- Никита К***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Продавец связался быстро, отправили в этот же день, забрал на следующей. Пока всё хорошо.
- Єгор К***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Джойстик дуже хороший і зручний, для ігор на пк на всі 10 балів, але на цих контролерах часто бувають люфти стіків, сподіваюся, у мене такого не буде
- ДимаВідгук від покупця. Продавець: toGame
краща моя покупка
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Після майже року використання зіткнувся з люфтом лівого стіку при натисканні. Ця проблема не є критичною і легко міняється. Звернувся за гарантійним обслуговуванням через місяці повернули геймпад. Помімо того що неясно що робили адже стік потертий так само як старий так щей з'явилася чудова царапина про яку ніхто нічого мені не сказав!
- Переваги:
- Геймпад чудовий
- Недоліки:
- Гарантійне обслуговування!
- Продавець toGame
Добрий день, Володимир, зверніться, будь ласка, до нас в особистому кабінеті, щоб ми могли вас ідентифікувати, та ознайомитись з вашою проблемою. На рахунок стіка- змінюється сам механізм, сам ''грибок'' залишається той самий, що і був
- Володимир В***
Проблему було вирішено геймпад замінили на новий!
- Любов К***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Обирав син самостійно, йому все подобається!
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: toGame
код на геймпас є в коробці, але ще не вводив.
- Переваги:
- Якщо переживе Dark souls то куплю ще один)
- Недоліки:
- поки немає
- Александр З***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Через два месяца начал "залипать" правый триггер :( Можно конечно починить. Разобрать, почистить от клея, заменить чем-то резинку. Но на долго не хватит, делать это уже придется постоянно. Да и ощущения после этого будто "что-то уже не так". В нервных играх, футбол или другой киберспорт, начнут появляться мысли "это все сломанная кнопка виновата". Лучше сразу выкинуть и купить новый. Во-общем надеялся что он он поживет дольше. Два месяца слишком мало. Видимо брак...
- Анатолий Т***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Замовив перед новим роком, замовлення оперативно було опрацьовано та доставлено. Все працює, дуже задоволений. Звикаю грати в Sekiro на геймпаді.
- Дмитрий Е***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Отримав) повністю задоволений!) Давно мріяв собі такий оригінальний геймпад! Дуже крута річ! Дякую
- Переваги:
- Якість, зоучність
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець toGame
Дмитро, дякуємо за відгук
- Руслан Д***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Чудовий геймпад, дуже сильний контраст з моїм 12-річним логітеком, який чудово працює до сих пір, але явно морально застарів. Без головняку з підключенням (підключив кабель і все), шикарне вібро, курки (тут схоже на курках окреме вібро), ідеально лежить в руках.
Єдине верхні тригери якось дивно розташовані, при звичайному хваті до них не дістанешся, але можливо це звичка, тк звик до ps-like.
Можливо в когось виникне питання: чи працює він без батарейок з підключеним кабелем? - так, працює, я батарейки взагалі вставляв.- Продавець toGame
Руслан, дякуємо за відгук
- Никита Б***Відгук від покупця. Продавець: toGame
После заказа продавец быстро со мной связался, отправили в тот же день и уже на следующий день я его забрал на НП.
Контроллер оригинальный. Все надписи, лого и прочее совпадает с оригиналом.
Коробка оригинальная, но отличается от той, что сейчас на сайте, видимо другая ревизия или есть какая-то другая причина. Мне приехала чистая, не побитая, пломба была на месте.
После распаковки я смог его сразу подключить к USB Bluetooth адаптеру:
посилання
Обратите внимание, что контроллер может не "подружится" с вашим адаптером. Это исходя из отзывов других покупателей, у меня же заработало всё сразу.
В комплекте:
1. Контроллер
2. USB Type-C
3. Инструкция
В отзывах видел, что может быть в комплекте подписка на Xbox Game Pass, но у меня её не было.- Переваги:
- Оригинальный контроллер
- Продавець toGame
Добрий день, дякуємо за Ваш відгук, підписка Xbox Game Pass - залежить від партії товару, раніше Microsoft клали підписку, зараз вже не кладуть в комплекте
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Кращій геймпад.
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Поки що все чудово! Замовляв в неділю ввечері і одразу зв'язався оператор, відправили в понеділок, в вівторок він вже був у мене. Геймпад чудовий, без люфтів, скрипів, мертвих зон на стіках (як і повинно бути). В комплектації леше геймпад і шнур (без батерейок і гейм паса).
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Недоліки:
- Не виявленно.
- Артур К***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Качество обслуживания на уровне необходимой нормы. Доставили заказ в Ужгород уже на следующий день.
Сам по себе геймпад от иксбокс серии икс является лучшим вариантом для пк, тем не менее, все таки придется повозится, что бы он работал в некоторых играх. Когда я использовал эмулятор, эти игры работали нормально. Так что, нужно еще подумать перед тем, брать ли геймпад от иксбокс или купить дуалшок. Он, к слову, в несколько раз превосходит иксбокс по функционалу и сборке, но с ним придется устанавливать эмулятор. Но, как я уже говорил, с эмулятором у меня спокойно запускались игры Marvel Ultimate Alliance (обе части) и Resident Evil 6 (он, как и предыдущая игра, не понимает какое устройство работает: клавиатура, геймпад старого образца с dimput алгоритмом или иксбокс).
По этому советую не спешить с покупкой, а здраво оценить в какие игры вы собираетесь играть. Если на примете исключительно современные игры после 2015 года выпуска, и вы не хотите лишний раз тратить время, берите.
Если вы хотите получить максимальный уровень игрового вовлечения, вам не жалко потратить время на качественную настройку эмулятора, вы желаете играть не только в современные игры, покупайте дуалсенс.- Переваги:
- 1) Приятные триггеры. 2) Отсутствие какой-либо настройки геймпада. Как и должно быть у майкрософт, он сам по себе подключается. 3) Современные игры имеют полную поддержку всего функционала этого геймпада. 4) Длинный шнур. (Возможно я забыл упомянуть плюсы эргономики, но это несущественно и не влияет на оценку.)
- Недоліки:
- 1) Маленький геймпад, в особености стики. Моя кисть даже меньше среднестатистической, тем не менее, даже так стики меньше большого мальца. Это не очень комфортно. 2) Для кого-то это будет плюсом, но геймпад немного тяжеловат. Спустя какое-то время геймплея замечаю, что устают руки. 3) Переход между тригерами и буферами не самый эргономичный. Создатель как бы подразумевает, что вы будете работать одним пальцем, ловко манипулируя шершавым пространством на триггере и буфере, но этого самого шершавого пространства на буфере недостаточно, к тому же, и места под палец тоже мало. По этому вы чаще будете использовать два отдельных пальца под тригер и сверху под буфер. 4) Не все игры раньше 2015 года воспринимают геймпад. 5) Довольно шумный 6) Длинный шнур.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Менеджер магазину зателефонував одразу після замовлення.
Гейм пад прийшов на НП на наступний день, коробка чиста, запломбована, всередині теж все добре.
Граю із провідним підключенням кілька днів, ніяких проблем, безпровідне не тестував.
Рекомендую! - Илья Р***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Геймпад в целом отличный, но, увы, мой оказался с изъяном. В комплекте шла пара батареек и длинный(наверное, даже слишком длинный) кабель
- Переваги:
- В руках лежит удобно, приятный материал корпуса
- Недоліки:
- Спустя месяц использования повело стик
- А. Т***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Купив в кінці 2021, все працює, але поки що хай там лежить може війна закінчиться пограю в шось.
- Переваги:
- Довгий кабель, якісний геймпад для тракманіі.
- Недоліки:
- В ночі логотип мікрософта занадто яскравий.
- Остап Г***Відгук від покупця. Продавець: toGame
приїхав швидко, поки грав в Hades, все ок прожимається і працює, хороший продукт.
В порівнянні з дуалшоком, трішки інший вібромотор, складно сказати чи він гірший але відчувається по іншому. Бампер більше випирає чим в дуалшока і як на мене трішки більше чим потрібно але якихось незручностей не викликає поки.- Переваги:
- все поки ок працює
- Недоліки:
- поки немає
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Хороший геймпад, доставили на следующий день
- Недоліки:
- Был в пыли
- Продавець toGame
Доброго дня, то не пил, то з внітршньої сторони коробки ворсинки, якщо придивитись лоток в короці зроблено з еко матерілів, і від нього трохи сипится ворс, здаєтся як пил, але то не пил
- Яків Р***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Отличный геймпад, брал в своё время за 2099 грн, отвечу что стоит того.
В отличии от большинства дешёвых копий, у этого спустя практически год использования всё отлично, в руках лежит идеально, не крехтит, не заедает, кнопки жмутся точно и без погрешностей, по тактильному ощущению материал на 10 из 10. В целом если вы в поисках геймпада на постоянное использование, это лучший вариант из относительно бюджетных.
Есть конечно версии подороже, но простым игрокам и этого хватит с головой.
Бонусом ко всему идёт двух недельная подписка на геймпасс. Честно её я так и не использовал, но в любом случае приятный бонус к покупке.
Рекомендую к приобретению.- Переваги:
- Качество
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: toGame
Сыну геймпад понравился! В руках лежит удобно, курки нажимаются плавно, покрытие матовое не скользкое, во время игры вибрирует. На компьютере можно играть через блютуз или по шнурку USB-C (длинна кабеля 2,7 м), батарейки АА в комплекте не поставляются. В коробке подарок в виде кода на 14 дней бесплатного использования статуса Xbox Live Gold и неограниченный доступ к играм (но к сожалению так и не удалось его активировать, так как пишет ошибку, что не доступно в вашем регионе (Украина))
- Переваги:
- В руках лежит удобно, курки нажимаются плавно, покрытие матовое не скользкое, во время игры вибрирует. На компьютере можно играть через блютуз или по шнурку USB-C (длинна кабеля 2,7 м)
- Недоліки:
- батарейки АА в комплекте не поставляются. В коробке подарок в виде кода на 14 дней бесплатного использования статуса Xbox Live Gold и неограниченный доступ к играм (но к сожалению так и не удалось его
- Продавець toGame
Светлана, за Ваш отзыв, действительно производитель не комплектует батарейками джойстики которые идут с кабелем в комплекте
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Отличный геймпад. Также в комплекте приятный бонус в виде подписки GamePass на две недели.
- Андрій Ч***Продавець: toGame
Купил джойстик обрадовался что есть код на Xbox Game Pass Ultimate думал щас ввиду я буду играть оказалось код уже использован как я понимаю джойстик б/у коробка в плохом состоянии внутри тоже как будто открывали уже короче ищите другой джойстик
- Переваги:
- Хз
- Недоліки:
- Использованный код на Xbox Game Pass Ultimate
- Евгений Г***
коробка должна быть в пленке и с пломбами
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Mr. Doni. Колір: Чорний
Зручний і якісний джой
- Переваги:
- Підключення до ПК без проблем
- Недоліки:
- Не виявив
- Никита К***Відгук від покупця. Продавець: Mr. Doni. Колір: Чорний
Або Elden Ring: nightreign мене дуже з себе виводив, або лівий стік почав ігнорувати рух вперед просто так. Якщо без жартів, я старався досить обережно користуватися але лівий стік дійсно перестав надійно працювати. Батарейки міняв - це не в їхньому заряді справа. Окрім цього - усе супер. Порадьте будь ласка, може десь є сервісний центр або ремонт у Києві?
Користуюся 10 місяців - МиколаВідгук від покупця. Продавець: Mr. Doni. Колір: Чорний
Простий, зручний і надійний контролер. Все працює як треба, жодних проблем. Задоволений покупкою
- Павло В***Відгук від покупця. Продавець: Mr. Doni. Колір: Чорний
Користуюсь пів року, дуже добре працює, але до нього варто докупити акумулятор бо батарейки дуже швидко сідають. По кабелю все працює добре.
- Переваги:
- Все добре
- МаргаритаВідгук від покупця. Продавець: Mr. Doni. Колір: Чорний
Отличный геймпад
- Ярослав С***Відгук від покупця. Продавець: Mr. Doni. Колір: Чорний
Норм
- Переваги:
- Удобный , все как надо
- Недоліки:
- Западает кнопка "А"
- Максім Г***Відгук від покупця. Продавець: Mr. Doni. Колір: Чорний
Все добре працює та конектиця до всего, але як виявилось на мишкі та клавіатурі в усякі рпг лекше грати! а от на телефоні маб краще з нього, брату зайшло, ліпше чим пальцями йорзати, а ще коли пальці сухі і в якомусь "пубгмобайл" випадкові постріли тебе палять, то краще на ньому!
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Mr. Doni. Колір: Чорний
Купил два. У одного через месяц работы залип стик по оси Y. Вернул на гарантийный ремонт
- Переваги:
- Ну это геймпад икс бокс
- Недоліки:
- Это геймпад икс бокс
- Денис М***Відгук від покупця. Продавець: Mr. Doni. Колір: Чорний
Гейпад прийшов в подертій коробці з пошкодженою пломбою. Усереднений коробки все було брудне, купа пилу.
Добре що на самому гейпаді не видно ніяких слідів експуатації.
Якби брав на подарунок то були б викинуті кошти, мало що вигляд непризентабельний то ще й зірвана пломба, без проблем може бути підробка
Але ніби працює
Продавець був не Розетка, але коли я шукав то у фільтрі вказував Розетку і підтягнуло продавців чиї замовлення вона обробляє тому мусить перевіряти їх надійність- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Зірвана пломба, пошкоджена коробка
- Дмитро Я***Відгук від покупця. Продавець: Mr. Doni. Колір: Чорний
Коробка приїхала пошкоджена але до самого геймпаду немає жодних притензій
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Mr. Doni. Колір: Чорний
Контролер гарний, добре в руках сидить.
Я ніколи не грав контролерами, тільки кл миша, тепер перенавчаюсь.- Переваги:
- Зручний, легкий, добре зібраний
- Недоліки:
- Все норм
- Денис Ф***Відгук від покупця. Продавець: Mr. Doni. Колір: Чорний
К компьютеру по блютуз не подключается. Коробка была вскрыта ранее. Либо б/у, либо пятикруговой возврат.
- Переваги:
- Недоліки:
- Вскрытая ранее коробка. Не подключается.
- Продавець Mr. Doni
Доброго дня ми вживаний товар не продаємо, до комп’ютера почитайте будь ласка опис потрібен додатковий адаптер, даний геймпад підключається до Xbox! Коробка не могла бути відкрита, на кожній коробці присутня пломба від виробника. Надайте будь ласка фото перед відкриванням коробки
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Mr. Doni. Колір: Чорний
Чудовий геймпад!
- Переваги:
- Зручний, легко підключити як до пк так і до телеку!
- Недоліки:
- В комплекті не має акумулятора! І де можна его придбати!
- Продавець Mr. Doni
Доброго дня, геймпад комплектується без акумулятора, акумулятор є в наших інших товарах його можна придбати окремо.