Картка Rozetka

Відгуки покупців про Геймпад металеві тригери Seuno R11 (GS12)

Оцінка користувачів 3.63/5
  • Володимир К***

Всё норма

• Володимир К***
  • Тарас Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Order-GL

Відсутність української мови для комунікації з клієнтом: візитівки, інструкції. На оцінку це не впливає, але, як на мене, було б краще почати комунікувати українською.
    Про сам продукт:
    Це вже третя варіація цього клікера, яку я придбав. Дві попередні прослужили мені по два роки — до моменту, поки пластик не тріскався або сам механізм не переставав коректно працювати. Але, як я вже зауважував, у деталі, яка відповідає за закріплення на телефоні, наклеєний пом’якшувач, а не вставна гумова прокладка — це вже мінус, адже я досі використовую цю деталь із першого клікера. Перевага вставного над приклеєним у тому, що приклеєний з часом відпадає, і деталь можна просто викинути, а вставний тримається вже 4 роки. Загалом клікер гірший, ніж перша варіація, яку я придбав, але й не жахливий — ось чому така оцінка.

Переваги:
    Ціна, ергономіка
    Недоліки:
    Наклеєні а невставні пом'якшувачі, крихкий пластик
  • Сергій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Order-GL

Все добре! Швидка відправка і працюють нормально

• Дмитрий С***
    Відгук від покупця. Продавець: Order-GL

Нормальные тригера. Только не надо сильно закручивать, может лопнуть пластмасс. А в игре удобные.

• Зиновій Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Order-GL

Самі тригери компактні та легкі. Швидко відправили.Якість не найкраща, але робочі.

Переваги:
    Самі тригери компактні та легкі. Швидко відправили.
    Недоліки:
    Якість не найкраща, але робочі.
  • Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Order-GL

Граю з такими тригерами вже 6-ть років , дуже зручно і мобільно .

Переваги:
    Гарна якість
    Недоліки:
    При активній грі вистачає на пів року - рік
  • Ярослав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Order-GL

Трігери отримав з пошкодженням (тріщинка в нижній частині), неналежно зберігались в вологому місці (сліди корозії на металевих частинах)

Переваги:
    Швидко відправили
    Недоліки:
    Пошкодження, якість
    • Продавець  Order-GL

Дякуємо за зворотній зв’язок. Нам щиро шкода, що ви отримали товар з пошкодженням — такі ситуації трапляються вкрай рідко, буквально один на тисячу відправлень.

Ми завжди відкриті до діалогу — якщо ви звертаєтесь до нас напряму, ми оперативно вирішуємо подібні питання: повертаємо кошти, міняємо товар або надаємо компенсацію.

До речі, усі замовлення можна перевірити на пошті перед оплатою — як накладні, так і передоплачені.

Ще раз дякуємо за ваше звернення. Навіть такі ситуації допомагають нам ставати кращими