Відгуки покупців про Диспенсер органайзер для миючого з підставкою для губки Soap Pump Sponge Caddy
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: B.Sttab
Рекомендую! Очень удобный диспенсер, закажу еще на дачу, все соответствует! от производителя, правда, хотелось бы больше разнообразие цветов)
- Переваги:
- экономное использование моющего
- Продавець Покупочк@
Спасибо Ирина за отзыв ) для нас он ценен )
- Дарія С***Відгук від покупця. Продавець: TSV
Товар не відповідає дійсності. Прикріпила фото, що пропонує продавець і що отримали.
Комплектація диспенсера взагалі різна, механізм натискання працює погано.
Розумію, що це смішні гроші, але все одно не приємно. Очікування - реальність.. - Іван П***Відгук від покупця. Продавець: TSV
Дюже зручно є куди покласти губку після миття посуду.
- Переваги:
- зручна штука
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Ребята, Вы так со всеми клиентами?
- Переваги:
- Нет. Получил пол часа назад.
- Недоліки:
- По телефону сказали, что серых нет остался только в чёрном цвете. Я сказал хорошо. При получении в розетке, очень жалею, что не проверил так как упаковано было Очень хорошо и не было времени на это.
- Продавець Meolpotamia
Доброго дня! Дякуємо вам за зворотній зв'язок! Ми приносимо вибачення! Це брак якийсь,не додивилися, перед святами багато замовлень не встигаємо все перевірити! Ми з вами зв'яжемось і відішлемо нову! Дякую за розуміння! Ще раз приносимо вибачення!
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Дуже корисна дрібниця в господарстві та легка в використанні. В наборі була губка для миття посуду.
Чемний та відповідальний продавець. - Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart
Пользуюся вже майже два роки все просто супер
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart
Всьо норм. Трохи заїдає іноді, а так супер. Тільки засіб для миття трохи розбавити треба.
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Дуже сподобався диспенсер,замовляла дві штуки для себе та подруги
- Коля К***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Дякую хлопцям за товар!
Організували і домовилися швидко.
Гарантую!- Переваги:
- Якість і позитивний відгук від працівника Сергія!
- Продавець Meolpotamia
Вітаємо Вас, Микола . Дуже Вам вдячні за Ваш відгук. Ми раді що ви залишилися задоволені своїм замовленням! Будемо раді бачити Вас знову у нашому магазині! Гарних Вам покупок! З повагою до Вас магазин Meolpotamia!
- Александр Ч***Відгук від покупця. Продавець: FREASCAZ
Хлипкая, дешевая штуковина. Ёмкость на фото прозрачная, на самом деле нет, и не видно содержимое
- Переваги:
- Недоліки:
- Качество
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Швидко доставили, швидко зв'язалися, віднеслися з повагою. Та розказали як користуватися. Зручно в використанні
- Переваги:
- Швидка доставка
- Продавець Meolpotamia
Вітаємо Вас, Олена. Дуже Вам вдячні за Ваш відгук. Ми раді що ви залишилися задоволені своїм замовленням! Будемо раді бачити Вас знову у нашому магазині! Гарних Вам покупок! З повагою до Вас магазин Meolpotamia!
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart
Доставка быстрая, но не работает.
- Недоліки:
- Не работает.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: UKV-Mart
Не качає рідину
- Переваги:
- спонжик в комплекті
- Недоліки:
- не працює
- Андрей Ш***Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart
купил два диспенсера, себе и теще. В результате выглядел не очень красива - ОБА диспенсера НЕ РАБОЧИЕ. Повелся на отзывы и цену. 200 грн конечно не критично, НО... принес домой и теще а потом выслушивал, что принес БРАКОВАНЫЙ товар. РОЗЕТКЕ нужно более проверять партнеров. Осадок остался довольно плохим. Коробку с адрессом отправителя выбросил еще на почте, поэтому пишу на сайте. Как то так.
- Переваги:
- Недоліки:
- брак
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart
Класний бюджетний диспенсер, виглядає точно як на фото
Одного натискання губкою буде недостатньо але все одно засобу використовується набагато менше,ніж з банки- Переваги:
- Ціна,вигляд,функціональність
- Лилия Л***Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart
- СтВідгук від покупця. Продавець: UKV-Mart
Добрый день. Тоже не получается купить 2штуки.
- Продавець UKV-Mart
Добрый день. Все отредактировали.
- Алина А***Продавець: Радуга сити
дважды оформляла заказ, не перезвонили, просто тупо отменили заказы при чем не сразу!
пс. при этом пишут не удалось связаться. неправда!
Розетка, почему вы с ними сотрудничаете?- Радуга с***
доброго дня. звонив вам понад 5 разів і писав через чат написати покупцю. ви трубку не брали і через чат не відповідали
- Радуга с***
Можливо ви вказали невірні дані.... ми готові вам відправити товар..