Відгуки покупців про Контактні лінзи Air Optix Night & Day AQUA BC=8.6 DIA=13.8 PWR=-3.75 6 лінз

Оцінка користувачів 4.66/5
на основі 54 відгуки
  • Відгуки про товар продавця Kontaktlinsen Meister
  • Алина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Kontaktlinsen Meister. Діоптрії: -1.75. Радіус кривизни (BC): 8.4. Кількість в упаковці: 6

Все супер / замовила і на наступний день вже отримала лінзи

• Владислав М***
    Відгук від покупця. Продавець: Kontaktlinsen Meister. Діоптрії: -2.5. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 6

• Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Kontaktlinsen Meister. Діоптрії: -7.5. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 6
  • Вікторія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -3.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3

Все чудово. Єдине, треба правильно їх одягати, що в мене не завжди виходить тому буває що переолягаю. Якість класна, на очах не відчуваються, зранку очі чисті. У мене виходить десь два рази закарбувати краплями очі, але це може бути моя фізіологія. Дуже дякую магазину за швидку відправку

• Неля
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -4.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3

Самі по собі лінзи класні, не перший місяць користуюсь в якості пролонгованого носіння. Цього разу потрібна була швидка доставка, в звʼязку з чим лінзи були замовлені в даного продавця. Вже через кілька годин першого дня носіння в одному оці зʼявилось постійне відчуття стороннього тіла, яке супроводжувалось постійним роз фокусуванням зображення та відчуттям туману перед оком. Після сну краще не стало, в звʼязку з чим було прийнято рішення зняти лінзи. Таким чином була зʼясована причина неприємних відчуттів при носінні лінзи: лінза виявилась з ледь помітним, але надірваним краєм. В перший ж день! В той ж час існує ймовірність, що лінза вже була такою в упаковці. Не раджу даного продавця.

Недоліки:
    Надірваний край лінзи в перший ж день носіння
  • Максим Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -7.5. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3

Придбав для пролонгованого носіння. Роботи за компом. Поки відчуваю ефект нового виробу, максимально комфортні.

Вартість адекватна. Отримав наступного дня. Сервіс топовий.

Переваги:
    Дихаючі
  • Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -4.5. Радіус кривизни (BC): 8.4. Кількість в упаковці: 1

Якісні лінзи, швидка відправка. Купую тут вже не в перше

Переваги:
    Ціна, наявність
  • Інна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -2.5. Радіус кривизни (BC): 8.4. Кількість в упаковці: 3

Хороші лінзи, рекомендую.
    Постійно їх купую

• Інна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -2.25. Радіус кривизни (BC): 8.4. Кількість в упаковці: 3

Хороші лінзи. Мої постійні помічники.

• Вероніка
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -3.75. Радіус кривизни (BC): 8.4. Кількість в упаковці: 1

Не сподобались взагалі. Мало того що очі пересихають, то ще і око ріже. Щодо пересихання - можливо якісь мої особливості... Але всеодно тут та в іншого продавця - не сподобались лінзи взагалі.

Переваги:
    Та немає...
    • Продавець  Smart Lens

Вітаємо, Вероніко!
      Нам прикро, що Вам не підійшли ці лінзи.
      Бачимо, що ви замовляли лінзи з базовою кривизною 8.4 - можливо дискомфорт пов'язаний саме з цим. В цьому випадку можемо рекомендувати тільки звернутися до офтальмолога для підбору правильних лінз. Можливо зміна кривизни вирішить цю проблему. Ці лінзи виробляються, також з базовою кривизною 8.6 - і саме вони підходять більшості клієнтів.

• Ігор Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -2.75. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3

Все добре

• Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -4.0. Радіус кривизни (BC): 8.4. Кількість в упаковці: 1

Швидка доставка, якісні лінзи. Вже кілька разів беру у цього продавця, все ок

• Інна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -2.25. Радіус кривизни (BC): 8.4. Кількість в упаковці: 1

Хороші лінзи, користуюсь і всім рекомендую.

• Інна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -2.0. Радіус кривизни (BC): 8.4. Кількість в упаковці: 1

Хороші лінзи, якісні. Рекомендую для замовлення.

• Інна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -2.5. Радіус кривизни (BC): 8.4. Кількість в упаковці: 1

Хороші та якісні лінзи. Швидко відправили, рекомендую продавця.

• Юлія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -1.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 1

Знову неякісна лінза, ріже око. Чи вони якісь пальоні) чи це в мене така вдача, але вдруге гроші на вітер. Тільки після того як лінза виявилась бракована я звернула увагу на те, що помилково знову замовила її тут. Прошу, не приймайте від мене більше замовлень)

Переваги:
    Швидко доставили
    Недоліки:
    Бракований товар
    • Продавець  Smart Lens

Вітаємо, Юліє!
      Надішліть, будь-ласка, у внутрішній чат Розетки ваш рецепт на контактні лінзи. Ми спробуємо перевірити чи підходять Вам саме ці лінзи. На відчуття при носінні може впливати багато факторів. Особливо, якщо лінзи підібрані неправильно.
      Ці лінзи ввозяться в Україну ексклюзивним дистрибютором, а виробляє їх тільки один завод, тому вони однакової якості у всіх продавців.

П.С. Ми не можемо не приймати від Вас замовлення. Це заборонено правилами Розетки.

• Н.
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -8.0. Радіус кривизни (BC): 8.4. Кількість в упаковці: 1

замовляю в цьому магазині більше року

• Максим В***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -2.25. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 1

Замовляю не перший раз, лінзи якісні, зручні, відправляють швидко. Дякую

• Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -6.0. Радіус кривизни (BC): 8.4. Кількість в упаковці: 1

Класні лінзи, швидка доставка. Зараз заказуватиму чергову пару

Переваги:
    Якість, швидкість
  • Юлія В***

Одна лінза була бракована. Було якесь роздратування в перші 20-30хв використання, а виявляється це лінза була тріснута чи тріснула вже в оці.

• Светлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -2.75. Радіус кривизни (BC): 8.4. Кількість в упаковці: 1

Відмінне обслуговування, якість товару на рівні

• Володимир Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -1.25. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3

Лінзи відміні три парі лінз вистачило на рік найдовший термін що не знімав лінзи для очищення дві неділі.

Переваги:
    Не відчуваються в очах
  • Єлизавета О***

Офігезні лінзи, для мене найнепомітніші при носці. Маю різні очі тому це класна можливість замовити по 1 шт. певного діоптрію. Не в кожному магазині це можливо.
    Ціна - гарна. Доставка з моменту замовлення до точки Розетки - 3-4 дні.
    Доставка в такому випадку безкоштовна, що теж не може не радувати.
    Замовляю тут вже рік, і лінли, і краплі, і розчини.
    Все приходило вчасно і без помилок (а з різними очами досить легко помилитися).

Переваги:
    Доставка, якість, сервіс
  • Денис М***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -3.5. Радіус кривизни (BC): 8.4. Кількість в упаковці: 1

Все відмінно, якість обслуговування на висоті

Переваги:
    Все чудово
    Недоліки:
    Не має
  • Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -4.5. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 1

линзы у продавца- брак либо подделка. ношу эту модель уже 15 лет, но такое жуткое раздражение и красные глаза на следующий день после того как одел вообще в первый раз. у продавца даже контактного телефона нет.

• Продавець  Smart Lens

Вітаємо, Олег!
      Контактний номер телефону вказано в смс з підтвердженням отримання від вас замовлення. Також 06/08 о 12:31 наш менеджер телефонував Вам, можете використовувати цей телефон для зв'язку з нами. Публікувати телефон на сайті заборобено угодою з маркетплейсом Розетка (точніше навіть немає такої можливості).
      Також у вас завжди є можливість написати нам у внутрішньому чаті розетки у додатку вбо на сайті.
      На ці лінзи окрім вас за останні роки майже ніхто не скаржився, не зважаючи на досить великі об'єми продажів.
      А на саме цю позицію скарг взагалі не було.

• Олександр О***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -4.25. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 1

Лінзи класні нема подразнень, все супер

• Светлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -3.75. Радіус кривизни (BC): 8.4. Кількість в упаковці: 3

Швидка вIдправка.Найкраща цIна.

• Ольга Ш***

Работа магазина отличная! Благодарю за оперативность!

Но к сожалению линзы не подошли.. ощущение чего-то инородного не покидает даже с каплями.. сушит и пекут глаза..

До этого долгие годы моим фаворитом были Джонсонс.. но увы.. достойного аналога так и не нашла..

Переваги:
    Оперативная доставка. Долгий срок хранения (до 2026)
    Недоліки:
    Сушат.. возможно, это что-то индивидуальное
  • Катерина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -1.0. Радіус кривизни (BC): 8.4. Кількість в упаковці: 3

Ці лінзи дуже класні,
    Немає відчуття сухості в очах.

Продавцеві дуже дякую за подарунок

• Светлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -1.25. Радіус кривизни (BC): 8.4. Кількість в упаковці: 3

Уже не первый раз заказывала - все отлично ! Быстро доставили !

• Оксана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -3.0. Радіус кривизни (BC): 8.4. Кількість в упаковці: 3

Линзами довольна Все супер Соответствует описанию Комфортно носятся

Переваги:
    Соответствует описанию
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • Анастасія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -4.5. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3

Лінзи добре підходять для чутливих очей

Переваги:
    Надійний продавець, оперативна доставка
  • Екатерина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -6.0. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3

Чудовий магазин. Буду замовляти ще.
    Отримала якісну консультацію

Переваги:
    Термін дії, швидка доставка
  • Оксана Г***

Товар соответствует описанию
    Быстро связались и отправили

• Валерия Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -1.5. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3

Ношу линзы непрерывно в течение 30 ночей, не испытывая дискомфорта и сухости глаз, очень довольна .
    Спасибо за оперативную отправку!

Переваги:
    Не надо снимать на ночь)
    • Ганна С***

Я б вам порадила поспілкуватись з офтальмологом. Це лінзи не для безперервного використання. Ці лінзи можна використовувати цілодобово в крайньому випадку, наприклад в літаку або подорожі потягом на одну максимум дві доби. Для щоденного безперервного нищення існують інші призначені для цього лінзи.
      У мене вже перед сном очі стягує і зʼявляється бажання зняти, щоб очі відпочили

• Анастасія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Smart Lens. Діоптрії: -3.75. Радіус кривизни (BC): 8.6. Кількість в упаковці: 3

Хороший варіант для чутливих очей.

Переваги:
    Оперативна доставка, хороша вартість
    Недоліки:
    Не виявила