- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кольори: Синій
Сьогодні забрали гойдалку і відразу ж взались її збирати!
Приїхала гарно запакована, кому цікаво, які Габарити замовлення: 850 x 2250 x 220 бо в оголошенні не знайшла, а не знали якою машиною забирати і звертались в службу підтримки, каркас окремо, мʼякі деталі окремо запаковані!
Сама гойдалка дуже гарна, міцна та легко збирається- вдвох з чоловіком ми зібрати каркас приблизно до години часу, а от з накриттям нічого не зрозуміло і зараз!
Петлі пришиті не вірно і якщо сітка закрита то одна петля всередині, а інша на дворі, що заважає її привʼязати до каркасу, там або швачки щось наплутали ну або ж не продумано виробником бо це мега не зручно і прийдеться нести перешивати! Замочок( собачка) одна на яку застібається сітка і щоб прибрати сітку з двох сторін де вхід- не вийде, потрібно сітку повністю по кругу розстібати і виходить, що вона змімається, тобто -гойдалка або повність зачинена, або ж її взагалі потрібно розстібати, щоб прикріпити добре сам верх і відкрити! Ну для такої не дешевої речі це як мінімум не продумано або ж це нам так попало, награлись добре і засмутились! 1 з 3 мʼяких сидінь приїхала брудна і це не пилюка, а прям велика плямʼа хоча видно, що гойдалка раніше не використовувалась- може вітринний варіант!- Переваги:
- Гарна, міцна, добротні та мʼякі сидіння, гарний колір!
- Недоліки:
- нічого не зрозуміло з накриттям та москітної сіткою, не правильно пришиті петлі, потрібно перешивати!
- Светлана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кольори: Синій
Очень понравилась качеля. С удовольствием рекомендую!
- Переваги:
- надежная, качественная, красивая
- Светлана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кольори: Синій
Наконец то я получила качель. Еще не собрали, так как вечер, дождик моросит. Пришлось открыть, так как выгрузили возле двора и из-за того, что качели из качественного металла - муж один занести не смог, а я не помощник, разве что рядом стоять и давать указания. Когда распаковали - охватило чувство восторга! Все такое красивое!!!! По качеству материала - полностью соответствует ожиданиям и даже лучше! Собирать будем на днях! Спасибо большое и производителям и розетке за такую красоту, слаженную работу, теперь я понимаю, что подождать стоило!
- Переваги:
- Красивая, качественная, добротная и в тоже время изысканная! Качество - на высшем уровне!
- Недоліки:
- Еще не собрали, визуально - их нет.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кольори: Синій
Давняя мечта. Спасибо Розетке. С нетерпением жду лета. Добавлю комментарии и фото через пару месяцев)
- Переваги:
- Устойчивая, крепкая, качественная, красивая
- Недоліки:
- —
- Христина М***Продавець: Rozetka. Кольори: Синій
Гойдалкою задоволена. Дуже комфортно в ній сидіти. Якість матеріалів на високому рівні. Рекомендую
- Переваги:
- Якісна, комфортна, міцна
- Недоліки:
- Не виявила