- Андрій О***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 100 мл
Робочий варіант, особливо в кого не сильно виражена пітливість рук. Особисто мені допомогає, проте сказати що повністю не потіють не можу.( з умовно коли руки течуть рікою, стало злегка вологі руки) Враховуючи що температура 30 градусів, це вважаю нормально. З мінусів на ранок руки надто сухі, тріскаються. Ну і ефект 5 днів сумнівно.
- Переваги:
- Відносно працює
- Недоліки:
- Як таких немає, але гіпергідроз воно не лікує лише приховає наслідки в тій чи іншій мірі. Але це і не лікарський засіб
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 100 мл
Чудовий засіб, чоловіку сподобався.
Відповідає характеристикам.
Окреме дякую продавцю за подарунок це дуже приємно!!- Переваги:
- Якісний товар, подарунок від продавця.
- Юрій В***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 100 мл
Все супер швидко і якісно
Велике дякую за подарунок- Переваги:
- Швидко
- Андрій Н***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 100 мл
Швидко відправили. По перших відчуттях ефект є, далі буде видно на скільки вистачає. В подарунок поклали твердий антиперспірант etiaxil, який теж доволі непоганий.
- Переваги:
- Швидко відправили
- Недоліки:
- Христина Б***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 100 мл
Товар отримала дуже швидко, спрей прийшов з подарунком, що дуже приємно)
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 100 мл
Продавець швидко звʼязався, уточнив деталі та відправив. До замовлення додали в подарунок щоденний антиперспірант-дезодорант твердий стік. Щиро дякую!!!
А лосьйон дійсно чудовий, користуюсь вже давно, діє до 7 днів. - Анна Е***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 100 мл
Дякую
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 100 мл
Швидка доставка, приємний продавець, щиро дякую за приємний сюрприз, дуже приємно. Користуюсь 2 дні ефект вражає приємно. Рекомендую на всі 100%
- Переваги:
- Одні плюси