет, очень хорошо село. Благодарю ещё раз Ольгу за помощь.
- Переваги:
- Качество материала, пошив
-20°C
- Продавець ROZIKS
Рады ,что Вам все подошло и понравилось!Ждем Вас снова!
- Светлана М***Відгук від покупця. Продавець: ROZIKS. Розмір: 54. Колір: Чорний
Пуховик мне понравился. Удобно, рукава с трикотажной манжетой, задувать не будет. Цвет черный яркий, контраст создает отделка. Размер 52 соответствует где-то на 50, т.к. плотный и многослойный синтепон. Модель - прямой силует, длина чуть закрывает колени. Строчки ровные. Хорошо сшит пуховик. Претензий нет.
- Переваги:
- Теплый зимний пуховик.
- Недоліки:
- Только купила. Не нашла.
-20°C
- Олена А***Відгук від покупця. Продавець: ROZIKS. Розмір: 54. Колір: Чорний
Якісний и красивий пуховичок , на тоненьку кофтинку .
- Переваги:
- Гарно виглядає , дуже теплий .
- Недоліки:
- Не знайшла .