- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Kontaktlinsen Meister. Діоптрії: -0.5. Радіус кривизни (BC): 8.5. Кількість в упаковці: 10
Лінзи найкращі. Магазин хороший.
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -2.5. Радіус кривизни (BC): 8.5. Кількість в упаковці: 30
Відмінні лінзи
- Ірина Я***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -2.0. Радіус кривизни (BC): 8.5. Кількість в упаковці: 30
Постійно купую
- Переваги:
- +
- Недоліки:
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: Megaoptics. Діоптрії: -1.25. Радіус кривизни (BC): 8.5. Кількість в упаковці: 90
Все ок
- Мария Т***Відгук від покупця. Продавець: Megaoptics. Діоптрії: -2.5. Радіус кривизни (BC): 8.5. Кількість в упаковці: 30
Дуже швидко і все гаразд !
- Ірина Я***Відгук від покупця. Продавець: Megaoptics. Діоптрії: -2.0. Радіус кривизни (BC): 8.5. Кількість в упаковці: 30
Замовляю не вперше. Все подобається. В цей раз ще й цукерочку додали)))
- Переваги:
- Приємне обслуговування, нормальні лінзи
- Недоліки:
- Довга доставка
- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: Megaoptics. Діоптрії: -5.75. Радіус кривизни (BC): 8.5. Кількість в упаковці: 90
Все ОК
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Megaoptics. Діоптрії: -2.0. Радіус кривизни (BC): 8.5. Кількість в упаковці: 30
Самі лінзи дуже хороші, комфортні, але чомусь прийшли просто в блістерах, без упаковки, дивний і неприємний сервіс як для такого товару з високими вимогами до гігієни.
- Переваги:
- Лінзи хороші
- Недоліки:
- Прийшли без упаковки, в блістерах
- Продавець Megaoptics
Добрий день
У нас упаковки усі розраховані на 90 шт
Тому коли клієнт замовляє по 30 шт -ми розпаковуємо велику коробку і відправляємо індивідуально
Є варіант 30 шт в індивідуальній упаковці але під замовлення
Вибачте ,що Вас не попередили
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -5.5. Радіус кривизни (BC): 8.5. Кількість в упаковці: 90
добре, що є знижка
- Переваги:
- гарні м'які лінзи
- Недоліки:
- ціна)
- Наталья Л***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -2.5. Радіус кривизни (BC): 8.5. Кількість в упаковці: 90
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -1.5. Радіус кривизни (BC): 8.5. Кількість в упаковці: 30
Відгуки про товар продавця Kontaktlinsen Meister
Відгуки про товар у інших продавців