- Павел Т***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Колір: Фіолетовий. Спальний розмір: Двоспальні
Пододеяльник отличный
- Недоліки:
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Колір: Фіолетовий. Спальний розмір: Євро
Дякую! Все добре. Колір прекрасний.
- Неля Н***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Колір: Фіолетовий. Спальний розмір: Євро
Дуже засмучена облуговуванням! Замовлення на підковдру було мною скасовано. Замість півковдри я замовила простирадло і наволочки. Але посилка прийшла із півковдрою, але зовсім іншого кольору! Я замовляла фіолетовий, а виявився темно-бордовий. Написала в службу підтримки, то вони мені передзвонили і обіцяли, що продавець зв"яжеться зі мною. Але мені так і не передзвонили... Дуже шкода, бо ця підковдра обійшлася мені дуже дорого, а виявилася непридатною для користування.
- Неля Н***
Продавець мені зателефонував і ми з ним узгодили всі питання. Дуже дякую за проявлене чуйне ставлення до людей!
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Колір: Фіолетовий. Спальний розмір: Євро
Чудова якість, колір приємний, узор гарний,
- Переваги:
- Якість, зовнішній вигляд
- Недоліки:
- svitlana0317 Х***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Колір: Фіолетовий. Спальний розмір: Двоспальні
Дякую за швидку відповідь, детальне пояснення, підбір кольору і швидке відправлення замовлення.
- Переваги:
- Дуже гарно тканина, м'яка, мало мнеться, приємна до тіла.
- Недоліки:
- Не знайшла