Картка Rozetka

Оцінка користувачів 4.94/5
  • Відгуки про товар продавця Hedgie
  • Ольга Д***

Класний корм

Переваги:
    Їжачок їсть з задоволенням
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Олексій Л***

дуже відмінний корм

Переваги:
    їжак з радістю хрумав
  • Татьяна Н***

швидко переслали. Гарно зараковане

Переваги:
    не знаю
    Недоліки:
    не знайшла
  • Олег В***

Ежи в восторге

• Продавець  Hedgie

Большое спасибо за отзыв, нам очень приятно это слышать, мы очень стараемся, чтобы так и было. Приятного аппетита Вашим ежикам.

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Hedgie

Добрий день. Місяць тому замовила цей мікс перший раз і залишилася цілком задоволена. Замовлення прийшло швидко. Їжачкові корм сподобався, особливо борошняні хрущики. Шкода, що їх не так багато попалося в банці. Але й інших личинок їжачок їв із задоволенням. Тож замовляю вже повторно.

• Продавець  Hedgie

Дякуємо за теплий відгук. Ми постійно працюємо над якістю нашої продукції, тож кожен відгук важливий для нас. Смачного Вашому їжачкові і гарного дня!

• Олег В***
    Відгук від покупця. Продавець: Hedgie

Ежи в восторге. Чистый, хороший корм.

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: Hedgie

Спочатку їжачок їв по 3-4 червʼячки в день, а з часом розпробував і тепер прям обожнює його. Корм супер збалансований!

• Влада Р***

Сподобався Соні, замовимо ще

• Прус А***

Здравствуйте,подскажите пожалуйста все таки ваш ежик кушает смесь?
      а то заказываю ему живого мучного червя но это дорого(((
      как его кормить?сколько в день давать и на сколько банки хватает?
      Спасибо)

• Лера Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Hedgie

Прикольно, але мій африканський їжак походу вегетаріанець максимум зʼїдає по одному-два червʼяку в день чисто для ласощів, більше не їсть. Помітила, що йому більше подобаються темненькі личинки

• Лера Л***

Завели ще одного їжачка і вона обожнює цей корм! Він в її основному раціоні живі таргани, співвідношення 50 на 50, а інше відмовляється їсти))

• Влада Р***

Їжак не їсть...

• Продавець  Hedgie

Шкода, що так сталося. Зазвичай їжачки із задоволенням їдять цей корм. Скажіть, будь ласка, чи це перший раз, коли Ви пропонуєте своєму їжачкові цю суміш? Якщо так - скоріш за все йому не подобається якась з складових. Саме тому ми пропонуємо не тільки суміш, а й окремо кожну з складових. Якщо хочете, ми можемо надіслати пакетики цих окремих складових - і Ви зможете виявити, що з них їжачкові до вподоби.

А от якщо раніше їв, а тепер не хоче - то треба розбиратися, в чому проблема. В цьому разі можемо надіслати зразок з наступної партії суміші, просто щоб зрозуміти, чи проблема в партії.

• Продавець  Hedgie

Також просимо перевірити, чи не зіпсований корм - не повинно бути ознак та запаху плісняви, кислого запаху, на вигляд корм мусить бути сухим, личинки мусять легко пересипатися, не злипатися грудками. Якщо Вам потрапив зіпсований корм - ми негайно замінимо його нашим коштом.

• Дарья Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Hedgie

Замовляла три банки корму. Оплатила три банки корму. Прийшла одна банка. Як це назвати?

• Продавець  Hedgie

Перепрошуємо за нашу помилку. Завтра ж Вам буде надіслано недостаючі дві банки із доставкою за наш кошт

• Артем А***
    Відгук від покупця. Продавець: Hedgie

якісно їдло для мого протитанкового їжачка, досить швидка доставка в такий складнй час

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Hedgie

Кормлю не ежа а сороку и воробья, подошёл.

Переваги:
    Пришел в срок, хорошо упакован, спасибо)
    • Продавець  Hedgie

Большое спасибо за Ваш отзыв. Мы как раз работаем над специализированными кормами для насекомоядных и всеядных птиц - так что Ваш отзыв очень кстати. Если позволите, хотелось бы поинтересоваться, какие из составляющих ежиной смеси наиболее нравятся Вашим питомцам и каких они, возможно, избегают? Заранее спасибо за ответ.

• Антонина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Моє щастя. Вага/об'єм: 200 г

С кормом всё хорошо, под крышкой банка запаяна фольгой. Запах отличный, как для такого корма.
    Ëж у нас дикий, спасенный, корм вообще не оценил, но я его как могу измельчаю и посыпаю им куренное мясо и так он кушает хотя бы.

• Альона Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Моє щастя. Вага/об'єм: 200 г

Швидка доставка, якість чудова, замовляла вже вдруге для пташки, він в захваті. Буду і далі замовляти, рекомендую.

Переваги:
    Якісний
    Недоліки:
    Не має
  • Аліна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Моє щастя. Вага/об'єм: 200 г

Все супер, якість чудова, ціна спокуслива. Доставка швидка, буду замовляти ще.

Переваги:
    Доставка, якість, смачно їжачкові
    Недоліки:
    Немає як на мене
  • Наталія П***
    Відгук від покупця. Продавець: TZShop. Кількість в упаковці: 1

Обирала корм з найбільшим різноманіттям, але чомусь їжак відмовився їсти чорненьких типу мокриць. Не очікувала, що вони ще й харчами перебирають.