Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Окуляри комп'ютерні SENOIX™ Anti-blue Glasses PRO з твердим чохлом і серветкою в комплекті

Оцінка користувачів 4.34/5
на основі 52 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    51 відгук:  Позитив: 68% | Нейтрально: 16% | Негатив: 16%
    На основі 51 відгуку покупці в цілому задоволені окулярами для роботи за комп’ютером. Основною перевагою відзначають дійсно легше самопочуття очей під час тривалої роботи з моніторами (менше втоми, болю й сухості). Багато хто відзначає хорошу якість оправи, швидку доставку та приємну комплектацію. Серед недоліків часто згадують складність догляду за лінзами та те, що не всім підходить форма або відтінок окулярів. Зустрічаються окремі зауваження щодо відсутності або недостатньої дії захисту від синього світла, а також індивідуальної неефективності для деяких користувачів.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олексій Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: myFine

Дуже багато сиджу за комп'ютером, в основному граю в ігри) І коли виходжу на вулицю, то перестаю чітко бачити на далеку відстань. Потім, коли їду на роботу, на 2 тижні (Вахтовий метод), то там не до комп'ютера і через декілька днів чіткість повертається. Саме через цю проблему вирішив спробувати купити ці окуляри. Я знав що мою проблему на 100% це не вирішить, але тепер, коли я їду на работу, то чіткість повертається за пів дня, в гіршому випадку за день, але не за 2-3, як це було раніше. І ще, до купівлі окулярів, коли я зранку прокидався, та одразу, без контакту з комп'ютером, кудись йшов, то чіткості не було, тепер же в такій ситуації чіткість зору є. Я не експерт, але думаю що це через те, що очі менш втомлюються, та швидше відновлюються. Можливо мій відгук трохи сумбурний, але сподіваюсь що комусь допоможе) Багато людей пишуть що протирають по 10 разів на день, я протираю 1 раз в 2 дні) за виключенням випадків коли випадково тикнув пальцем) можливо у мене вдома меньше пилюки, а може просто я не такий вибагливий.

Переваги:
    Очі дійсно менше втомлюються, через це є багато позитивних моментів які за цим йдуть, як в моєму випадку наприклад - швидке повернення чіткості зору.
    Недоліки:
    Трішечки дає жовтизну, але без цього ніяк, та це не дуже заважає, швидко звикаєш.
  • Людмила Н***
    Відгук від покупця. Продавець: myFine

Пользуюсь месяц, очень довольна, глаза действительно не так устают, качество оправы очень хорошее

Переваги:
    Качество оправы и материалов, чехол в комплекте

• Миколай С***
    Відгук від покупця. Продавець: myFine

Окуляри круті, не давлять на переносицю, очі не втомлюються так швидко як раніше, комплект серйозний за таку ціну просто супер Дякую

• Продавець  4SMARTONE

• Юлия К***
    Відгук від покупця. Продавець: myFine

Очки прислали быстро, комплект как на фотографии. Глазам действительно легче при работе за компьютером, да и так просто носить можн, модель хорошая подошла и мне и мужу, видимо нужно будет ещё одни заказать :)

Переваги:
    Комплектация с чехлом, качество оправы
    Недоліки:
    Пока не обнаружила
    • Продавець  myFine

• Петров С***

Быстрая доставка , очки хорошие

• Виталий Т***
    Відгук від покупця. Продавець: myFine

Позвонили с магазина и объяснили ситуацию с ценой, привет новой почте - они берут комиссию за перевод денег но не указывают этого а просто добавляют к стоимости товара, хотя на мой взгляд было б правильнее либо отдельно написать цену за перевод, либо добавить к цене за доставку

магазину респект! хорошие ребята рекомендую

Переваги:
    Позвонили с магазина и обьяснили ситуацию с ценой
    Недоліки:
    нету
    • Продавець  myFine

Дякуємо за розуміння, та хорошу оцінку товару.

• Давид С***
    Відгук від покупця. Продавець: myFine

Окуляри виконують свою функцію, задоволений!

• Катерина М***
    Відгук від покупця. Продавець: myFine

Только купила. Надела - и сразу картинка на экране стала как будто чётче, удобнее читать, меньше "размазывается" при движении глаз.

Переваги:
    Все как надо
    Недоліки:
    Пока не обнаружено
    • Продавець  myFine

• Юлія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: myFine

Відмінне обслуговування, відгукнулися відразу. Швидко відправили. Окуляри цілі, добре запаковані. Допомагають при роботі за комп'ютером і в повсякденному житті. Очі дійсно не так напружуються, не втомлюються. Рекомендую

Переваги:
    Стильні та ефективні окуляри
  • Петров С***
    Відгук від покупця. Продавець: myFine

Пользуюсь уже больше года этими очками . Реально в них глаза не устают от монитора. Очки просто суперь

Недоліки:
    Не найдено
    • Олександр Є***

Скажите, дужка не сломалась ?

• Анатолій М***

Користуюся вже пів року

Переваги:
    Реально очам легше, без них вже сліпий мабуть був би
    Недоліки:
    В мене широке обличчя і коли довго в них сидиш натирають
  • Руслан М***
    Відгук від покупця. Продавець: myFine

Глаза не пекут после дня работы.

Переваги:
    Хорошая вещь
    Недоліки:
    Легко пачкаются
  • Роман П***
    Відгук від покупця. Продавець: myFine

Зручні, солідно і якісно зроблені. Виконують свою функцію.

Переваги:
    Ціна, вигляд, якість.
  • Алина В***
    Відгук від покупця. Продавець: myFine

Беру сину не 1-й раз. Онлайн навчання це тяжке випробування для очей. Дуже хороший варіант. Ввічливий продавець, все швидко та без ніяких проблем. Дякую.

• Эдуард Л***
    Відгук від покупця. Продавець: myFine

Отличные очки! Помогают глазам на протяжении дня, вечером чувствую резь намного меньше!

• Олександр Л***

Отлично

• Діма В***
    Відгук від покупця. Продавець: myFine

Дуже класні окуляри, я за комп'ютером весь день, тому допомогло зменшити навантаження на очі. В мене вони перестали боліти після дня за комп'ютером. Єдиний мінус це ганчірка для витирання, яка працює погано

Переваги:
    виконують свою функцію
    Недоліки:
    погана ганчірка для витирання
    • Продавець  myFine

• Роман В***
    Відгук від покупця. Продавець: myFine

Працюють, за комп'ютером стало легше, очі не болять, зручна оправа

Дякуємо за відгук

• Олександр З***
    Відгук від покупця. Продавець: myFine

З окулярами стало набагато комфортніше проводити час за комп'ютером! Майже не відчуваю втоми та головний біль.

Переваги:
    Дійсно допомогають при довготривалій
    роботі за комп'ютером.
    Недоліки:
    Дуже полюбляють відбитки пальців :( тому вологі звичайні серветки - must have.
  • Дарья С***
    Відгук від покупця. Продавець: myFine

Швидко звикла до окулярів,хоча раніше жодних не носила. Перше враження,після 7 годин роботи за комп'ютером : очі не так втомлюються,не сльозяться. Загалом, задоволена покупкою.

Переваги:
    Дуже легкі окуляри,не передавлюють переносицю.
    Недоліки:
    Не виявила
  • Ганна В***
    Відгук від покупця. Продавець: myFine

Мені все підійшло,працюю в них вже 4 місяці,очі захищені ,не втомлюються)рекомендую!

Переваги:
    Ціна,комплектація
  • Ярослав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: myFine

быстрая отправка и качественный товар !

Переваги:
    отличные очки
  • Данил А***
    Продавець: myFine

После недели использования заметил результат, глаза меньше устают и не так плывет, если смотреть в даль или на экран без очков. Но, если у вас нет нормальной тряпочки, лучше сразу закажите и ее. Кейс и мешок нормальные.

Переваги:
    Очки, кейс, мешок
    Недоліки:
    Тряпока
    • Продавець  myFine

Дякуємо за Ваш відгук, для нас це дуже важливо

• Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: myFine

Отличные очки для работы за компом

Переваги:
    цена, качество
  • Наталія

Відмінно

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: myFine

Задоволений повністю! Очі не так сохнуть та ріжуть)

Переваги:
    Захист є! Стильні, красиві)
    Недоліки:
    Не виявлено!
  • Андрійко
    Відгук від покупця. Продавець: myFine

Очі перестали боліти в кінці дня після роботи за ноутбуком. Безумовно ці окуляри працюють.

Переваги:
    Вигляд, користь для зору
  • Олександр Є***
    Відгук від покупця. Продавець: myFine

Замовив, оперативно доставили, повна комплектація, окуляри не пошкоджені. Будемо тестити. Сподіваюсь дужка не відвалиться.

Переваги:
    Ціна, ціле
    Недоліки:
    поки немає.
  • Сергій С***

Супер. Використовую, подобається.

• Наземиан А***

Отлично

Переваги:
    Цена и качество, дизайн
    Недоліки:
    Нету
  • Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: myFine

Допомагають при тривалій роботі за комп'ютером/телефоном, очі втомлюються менше.

Переваги:
    Очі перестали втомлюватися та сльозитися
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Андрей Ф***

Гарні

• Олександр

Все дуже добре

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: myFine

В целом, хорошие очки. Комплектация - как в описании, соответствует. Качественный материал и исполнение оправы. Но быстро и легко пачкаются стекла и их определенно трудно "натереть" обратно - салфетка из комплекта не помогает, только хуже делает (стёкла после неё мутные, с разводами). Может, конечно, мне салфетка такая досталась... ))
    А в остальном, всё ОК. Со своей задачей справляются - глазам действительно легче в них. Могу рекомендовать.

Переваги:
    качественная оправа, комплектация
    Недоліки:
    легко пачкаются, трудно вытираются.
    • Продавець  myFine

• Алексей Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: myFine

очки, вроде как, действительно защищают. глаза стали меньше болеть

максимально дешевый чехол, но свою функцию, как таковую, выполняет)

Переваги:
    цена-качество
    Недоліки:
    немного скрипучая оправа вокруг правого стекла
    • Продавець  myFine

• Павло К***
    Відгук від покупця. Продавець: myFine

Схоже очі захищають(не так втомлюються), але до скла липне пилюка, задовбавсь витирати.