- ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: Good Trend
Спасибо огромное,отличные опоры лучше чем на фото крепкий металл идеально сделаны,супер упаковка и быстрая доставка,обязательно заказывать буду ещё и другим советовать
- Переваги:
- Крепкий металл идеальная покраска
- АллаВідгук від покупця. Продавець: Good Trend
Все чудово!
- Екатерина Ф***
Підкажіть, чи ржавіють ніжки? Як взагалі з часом виглядає?
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Good Trend
Дуже гарна шпалерка, не маленька, якісна
дякуємо за Ваш відгук !
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Good Trend
Дякую за швидку доставку, і за мами шпалери. Чісно кажучи, не очікував, що метал достатньо товстий, мами по собі - в реалі гораздо симпатичні, ніж на світлинах
- Марина Л***
Очень круто. А как Вы их мд собой закрепили?
- Дмитро С***
Марина Ляшенко, звичайними білими стяжками)))
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: Good Trend
Швидка доставка, гарне пакування. Шпалерки сподобалися.
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Good Trend
Шпалерка сподобалася. Замовила усього 5 штук. Обставила навкруги свою плетучу розу. Дуже зручно, що є крупна сітка, можна гілки виводити на різному рівні від землі. Роза стала виглядати дуже охайно. Шпалера зроблено якісно, легка. Дякую продавцю!
- Ірина Н***Відгук від покупця. Продавець: Good Trend
Чемний продавець, висока якість обслуговування. Дякую.
- Переваги:
- Якісне пакування, замовлення відповідає зображуваному на сайті.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець Good Trend
- Елена У***Продавець: Good Trend
14.04.23 зробила замовлення і начеб-то все коректно зв'язалися,присвоїли замовленю номер,вислали номер картки для оплати.Оплатила та вислала підтвердження,Попросили3-4дні.Пройшло 2неділі:на дзвінки не відповідають,на повідомлення на сайті"Розетка"теж без уваги.
Моя похибка була лише в тому,що не прочитала усі відгуки про компанію,а тільки під товаром,а там ну зразкова компанія.- Переваги:
- Шахраї
- Недоліки:
- Дуже нахабні шахраї
- Продавець Good Trend
Відправка замовлення спричинена форс-мажорною ситуацію, це повідомлено, відправлено в нові обумовлені терміни, доставку здійснено безкоштовно.