Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Матрац ортопедичний 120х190 MatroLuxe CARMIN

Оцінка користувачів 4.7/5
  • Виолетта И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 180x200. Висота: 19

Користуємося вже місяць, поки все добре
    Доволі зручний, по жорсткості середній,
    Прийшов вчасно, гарно запакований

Переваги:
    Якісний
    Недоліки:
    Не знімається чохол
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.

• Швардак О***
    Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 150x200. Висота: 19

Купляв батькам (вага батька 92 кг) За рік експлуатації на ощуп відчувається кожна пружин, яка так і хоче вилізти з нього. З попереднім матрацом таке було на десятий рік, тому і замінив на даний. Відчуваю що ще рік два і просто розлізеться. Розчарований

Представник бренду

Доброго дня! Можливо у вас рекламаційний випадок, зверніться будь ласка до нас на гарячу лінію "з питань гарантійного обслуговування".

• Zhenya Y***
    Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 19

Дуже погана якість, на пружинний блок нічого не простеленно, а повинно буду мяко, спиш на пружині, без паралону. На нього потрібно купувати топер, а це ще гроші +

Переваги:
    Не має
    Недоліки:
    Відчувається пружинний блок, замоло шарів матеріалу, срати можно тільки на одній стороні - зимній, і то піклавши ковдру, на літній стороні одні металаві пружини, жах, краще брати матрас безпружинний
      Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода чути про те, що у вас був такий досвід, проте ми цінуємо те, що ви повідомили нас про це. З приводу якості звернітся будь ласка на горячу лінію Матролюкс 0 800 33-51-20 і ми докладемо всіх зусиль для вирішення проблеми найближчим часом

• Олег Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 140x200. Висота: 19

За свои деньги отличный матрас, за 3 месяца эксплуатации пока не вызвал нареканий

Переваги:
    Цена/качество
      Представник бренду

Доброго дня . Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді що вам сподобалась продукція компанії Матролюкс.

• Швардак О***
    Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 180x200. Висота: 19

Матрац за свою ціну непоганий. Зима-літо є, а от змійки на чохлу ніякої немає як зазначино у описі

Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук.

• Віталій П***

Не відповідає опису.

Недоліки:
    Незьємний чехол, незрозуміло де літо,де зима.немає ніякого каркасу.
      Представник бренду

Доброго дня. Для визначення зима -літо є бірочка яка пришита со сторони де вказана маркировка, Каркас присутній згідно технологічній карти.

• Олександр Л***

Підтверджую. Вчора привезли, чохол виявився незємним, блискавка відсутня. Не відповідає фото! Зємний чохол це був один з критеріїв вибору!

Представник бренду

Доброго дня. Мені прикро що для вас стало не приємно відсутність блискавки та неможливість з'ємного чохла але виробник залишає за собою право без повідомлення споживача вносити зміни в конструкцію виробів для поліпшення їх технологічних і експлуатаційних параметрів. Вид виробів може незначно відрізнятися від представлених на фотографіях.

• Олег Ж***

3 роки 4місяці.
    На смітник.
    Каркас на місці сварки розійшовся.
    Блок пружин просів повністю (в деяких місцях) + матеріал в якому тримається кожна пружина індивідуально - Порваний.
    При потребності можу прикріпити фото.

Переваги:
    Недоліки:
    Термін служби
      Представник бренду

Дякую за Ваш відгук. Мені шкода, що Ви мали такий поганий досвід, але ми дуже вдячні, що Ви звернули на це увагу. Ми будемо прагнути робити краще.

• Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x190. Висота: 19

Через 1.5 роки використання обірвалася тісьма по периметру матрацу. Купляли перед цім матраси дешевші і такого не було.

Представник бренду

Дякую за Ваш відгук. Мені шкода, що Ви мали такий поганий досвід, але ми дуже вдячні, що Ви звернули на це увагу .Ви маєте змогу звернуться на нашу горячу лінію, гарантія на матрас 3 роки.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 19

Користуємося 1.5 роки. Матрац відповідає заявленим характеристикам. Наша вага 85 та 60 кг. Періодично перевертаємо. На даний момент задоволені

Представник бренду

Доброго дня Марина . Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді що вам сподобалась продукція компанії Матролюкс.

• Андрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 120x190. Висота: 19

Гарний матрац, задоволений покупкою.

• Михайло
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 19

Купляли дітям 7 і 12 років, все кльово

Переваги:
    Нормас

• Владислав С***

Товаром задоволений)

• Ольга Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x200. Висота: 19

Хороший матрас. Привезли вовремя. Достаточно жесткий. Достаточно удобный.

Недоліки:
    Первый день был запах.

• Сергей Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 180x200. Висота: 19

Через 7 месяцев после начала эксплуатации сломался пружинный каркас ( лопнула на стыке по сварке ) . До этого всё устраивало . Временно, а может и на постоянно )) надел силиконовый шланг , летом может сделаю как нужно .

Переваги:
    Удобно спать .
    Недоліки:
    Качество сварки пружинного каркаса ужасное .
      Представник бренду

Доброго дня Сергій. Дякую, що повідомили нам про це. Дякую, що Ви звернули на це увагу. Нам шкода, що у Вас був поганий досвід. Ми будемо прагнути робити краще.

• Галина Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x200. Висота: 19

Користуємося матрасом 1,5 року, жодних дефектів, ніяк не змінився за цей час. Купувала сину - 7 років (на ліжко з ламелями - ніякого просідання нема), оскільки, в такому віці важливо тримати хребет у рівному положенні зупинилися на характеристиці - середня жорсткість, як мені, здається, все відповідає дійсності. Сину дуже подобається. Коли у нас гості - буває сплять на ньому - всім дуже комфортно - дорослим і дітям.
    Доставка - була безкоштовна і швидка, кур'єром до дому - запаковано відповідним чином з дерев'яних елементів, стрейчу, запаяного пакету.

Переваги:
    якісний

• Віталій С***
    Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 19

Чому на фото матрацу стоїть безкоштовна доставка, а в характеристика вона вказана платна?

• Саша К***

на товарах Розетки нема такого напису, придивіться уважно там товар Розетки та маркету

• Елена Р***

дуже задоволені

• Татьяна
    Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 19

Купили 2 одинаковых матраса- себе и сыну. Размер 160/200. Сначала показался жерстким,но потом норм стало,особенно когда положили на кровать с ламелями.
    Но вот проблема- он продавливается. Полгода мы на нём поспали и он продавился. В характеристиках заявлена нагрузка 130 кг на одно спальное место,мы с мужкм весим по 95 кг. Немало конечно,но не 130 же... Сын весит 70,и тоже продавился . Матрасы регулярно переворачиваем,но это не особо помогает.

Переваги:
    Не самый дорогой
    Недоліки:
    Продавливается
  • Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 120x190. Висота: 19

Забрали сегодня матрас, пока нареканий нет, все соответствует описанию.

Переваги:
    Качество, цена
  • Костянтин
    Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x190. Висота: 19

Купив матрац із уцінкою - був забруднений, але очевидно ще десь на виробництві, оскільки йшов у запаяному поліетиленовому пакуванні як і належить. Забруднення довелось шукати, знайшли з третьої спроби - з самого краю і ледь помітне. Воно і по фото нас не напрягало, а в реальності взагалі ще менше. Лінійні розміри повністю відповідають. Щодо жорсткості - я б його сміливо відносив до жорстких. Із тих 4х різних матраців, що придбали за останні два роки, цей виявився найжорсткішим. Я б сказав суттєво жорсткішим за всі інші наші матраци з категорії 'середньої жорсткості'. Це дещо засмучує, однак такий варіант розвитку подій ми враховували, тому без скарг.

Переваги:
    Дотримання лінійних розмірів. Без неприємного запаху. Достойна якість
    Недоліки:
    Спостерігатимемо і виявлятимемо в ході експлуатації
  • Марина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 19

Матрац доставили дуже швидко, за що дякую.
    Спочатку здалося, що матрац зажорсткий. Але це, мабуть, після нашого старого просівшого. Висоти достатньо. Чохол зйомний зі змійкою.
    Якість гарна

Переваги:
    якість
    Недоліки:
    поки не знайшла
    • Марина П***

За два місяці користування жодних нарікань. Спати комфортно.
      Побачимо, як буде далі

• Светлана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x190. Висота: 19

Матрас очень хороший!!!рекомендую..

Переваги:
    Очень удобный..
  • Валерий П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x190. Висота: 19

Очень удобно спать

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 19

Шикарный матрас. Взял сразу наматрнасник и подматрасник. Все супер, сплю как младенец)))

• Влад С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x200. Висота: 19

Что мне делать с матрасами? Подсунули не те матрасы которые заказывал. Они не расспакованы, сообщил Розетке сразу как занесли в дом. Сделайте обмен или верните мои деньги! Фото прелагаю

Переваги:
    Недоліки:
    Ужасное отношение к покупателю

У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Влад С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x200. Висота: 19
    Переваги:
    Пока не заметил
    Недоліки:
    Заказал два матраса. Привезли не тот размер. Связался с Розеткой, жду дальнейшие действия!)

• Юлия Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x190. Висота: 19

Отличный матрас,средней жёсткости,очень комфортный.

Переваги:
    Съёмный чехол.
    Недоліки:
    Нет.
  • Федор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 140x190. Висота: 19

Удобный,не жёсткий, пружины не ощущаются,нет посторонних звуков.Брал ещё наматрасник к нему отдельно.

Переваги:
    Две стороны (зима-лето),на молнии чехол (можно посмотреть что внутри)
    Недоліки:
    Дороговато,но матрас того стоит
  • Юлия С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 19

За матрас, отличный, спим и балдеем. Стороны отмечены, зима-лето. Пожалела, что не заказала наматрасник.

Переваги:
    Ставлю 4 только самому матрасу
    Недоліки:
    ДОСТАВКА
    • Дмитрий К***

А во сколько обошлась доставка, если не секрет?

• Вячеслав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 19

нормальний матрац за свою ціну , тим більше що брали по акційній ціні та з безкоштовною курьєрською доставкою.в міру жорсткий (жорсткість 3/3), зима- літо.не скрипить- не рипить.як буде через 2-3 роки - покаже експлуатація.

• Андрій А***
    Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 19

Матрац просто дубовий! Це далеко не середня жорсткість. Спали немов на ватній ковдрі на полу. Хоч вказано що жорсткість середня. Після першої ж ночі на ньому ми з дружиною винесли його в літню кухню, і взяли старі матраци, на них спалось краще. Бо як результат коли крутися на боки - матрац зовсім не приймає форму тіла, тому в нас на ранок боліли спини і шиї, а в мене ще й плечі. Я зрозумів що такі речі не полежавши в магазині на ньому - брати не можна. Ото ж в магазині лягали на матраци середньої жорсткості від різних фірм. І вони були м'якшими ніж це чудо. Викинули гроші на вітер. Будемо продавати тим кому потрібна жорстка поверхня. Самі ж взяли м'якіший матрац іншого виробника і тепер все чудово!

Переваги:
    Була акційна ціна.
    Недоліки:
    Дуже жорсткий, а не середньої жорстості
    • Мар'яна

Доброго дня
      Скажіть будь ласка,який ви взяли матрас другий? Бо дуже НЕ хочемо жосткого. Хочемо щоб був м'який і приємно та зручно було спати. Дуже дякую

• Елена
    Відгук від покупця. Продавець: Guarneri. Популярні розміри: 160x200

Хороший матрас.

• Ірина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 140x190. Висота: 19

Хороший матрац,середня жорсткість,з'ємний чохол, зручний.

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 19

Матрас приятный на ощупь, спине хорошо. Жесткость идеальная. Не твердо и не мягко. Есть зимняя и летняя сторона с забавными отметками. Брали маме пенсионного возраста, ей понравилось

Переваги:
    Отличный матрас
    Недоліки:
    Нет, и надеюсь не появится в процессе эксплуатации
  • Андрей Д***

Матрас не пришёл

• Юлія