- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Чорний
Добрый день.Получила товар и уже протестировали.Качество бомба,не к чему вообще придраться.Цвет насыщенно черный ,и что удивительно не пристает шерсть кота.Я очень довольна
- Переваги:
- Качество 10/10
- Недоліки:
- Пока нет
- Продавець MiConfort
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Світло-сірий
СУПЕР
- Лілія Д***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Молочний
За 20 років ми змінили вже багато різних чохлів і всі вони приходили в жалюгідний стан і розтягувались за пів року. Коли ж ми отримали ЦІ НОВІ чохли ,то одразу були здивовані чудовою якістю тканини і приємним кольором . Сподобались , рекомендую до покупки ! Дякуємо Продавця і бажаємо йому міцного здоров'я !
- Переваги:
- Якість, приємний колір, структура (плетіння) тканини, іі товщина і розмір чохлів - все сподобалось !
- Недоліки:
- Не має.
- Продавець MiConfort
Дякуємо Вам велике за зворотній зв'язок! Нам дуже приємно за високу оцінку нашої продукції! Раді старатися для Вас, дорогі клієнти!
- вячеслав б***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Сірий
Клас.
- Переваги:
- Міцний.
- вячеслав б***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Графітовий
Чудовий. Міцний.
- Переваги:
- Тянеться
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Коричневий
Відповідає опису. Рекомендую.
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Графітовий
Отримала чохли. Замовляю вдруге, дуже гарні. Велике дякую.
- Світлана Ж***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Сірий
Сіли ідеально на крісла
- Переваги:
- Повністю співпадає опису
- Маштакова О***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Світло-сірий
Відповідає опису. Покупкою задоволена
- Вікторія Л***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Молочний
Дуже задоволена
- Переваги:
- Добре перуться
- Продавець MiConfort
- Конорчук А***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Коричневий
Все добре!!
- Продавець MiConfort
Дякуємо за зворотній зв'язок! Нам дуже приємно за високу оцінку нашої продукції! Раді старатися для Вас, дорогі клієнти! Нехай оновлений інтер’єр радує Вас кожного дня та не забувайте про особливості догляду за товаром. Чекаємо на Вас знову.
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Графітовий
Підійшли, гарно виглядають
- Дмитрий У***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Світло-сірий
Чохли якісні та дійсно універсальні! Ще заказав на інші стільці)
- Переваги:
- Якісні , універсальні
- Продавець MiConfort
- Леся С***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Сірий
Шикарні чохли!
- Недоліки:
- Легкий хімічний запах, але думаю вивітриться з часом
- Продавець MiConfort
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Кавовий
Дуже задоволена,все підійшло.
- Переваги:
- Якість тканини дуже гарна ,щільна,колір,розмір,все супер.Дякую Вам.
- Ірина А***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Світло-сірий
Дешевий, тоненька тканина, поліестер, колір як на фото, на стілець підійшов ідеально, гарно тягнеться.
Продавець відправив через декілька годин після замовлення.- Переваги:
- Недоліки:
- Тоненька тканина, та за такі гроші норм, як набридне, чи втратить вигляд можно замовити інші.
- Продавець MiConfort
Товар повністю відповідає опису, характеристикам та ціновій політиці. Ідеальне співвідношення ціна-якість та довговічність виробу. Так як тканина не кашлатиться з часом використання.
Дякуємо за зворотній звʼязок та вибір нашого продукту!
- Катерина Щ***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Чорний
Чохли дійсно супер, плотна тканина, сідають полотно, резинка гарно фіксує, щоб не підскакував чохол
- Алина Х***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Молочний
Доброго дня. Чехлы выглядят хорошо, по размеру подошли, но ткань достаточно мягкая (затяжечная), поэтому защита от животных довольно сомнительная. Если Вы желаете приобрести чехлы с целью защиты от царапин животного, то данный вариант не подойдет.
- Продавець MiConfort
Товар повністю відповідає опису та характеристикам. Тканина має бути приємна на ощуп для тактильності у використанні, наприклад для дитини. Якщо тканина буде дуже жорстка то втратить єластичність а також клієнту не подобається така жорсткість. Дякуємо за зворотній звʼязок.
- Наталія І***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Графітовий
Замовила чохли , то дуже здивована , якість супер . І розмір ідеально на мої стільці . Дуже подобається, магазину дякую
- ЕллаВідгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Молочний
Виглядає красиво і на дотик приємний
- Альона П***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Кавовий
Чудово сідає на совдепскі стільці. Гарно спирається та швидко сохне
- ЛіліяВідгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Сірий
- Переваги:
- Хороша якість. Тканина щільна. Не дуже тягнеться, проте на мої стільці сіл ідеально
- Елена И***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Чорний
Отличный плотный чехол
- Переваги:
- Плотная ткань
- Світлана О***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Кавовий
Гарні чехли ,кіт тепер не дряпає крісла
- Нина С***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Чорний
Добре сів на стул, єдине хотіло би більш якісну резинку знизу
- Диана Б***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Сірий
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Сірий
Не підійшов
- Недоліки:
- Чохол не еластичний, майже не тягнеться
- Продавець MiConfort
Все залежить від того на які розміри одягати чохол. Товар повністю відповідає заявленим характестиками та продається вже третій рік.
Нам дуже шкода що у Вас така ситуація, обмін та повернення товару напротязі 14 днів
- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Сірий
Доставка быстрая, размер соответствует. Ткань тонкая, что на свету просвечивает, если бы я на почте забирала, то отказалась бы.
- Переваги:
- Хорошо тянется
- Недоліки:
- Ткань тонкая
- Продавець MiConfort
Дякуємо Вам за зворотній звʼязок. Щільність тканини повністю відповідає опису, та виконує свої функції. Тканина максимально еластична для практичності та універсальності по розмірам. Немає сенсу робити щільність тканини вищу, як плед наприклад. Бо в результаті ціна буде на 40% більша а також втратить свою еластичність. Наприклад в нашому асортименті є LACOST PREMIUM модель чохла, його ціна значно вище і тягнеться він лише до 40 См.
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Сірий
На офісне крісло не підійшло, маленьке. Для звичайного стільця добре.
- Переваги:
- Тканина хорошоєа, щільна
- Недоліки:
- Для офісного крісла мале
- Продавець MiConfort
Для офісного стільця підійде модель KARNA PREMIUM. Нам дуже приємно за найвищу оцінку нашої продукції! Дякуємо за довіру та приділений час на відгук! Раді старатися для Вас, дорогі клієнти!
- Дар'я Г***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Сірий
Не те, щоб воно зараз виглядає дуже круто, але точно краще ніж було
Хоча б очі не мозолить.
Матеріал мʼякий, не тонкий, трохи тягнеться, короче мені сподобався- Переваги:
- Гарна тканина, відповідає опису
- Продавець MiConfort
Дякуємо Вам за фотовідгук та найвищу оцінку нашої продукції! Для нас дуже важливо щоб Ви були задоволені!
- Валентин Ф***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Чорний
Хороша якість. Гарно сіло на стілець!)
- Переваги:
- Тягнеться, підходить на різні стільці
- Продавець MiConfort
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Бежевий
Чохол чудовий. Задовольнили і якість і колір і розмір, гарно переться. Дякую за товар і доставку
- Анна У***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Чорний
Все добре
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Молочний
П'ять зірочок. Дякуємо за товар.
- Продавець MiConfort
Нам дуже приємно за найвищу оцінку нашої продукції! Дякуємо ВАМ за довіру та приділений час на відгук! Раді старатися для Вас, дорогі клієнти!
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Коричневий
Чохол сподобався, замовю ще кілька таких самих.
- Переваги:
- Універсальний чохол, добре підійшов на різні стільці.
- Антон Ч***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Молочний
Дякуємо за чохли!Дуже задоволені!Підійшов і колір,і розмір,і тканина шільна.
- Продавець MiConfort
Дякуємо Вам за довіру та найвищу оцінку ношої продукції! Заради вашого задоволення ми працюємо та удосконалюємо наш продукт!