- AI аналіз відгуків28 відгуків: позитивний: 92%, нейтральний: 6%, негативний: 2%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Вікторія А***Відгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Попередні роки купувала свинину, телятину та індичку. Курку теж, але меньше. Усе взагалі було ідеальне, насправді кращі консерви не уявляю. Тим паче за таку вартість. Єдиний мінус, що неможливо брати мікс з чотирьох банок, а тільки однакові чотири. Але смакові якості, наповнення банок, строки, упаковки, доставка - все на висоті.
Маю надію що й ці нові, що останніми купувала та ще не відкривали баночки, продовжать традицію та теж будуть на тому ж рівні якості. Поки що упаковка та доставка на висоті. І я буду ще, й ще купувати у вас
Дякуємо.- Переваги:
- Дуже смачні консерви, багато м'яса і воно гарної якості, хорошо наповнені банки, якісне пакування та доставка у строки
- Недоліки:
- Не знайшла).
- Олексій Ц***Відгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Загалом за цю ціну - НОРМ. Рідини таки забагато при розігріві.
- Переваги:
- Начебто м'ясо не тільки грудки, а з додаванням бедра, не сухе.
- Недоліки:
- Трохи неприємний запах при розігріванні. Рідина.
- Продавець MEATFOOD
Доброго дня. М'ясо курки при стерилізації в банці втрачає 30-40% вологи. Враховуючи, що банка герметична, то волога залишається в середині у вигляді бульйону.
- Вікторія А***
Ви купили консерви, в складі яких, у навіть самій назві зазначено збагачення біологічно активним йодом. То як ви хотіли щоб вони пазли при саме нагріванні!? Взагалі дивна претензія. Я такий же покупець, але мене ну дуже здивував такий відгук.
Шановні! Будь ласка читайте що саме ви купуєте.
- JBВідгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Дуже смачне, якісне м'ясо. Рекомендую.
- Марченко І***Відгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
один з найкращих виробників тушонки, що я куштував, а серед тушонки з м"яса птиці - взагалі найкраще.
немає кісток, в банці - шикарний шмат м"яса, немає доданого жиру.
окрема подяка самій компанії - дуже якісна та інформативна комунікація.- Переваги:
- висока якість м"яса, хороша комунікація з продавцем
- Недоліки:
- не виявив
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Чудова тушонка! Збалансований смак,і, головне,не пересолена.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Хотіла повернути погнуті банки, забрати тількі цілі, але виявилось, що або всі забираєш, або всі повертаєш.
- Переваги:
- Дійсно смачне м'ясо без кісточок. Купуємо не перший раз
- Недоліки:
- Дуже жаль, що отримуємо частково погнуті банки, хоча упаковка ціла.
- Продавець MEATFOOD
Доброго дня. Нажаль, трапляються випадки пошкодження посилок перевізником.
- Вікторія А***Відгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Дуже смачно. Скільки вже з'їли і все ще смачно). Реально м'ясо
- Переваги:
- Все. Смачно)
- Недоліки:
- Для мене немає
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Ну ооочень вкусно. Много мяса. Можно разогревать вместе с соком, он как бульон
- Переваги:
- Вкус
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Краща з аналогічних, які купляв.
- Переваги:
- Багато м'яса, не фарш...
- Виталий Б***Відгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Беру вже другий рік в якості НЗ. Якість і смак дуже гарні. Нічого зайвого. Консерви друга половина 2025 року, з терміном придатності 4 роки.
П.С. гарний бонус, в якості подарунка, дві консерви з паштетом)- Переваги:
- Незмінна якість
- Недоліки:
- Незначний наліт присутній
- Элеонора Б***Відгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Бомба!Це найкраща тушонка яку я куштувала з часів мого дитинства
- Переваги:
- Смачно
- Світлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Дуже смачно, почитала позитивні відгуки і замовила 10 шт., близькі оцінили, замовили ще 10. На періоди вимкнення світла знадобиться
- Переваги:
- Багато м'яса
- Недоліки:
- Не знайшли
- Роман Л***Відгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
чудова!
- Переваги:
- Смачна!
- Недоліки:
- оплата тільки післяоплатою
- Микола З***Відгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Дуже смачна тушонка, до будь-якої страви підійде, доставлено швидко і неушкодженим, що теж дуже важливо!
- Переваги:
- Смачна
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Не первый год покупаем, ещё индюшатину
- Переваги:
- Отличное качество, никаких субпродуктов, шкуры и костей
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Дуже смачно.
- Валерій Я***Відгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Гарна консерва.
- Переваги:
- Багато м'яса, добрий смак.
- Недоліки:
- Строк придатності до серпня 2024р.
- Валерій Я***Відгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Гарна консерва.
- Переваги:
- Багато м'яса, добрий смак.
- Недоліки:
- Строк придатності до серпня 2023р.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Замовляла в жовтні минулого року, а відкрила сьогодні. Виробнику 10 з 10. М'яса багато, за якістю - супер!
- АнонімноВідгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Продавець топ. Швидке виконання замовлення в текстовому режимі Вайбер. Швидка бездоганна доставка у Львів за 1 добу. Прийняли передплату з приват 24. Замовляв 20 банок, всі прийшли неушкодженими. Курка з партії за 10.08.2022. Сам продукт не куштували. В наш час краще мати запас.
- Переваги:
- Швидке замовлення й доставка. Оплата з картки (кур’єр теж прийняв картку)
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Дуже сподобалось!
- Переваги:
- Тільки мясо, нічого зайвого
- Недоліки:
- не знайшов
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Ароматное белое мясо 95%, 5% холодец. Полное осутствие хрящей, костей, кожи.
Соль и специи не ощущаются, любители могут добавить по вкусу. Срок годности по май 24 года. Банки целые, не мятые. Заказал еще.- Переваги:
- отличное качество
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Корректировка. Срок годности нашёл.
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
первый раз заказывал другой продукт, было неплохо, доверился и новый заказ уже не проверял на почте и сразу оплатил. после распечатывания коробки был очень разочарован. эти открывать не стану, не стану экспериментировать и может поменяют?
- Переваги:
- пришло быстро, запаковано хорошо, но
- Недоліки:
- банки битые, сроки годности не проставлены ни на одной банке, ни на этикетке, сами этикетки впечатление, что наклеены руками и неровно наклеены не
- Продавець MEATFOOD
Доброго дня. Нажаль, останнім часом частішають випадки псування посилок новою поштою. В такому випадку не забирайте посилку, ми вам відправимо другу. Стосовно дати виготовлення, вона знаходиться на кришці банки, згідно правил маркування. Дякуємо за звернення. Гарного дня.
- Роман З***Відгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Вскрыл я банку , сделал фотки и граммовку . Вкус куры нормальный , легкий куриный запах - что важно , продукт не пересолен , не бьет специями и пряностами . Приятная на вкус в холодном и разогретом виде . Нормальная классическая тушенка .
Брать можно , в магазинах ничего подобного вы не найдете , там в массе своей продают мусор как наш так и импортный (с костями , кожей , много воды и тп) .
Главное что бы доставка НП была сделана руками ....- Переваги:
- Наверное лучшая куриная тушенка производства Украина
- Недоліки:
- Сильно вкусная , быстро заканчивается )
- Роман З***Відгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Пока что претензии к доставке . Кто виноват и что делать я не знаю . Желания и смысла покупать с такой доставкой нет .
Из трех банок две замятые , одна очень знатно замятая , но герметичность вроде не нарушена . Почему так отношусь к сильному замятию банок , все просто может быть нарушен защитный слой металла и начаться коррозия , при более сильном замятии нарушена герметичность - то есть с запасами такого впрок могут быть проблемы .
По поводу содержимого еще отпишусь .
Но с доставкой что то надо делать либо банки уже такие были перед отправкой либо это работа НП .- Переваги:
- спасибо что хоть так
- Недоліки:
- смотрим фотки
- Продавець MEATFOOD
Здравствуйте. Все банки перед отправкой проверяются. Посылка плотно упаковывается и маркируется стикером. К сожалению, случаются факты повреждения посылок на почте. Если при получении вы видите повреждённые банки не забирайте их. Мы вам вышлем повторно.
- Богдан С***Відгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Лучший тушняк. Особенно куриный. Ничего лишнего, только филе.
- Альона П***Відгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Дуже смачна тушонка - всередині банки великі шматки курячої грудинки без шкіри і жиру. По солі саме то, можна спокійно їсти як холодець. Свіжа партія - я взяла на пробу курку, свинину і яловичину, все зроблено в травні\червні. Як на мене, мінус у неї тільки один - при додаванні в страву і подальшому охолодженні вона тупо желеює рідку її частину. Так, отримала на виходу суп-желе і тушковану картоплю-желе. Цей момент не зрозуміла, в остальному все чудово.
- Переваги:
- Якість, смак, свіжа партія
- Недоліки:
- Дуже сильний желеювальний реагент
- Эльвира Р***Відгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Очень вкусное мясо. Процент мяса к жиру 90/10, что огромный плюс. Буду заказывать ещё. Также покупала свиную и телячью тушёнку - вне всякой конкуренции.
- Надежда Т***Відгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Лучшая тушонка которую когда-либо пробовала!!! Рекомендую!!! Качество на высоте!!! Очень вкусная!!!
- Переваги:
- Нет шкуры и костей! Действительно в собственном соку, бульона совсем не много!!!
- Недоліки:
- Их просто нет !!!
- НадіяВідгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Вже замовляла раніше, тушонка дуже сподобалася, тому повторила замовлення. Свіжий товар, дата виготовлення 21/01/22. Дякую за швидку доставку.
- Переваги:
- Дуже гарна та смачна тушонка. Кільце на кришці - додатковий плюс.
- Недоліки:
- Немає.
- Юлия Ч***Відгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Очень качественная тушёнка. Много мяса. С удовольствием кушает даже перебочивая кошка, что для меня является высоким показателем качества, т.к кроме свежей качественной курятины, мяса не ест
- Ильина Н***Відгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Открыла для себя эту продукцию по отзывам и решила тоже написать, действительно вкуснейшая тушёнка, одно мяско и немного бульёна, баночка большая, мне хватило разделить на три порции на обед, но я много ем и если есть гарнир, то вполне хороший объем. Да что порадовало, соль настолько в меру, что просто вкусно и не думаешь, что солёное или не досоленное. Спасибо производителю и розетке.
- Переваги:
- Вкусно
- Роман Е***Відгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Самая вкусная тушенка которую пробовал
- Переваги:
- Вкусно!
- Лариса С***Відгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
М'ясо сподобалось дуже! Прекрасні великі куски курки у невеличкому прошарку застиглого бульону. Смачно! Кіт ходив навкруги поки не пригостили - багато не дали, самі з'ли!
- Переваги:
- Тушонка - супер! М'ясо чудове, гарні великі куски м'яса в смачному натуральному желе.
- Недоліки:
- Не має.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: MEATFOOD
Очень хорошая тушенка, без кожи и костей, чистое мясо в ароматном бульоне.
- Переваги:
- Много мяса баз кожи и костей
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Продавець MEATFOOD
Здравствуйте. Спасибо за оставленный положительный отзыв. Рады, что вам понравилась наша продукция.