Відгуки покупців про Устілки для взуття з амортизацією під п'ятою, 40р (25см), товщина 1.5-9мм, Ortholite, сірого кольору, S-53 №4
- ОленаПродавець: Mr Stelki. Розмір: 37.5
очень рекомендую магазин и товар. покупку делали нвпрямую у них, но эти стельки на столько классные, что о них должны узнать все :) потому решила оставить отзыв тут тоже. мягкие и комфортные! обувь с Вашими стельками получила вторую жизнь! спасибо Вам!
- Переваги:
- комфортные, удобные, мягкие
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Розмір: 44
Мені сподобалось вони
- Переваги:
- Нозі дуже приємно стало ходить мьякі брав на работу.
- Недоліки:
- Неиає
- Продавець Mr Stelki
Максим, дякуємо за відгук! Раді, що вам подобається) Гарного дня
- Нина И***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Розмір: 40
Хороший товар
- Переваги:
- По размеру как раз
- Продавець Mr Stelki
Ніна, приємно чути, що вам все підійшло, дякуємо за відгук)
- Мартынюк С***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Розмір: 43
Дякую менеджеру, що порекомендували саме ці устілки - чоловік задоволений. Брали для кросівок на тренування. Щвидко відправили замовлення, магазин рекомендую!
- Продавець Mr Stelki
Світлана, дякуємо за відгук! Раді, що Вам подобається)
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Розмір: 45
Схоже на справжній Ortholite, який можна знайти у брендових кросівках. Свою роль виконують - відводять вологу, дозволяють кращу циркуляцію повітря між ступнею і внутрішнім покриттям взуття, завдяки чому ступня менше пітніє.
- Переваги:
- Добре відводять вологу, відносно швидко сохнуть (за нормальних умов)
- Недоліки:
- Незрозумілі позначки на тильній стороні: на 45-му розмірі устілки натиском зроблено напис US 7, що явно не відповідає розміру 45
- Продавець Mr Stelki
Ігор, ми дуже раді, що Вам сподобались устілки.
З приводу недоліків, яки Ви описали. Це інформація для заводу. Ми не даємо на неї розшифрування. Розмір відповідає тому, що описано в картці товару.
- Виктор М***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Розмір: 42.5
Мені сподобалися. Важко робити вибір по фото та за описом, але я вгадав. Розмір підійшов, не довелося нічого підрізати, товщина така як треба, виглядають привабливо.
- Переваги:
- Гарні устілки, добре амортизують
- Продавець Mr Stelki
Дякуємо, Віктор! Носіть з задоволенням :)