Відгуки покупців про Упаковка HIPP М'ясо овочеве пюре Картопля та буряк з яловичиною 220г (bc-344095)
- сергей д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
у мене двійня, і обом не зайшло від слова - зовсім! Плюються, кривляться... Після того як сам пробував - я би й сам таке не їв) Як правило, смачна пюре, це коли трішки посолив, і сам би з задоволенням їв! так от, це явно не про цей продукт!)
- Переваги:
- натуральна
- Недоліки:
- смак жахливий! навіть я не можу до їсти що залишилось)
- ВикторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Неплохое, ребенок доволен
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Я довольна покупкой, качественный товар. Посылка приехала очень хорошо.Пюре очень вкусное, все крепка упаковано. Советую покупать. Спасибо Rozetka за доставку товара.
#распаковкадети- Переваги:
- Качественный товар.
- Недоліки:
- Нет.
- Ярина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Дуже сподобалось синочку
- Переваги:
- Одне з улюблених пюре синочка. З задоволенням їсть. Кусочки більші, ніж в пюре з 6 місяців
- Анастасия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Ребенку не понравился. На вкус и запах как прокисший борщ .
- Аlla V***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Сделала заказ на детское пюре по акции, выбираю оплата картой мастер Кард, скидка по акции исчезает, как так?
- Переваги:
- Не знаю
- Недоліки:
- Не знаю
- ВЛад
Это все потому, что сразу в 2х акциях принять участие нельзя, либо скидка по акции при оплате мастеркард либо акция при покупке 2 шт скидка.
- Сафронова Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Суп, который ребенок ел с большим удовольствием и в год, и сейчас (3 года). Правда, сейчас уже уходит не одна баночка
- Переваги:
- Вкусный
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
- Переваги:
- вкусный борщик для малышей. Дочурке понравился. Кусочки картошечки кубиками помогают научиться жевать
- ЕвгенияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Качественное вкусное фирма не подвела
- Переваги:
- Качество
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Читаю отзывы и удивляюсь, нам пюре очень даже пришлось по вкусу, как и все другие пюре этого производителя. Буряк только тут встречала, по-этому несколько банок съели чтоб познакомится.
- Переваги:
- вкусное, ароматное, не крупные кусочки
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Підійде тим малюкам, які у 8 місяців мають повний комплект зубів, в т.ч. жувальні.
- Переваги:
- Заявлений підбір продуктів звучить непогано
- Недоліки:
- запах не дуже апетитний, наявні великі шматки картоплі та м яса
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Пюре по вкусу чем-то похоже на борщ. Моему сыну очень нравится. Даже когда режутся зубки, капризничает, сильно перебирает в еде и вообще плохо ест. Это пюре - на ура!
- Аржанова А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Ребенок очень любит овощные и мясные пюрешки, но это отказался есть. Пьет и все. Хотя все остальная продукция хипп очень по вкусу.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
це пюре розчарувало, хоча багато інших пюрешок цієї фірми нас часто виручало, дитина навіть ложку не з'їла, кисле.
- Переваги:
- не має
- Недоліки:
- дуже кисле
- Ульяна Р***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Оно действительно очень противное ,у ребенка вызвало рвотные позывы даже и половины не съела, и мне тоже не понравилось!именно это пюре ,все остальные хорошие
- Ирина Р***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Беру малышу овоще-мясные пюре Хипп. Очень нравятся. Кроме этого пюре. Как прокисший винегрет.
- Оля М***
Мы тоже берем постоянно Хипп, нравятся все вкусы и этот в том числе))
- Арина С***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Ощущается и картофель и свекла.
- Переваги:
- Отличный вкус
- Недоліки:
- Цена.Большая порция. Мяса мало,больше овощей.